מה אתן הייתן עושות?

זהקרה555

New member
מה אתן הייתן עושות?

נמצאת כרגע בשבוע 12 ועם ילד בן שנה וחצי שניהם ממסלול מנור בקייב. במהלך כל תקופת הטיפולים ליוותה אותי מישהי שהכרתי פה בפורום, והפכה לאשת סוד שלי, חברה טובה והרבה מעבר. אותה אישה אמא ל2 בוגרים ובטיפולים לילד 3 במשך מס שנים. ההחזרה של ההריון הנוכחי היתה מלווה בלחץ גבוה ובשיבוש הורמונלי שלא הותיר בי הרבה תקווה, והיא ליוותה, הסבירה.... שתינו הנחנו שזה לא הריון עד שחזרה בטא חיובית שהפתיעה עד מאוד. בהכפלות עוד שוחחנו ואז החלה להעלם לי. שיתפתי אותה עם התגלה דופק והיא חזרה אלי אחרי כשבוע של התעלמות.. ומאז נעלמה כלא הייתה. כל אמצעי תקשורת ניסיתי והכל נכשל בקבלת תגובה כלשהי. אדגיש כי היא חשובה לי מאוד ואני דואגת ולא מבינה מה גרם לניתוק. היא אחד החברות הבודדות שיודעות על התרומה והרבה מעבר לכך... לא שוחחנו כמעט חודש וחצי על אף ניסיונות רבים מצידי. מה אתן הייתן עושות?

אני מניחה שהיא קוראת כאן את מה שכתבת....
אני הייתי מניחה לה, באיזה שהוא שלב בחיי הבנתי שיש חברים שבסיטואציות מסויימות בחיים דרכנו נפרדות ויש חברים שהם לתקופות מסויימות בחיינו בלבד.
היא יודעת שאת מחפשת אותה, עשית הרבה מאמצים עכשיו הכדור בידיים שלה. תתמקדי בהריון שלך ושם תשקיעי את האנרגיות שלך
שיהיה בשעה טובה
איילת

אני לא כל כך נחרצת.

נשמע שחלקתן מסע קשה ומורכב, על עליותיו ומורדותיו, ומצאתן שפה משותפת הרבה מעבר לעניין הראשוני שהצית את החברות ביניכן.
הניחוש הפרוע שלי הוא שהיא מקנאת. נורא. נורא. נורא. נורא.

אפשר לפסול אדם בשעת צערו וכאבו, ואפשר גם (אולי) לגלות הבנה ואמפתיה למקום שלו. הרי היו לך חברות שהרו והקימו משפחה כשאת היית עוד במסע. חשת את הקנאה הצורבת הזו על בשרך. לפעמים המילים נעתקות והקנאה מאכלת. ולפעמים הצד ש'יש' לו יותר באותו רגע, מסוגל להבין את מי שחש מרוקן, נטוש, אבוד בעולם.

לפני קרוב לעשור הייתי חולה. מאד. היו לי חברות שהקימו משפחות וקריירות, ואני הייתי ליד החיים, לא בתוכם. הייתי אכולת קנאה, ממורמרת, נוטה לרגוז, ממש לא מישהי שהיית רוצה להיות לידה.

החברות הטובות שלי חזרו אלי כשאני חזרתי אל עצמי. אני הייתי נותנת לה זמן. ומנסה שוב. אני מהמרת שהיא גם מתביישת בתחושות הקשות שלה. ושהיא סובלת יותר ממך.

ואני לא בטוחה שהקושי הנוכחי שלה ימנע מכן לחדש את הקשר בהמשך הדרך. יכול להיות שכן, כמובן, אני פשוט לא הייתי סותמת את הגולל ומשאירה לה פתח לחזור אלייך, ולך פתח לחזור אליה. כי נשמע שיש ביניכן קשר אמיתי.

שיהיה לך הריון קל!

זהקרה555

New member
תודה

אנני חושבת שזה מקנאה. ומסכימה איתך אכן קשר מיוחד ולכן הנושא לא מרפה ממני... דואגת לה מאוד

למעלה