מה אתן אומרות ?...

../images/Emo124.gif וואו!

איזה יפה הציור ? את ציירת או שהורדת את זה מאיפשהו זה ממש יפה אחותי

miko p

New member
נכון יש אתר כזה

אבל אני עיצבתתתתיייייייי אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לקח לי שעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ממני אודליה ה

kisi

New member
אני עיצבתיי אותתתתתתתתתתתםםםםםםםםםם

למה את אומרת לי את זה?.????????? ..................................... ........................ ............... נכון שיש אתר כזה להכין בובות אני הכנתי אותם. וקודם מה שהיה רשום זה בניק ניים של אח שלי אז על תחשבו שזה מישהו אחררר שלכככםםםםםםםם אודליההההההההההה

Black Cat15

New member
בררררר... אודליה... ../images/Emo12.gif

אני מה זה מצטערת... אבל אני לא סובלת את השם הזה!!!
לא אישי...

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי עכשיו אורנית!!!!!! חחחחחח יא קרועה!!! חח לא יפה.... ניראה לי שהיא נעלבה.... :)
מעיין

Black Cat15

New member
הא? אני? הצחקתי אותך? ../images/Emo12.gif

באמת? לא התכוונתי... זה יצא לי טבעי... אבל לא התכוונתי שתעלב... רק... שתחליף ת´שם...
סורי אודי... (ברררררררר נהיית לי בחילהההההההההההההה!!!!!!) אני מקווה שהיא לא לקחה אותי אישי מדי ונעלבה... חחחחחחח... אני הולכת להקיא!!! איזה שם מ-כ-ו-ע-ר!!! ושוב... לא אישי...

kisi

New member
שאני יעלב??????????

ועוד ממך????????? מאנשים שאני לא מכירה אני בחיים לא נעלבת אני אישית אוהבת את השם שלי ואני לא מחליפה אותו בחייים אז למי שלא נאה יכול להיכנס לי ל####.... אודליה......

Black Cat15

New member
OK... תרגעי... זה היה בצחוק...

אני לא אוהבת את השם שלך מותק - זכותי! לדעתי זה שם של פרחו´ת - אולי את לא, אבל כל מי שאני מכירה עם השם הדוחה הזה היא פרח´ה ערסית מגעילה... יכול להיות שאת לא! גאה בך שאת אוהבת ת´שם... תמשיכי כך...
חלילה וחסה לא אמרתי שיש לי בעיה... רק אמרתי שיש לי בעיה אישית עם השם הזה - וזה לא אישי נגדך!
בעצם... או שלא...

למעלה