מה אתן אומרות?

hagarrr1

New member
מה אתן אומרות?

המורה למוסיקה נתנה לו (כיתה א') דף שאני אצלם כפול 35 ילדים. נתנה לו ביום רביעי שעבר כדי שהוא יביא את זה ביום רביעי הזה. הוא שכח וגם אני שכחתי. היה פעמיים שהזכרתי לו ומאז ברח לי מהראש. הדף מונח במגירה שלו בכיתה. הבוקר הוא קם וישר זה מה שאמר. התחיל לבכות והתבאס. בסוף מצאנו פתרון, חיכיתי לו רגע מחוץ לביה"ס, הוא הביא את הדף ואמרתי לו שבמהלך היום אני אביא את זה לביה"ס מצולם. זה כבר סגור ואני לא אאכזב אותו. השאלה אם זה בסדר מה שאני עושה? אני עדיין תוהה אם הייתי צריכה לתת לו להתמודד עם זה שהוא שכח. רק להבהיר שהמורה למוסיקה לא סגרה את זה מולי, היא כנראה יודעת שיש ביכולתי לצלם אז היא העבירה את זה אליו. כל האחריות כאן היא שלו לא שלי.

תראי

תפישת הזמן אצל ילדים בכיתה א' עדיין לא כמו תפישת הזמו שלנו. לתת משהו להכין לעוד שבוע, זה מבחינתם כמו לתת לעוד יומיים או עוד חמישה ימים- קצת קשה להם לנהל לו"ז כמונו. לכן בגיל זה אני תמיד בעד לעשות דברים מיד- הגברת שלי בת גילו- מקבלת שיעורים, עושה מיד- לא משנה אם זה למחר או לעןד שבוע... הוא בא ואמר לך שצריך לעשות את זה- זה יפה מאוד ומתאים לילד בגיל הזה. טבעי לגמרי שאח"כ "שכח" כי הם לא טובים בלדחות משימות, ואח"כ הבין מאוחר מידי (ומתאים להבנה בגיל הזה) שיום רביעי כבר הגיע... ולכן נלחץ. לדעתי נשמע נורמלי
, ממש לא הייתי מייסרת אותו על זה. רק לומר לו שאם להבא מקבל דף שכזה שלא ישים בכלל במגירה בכיתה- מיד שישים בתיק, ככה שיחד עם הזיכרון ש"היום המורה נתנה לי דף לצלם" יהיה גם הדף המדובר בילקוט....

hagarrr1

New member
מה שאהבתי:

שהבוקר איך שהוא פקח עיניים זה מה שאמר לי. כלומר, זה כן ישב אצלו איפשהו, כי אני לגמרי שכחתי מזה. בשביל זה אני צריכה לצאת באמצע העבודה. אבל יש ביכולתי לכן הבטחתי לו.

נראה לי שהוא למד את הלקח

בכל אופן, בקשי מהמורה שפעם הבאה תסגור מולך ולא רק מולו.

פרמלה

New member
בסדר גמור לדעתי. תלמיד כיתה א'

צריך להתמודד עם מספיק דברים, גם בלי לזכור דף שהמורה נתנה לו. למה המורה צריכה להטריד הורים? אין בבית ספר מכונת צילום?

Jackie O

New member
האמת?

בעיני זו תקלה שלך כמו גם שלו. גם את שכחת. ואני לא מסכימה שהאחריות כולה שלו. זו הייתה גם אחריות שלך . הוא בסך הכל ילד בן שש...
מזל שמצאתם פיתרון

בלת"ק אני לא מפילה אחריות לפתחו של מי

שלא מסוגל לשאת בה למה לגרום לו לתסכול? זה לא ישפר את יכולתו לשאת באחריות הוא בסך הכל בכתה א'... תני לו זמן אצלי אפילו בן 13.5 ועוד צריך עזרה בהתארגנות יש ילדים כאלה וצריך לאפשר להם לקבל את העזרה שהם זקוקים לה בלי לבאס אותם בדרך...

למעלה