מה אתן אומרות?

אפינקה11

New member
מה אתן אומרות?

הי לכולכן נשים יקרות, מקווה ששלום כולן טוב ומספק. בדיוק חזרתי מביקורת אצל גניקולוג, ואני חוששת שמא משהו אצלי בראש לא בסדר, בחיי. לא הייתי כבר המון זמן, וגם החלטתי להחליף רופא. ואני חושבת ששאלתי את השאלות הנכונות, לגבי הטיפול, מה לצפות, האם כך או אחרת, ונראה לי שהוא דווקא די ענה לי בסדר. אבל משהו בחוסר ההתאמה בזה שאני באמת ובתמים חרדה עד מאוד לבריאותי העכשווית, ואפילו יותר לבריאותי העתידית, לבין האדישות, או איזושהי התנהגות "פרווה" כזאת של הרופא, משהו כזה מאוד מכאני. אני חושבת שהוא גם קצת נעלב מזה שהוא כביכול איזה ברירת מחדל, כי לא עשיתי אצלו את הניתוח. לא יודעת, יצאתי בהרגשה כזאת שלא מבינים אותי. והוא אמר בכנות, וזה כנראה נכון, זאת לא מחלה שיש בה שאלה של מוות, אלא שאלה של איכות חיים. יוצא בזמן האחרון הרבה פעמים שאני מרגישה שלא מבינים עד הסוף מה אני עוברת, מה באמת המחלה הזאת מעבירה אותי. כל המחשבות, דאגות, תהיות, חרדות, וכל מיני תופעות גופניות שלא קשורות לכאבי מחזור או ציסטות בשחלה, וכל הדברים האלה לא מתנקזים לשום מקום. אז קיבלתי גלולות ותכנית פעולה כללית עד גיל 50( אני עוד לא 30), אבל נשארתי אבודה, וזה גורם לי לחשוב שאולי משהו בי לא בסדר. מישהי מכירה את התחושה הזאת???

nira7up

New member
היי אפינקה

את במעקבים בעפולה? אם אני זוכרת כתבת שנותחת שם (סיפור הכליה) ולתחושות שלך נראה לי שאת לא היחידה כמו שאומרים "צרת רבים נחמת יחיד"

אפינקה11

New member
וואו איך זכרת../images/Emo12.gif

כולי הערכה!! הייתי במעקבים בעפולה, אבל החלטתי לעזוב לרופא אחר, ד"ר בן דוד מעפולה הוא מקסים, אבל הוא לא נגיש כל כך כי הוא מקבל בעיקר פרטי, ואני מעדיפה רופא שאני יכולה לקבוע אליו תורים גם אם אני סתם לחוצה. אז עזבתי לרופא אחר בחיפה, אני חושבת שהם באותה רמת מקצועיות. התחושות שלי נראות לי מוזרות..וגם גורמות לי לרצות לשבת עם עוד איזה 10 בנות אנדו' ולדבר, ולדעת שכולן באמת עוברות בערך אותו דבר....

כן מכירה את התחושה

אני חושבת שכדי להמשיך לחפש רופא שכן יבין אותך ולא יהיה אדיש למצבך..... איכות חיים זאת שאלה טובה.....לא צריך להגיע למצב של מוות כדי לקבל יחס.....והטבה באיכות החיים.

למעלה