מה אתם שומעים?

P o l l y

New member
מה אתם שומעים?

After forever, Carpathian forest, Cradle of filth, Dark tranquillity, Dawn Of Relic, Death, Dimmu borgir, Evanescence, For My Pain, Haggard, Him, Lacuna coil, Lacrimosa, Lacrimas Profundre, Metallica, Moonspell, Nightwish, Opeth, Pink floyd, Rotting Christ, Tristania, The project hate, The sins of thy beloved, Within temptation. וגם קצת DARKSEED לאחרונה...ואתם?

REAL boy

New member
הממממ

METALLICA(!!!!!!!!!!!!) SYSTEM OF A DOWN היהודים מוניקה סקס קוקו בלוף והיתושים לינקין פארק(כן כן..אבל קצת..) KORN HIM גוד שארלוט audioslave AFI KITTIE P O D יש עוד להקות אבל אין כוח..

omni96

New member
מוזיקה בעיקר...

punk-rock: blink 182, sum 41, simple plan, good charlote, greenday rock & new-metal: cKy, system of a down, disturbed, limp bizkit, papa roach, puddle of mudd, POD metal & power metal & gothic metal: rammstein, old Metallica, HIM, cradle of filth, nightwish וגם להקה שאני לא יודע איפה לשים אותה Mehonath Kvisa http://mehonathkvisa.cjb.net/

P o l l y

New member
איכסה שניכם שומעים גוד שרלוט וPOD

ולינקין פארק...
פתחו כת למה לא..

REAL boy

New member
LOL

ואת מטאליסטית קשוחה ששומעת DEATH... ומה זה לעזאזל Old Metallica!?!?!?!?!? מה זתומרת מטאליקה הישנה??איזה דפיקות..

omni96

New member
אממ....

אם לא שמת לב מטאליקה קצת אבל ממש טיפה השתנו וחוצמזה רק רציתי להגיד שאין שום דבר רע בלשמוע POD או כל דבר אחר ואם יש לך בעיה עם זה אז זותי די בעיה שלך

REAL boy

New member
צודק זאתי* באמת בעיה שלה..

הממ וכן מטאליקה הישתנו קצת קצת..אל חפיף עדיין יש שירים טובים אבל ממש לא כמו פעם.. חחחחח OLD METALLICA חחחח אהבתי..

holly shit

New member
אממ..אין לי כוח לרשום את כולם יש המ

ון אז אלה מה שילה לי עכשוי לראש מוניקה סקס מוקי משינה SOAD HIM BLINK 182 SAM 41 AVRIL LAVIGANE EVANSCENCE DARKSIDE-גם קצת בזמן האחרון מופע הארנבות של ד"ר קספר בכללי הכול (חוז מראפ שרק לריקודים) FUCK YOU ALL

holly shit

New member
אתה לא רוצה לדעת כמה הציון השנתי

שלי בתעודה (מעדיפה לא להיזכר) אבל עוד האמנתי שזו המורה ולא אני סתם נו..אני יודעת לדבר (כן בטח) לא לכתוב FUCK YOU ALL

אהה קודם כל זה ממש לא קשור למה שאתה

שומע, איך אתה יכול לשמוע *גותי* (!!!!) ואז לשמוע את POD? השירים שלהם הם בכלל על אהבת ישו.. :\ (כן, הם כן, אפילו הסמל שלהם הוא השלשה המקודשת של הנוצרים (אב, בן והרוח הקדושה או משהו). אני אומרת שזה נורא לא קשור לכלום. אלא אם כן אתם נוצרים.. או דתיים נורא. לא חשוב. בי

למה זה צריך להפריע??

מה שהוא אוהב - הוא שומע.. אז מה פעם שמעתי ווסטלייף והיהודים!:) חחחח

BiAAcH

New member
מממ, אני שומע:

blink 182 cky nirvana queens of the sroneage metallica foo fighters ועוד כל מיני שאני לא כל כך זוכר כרגע....

למעלה