אני שומעת: After forever, Nightwish, Lecuna-coil, Rotting Christ, MetallicA, HIM, The sins of thy beloved, Opeth, Nirvana, Dimmu-Borgir, Evanscence, Within temptation, Tristania, meshuggah, Iced earth, Ayeron. וזהו! ומה אתם...?
nirvana, cky, blink 182,limp bizkit, queens of the stonage, the offspring,sum 41 ועוד כל מיני..... אהה, נזכרתי, בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, שאקירה וכמובן, אבריל לאבין..... חחחחח איזה חבורת לסביות.....
כן ברינג מי טו לייף זה שיר יפה מאוד לדעתי..הוא מזכיר קצת את NIGHTWISH.. ושום דבר לא רע במרילין מנסון,פשוט אני לא אוהב את השירים שלו.. דרך אגב יש לך איציקו??
אווווווווווווה כל כך הרבה... השאלה אם כדאי להגיד את הסגנונות או את הלהקות עצמן? tristania, cradle of filth, chhildren of bottom, korn, buya, halloween, slipknot, megadeth, metallica, muse, cky, , slayer , stsem of a down , foo fighters, gueens of the stone age, the white strips , kitte ד.א - סורי אם אני מבלבל בין סגנונות פשוט אני יותר מדי אוהב מוסיקה (זה החיים שלי) deep purple, led zepplin , g & r , jimmy hendrix , def leppard , the doors, pink floyed ועוד הרבה!!!!!!!!!!!!!!! לכל הלהקות שאני אוהב שלא אמרתי את שמן אני מצטער פשוט לא עליתן לי לראש (nirvana) נ.ב את לא מכירה את korn??????????????????? תתביישי לך
התכוונתי מKORN (לא כולל הם(אני לא מכירה דרך אגב אני גם שומעת MUSE ואני שומעת עם מלאא ישראלי הקיצר אני אוהבת כמעט הכול ואני ממש לא מתכוונת לרשום את כולם (עצלנית) FUCK YOU ALL