מה אתם שומעים? =)

P o l l y

New member
מה אתם שומעים? =)

אני שומעת: After forever, Nightwish, Lecuna-coil, Rotting Christ, MetallicA, HIM, The sins of thy beloved, Opeth, Nirvana, Dimmu-Borgir, Evanscence, Within temptation, Tristania, meshuggah, Iced earth, Ayeron. וזהו! ומה אתם...? :)

BiAAcH

New member
אי שומע....

nirvana, cky, blink 182,limp bizkit, queens of the stonage, the offspring,sum 41 ועוד כל מיני..... אהה, נזכרתי, בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, שאקירה וכמובן, אבריל לאבין..... חחחחח איזה חבורת לסביות.....

P o l l y

New member
חחח.. לסביות? תמיד ידעתי שהן מוכרות

סקס ולא מוזיקה, אבל אף פעם לא ידעתי שהן בקטע של בנות. נו טוב. =) כולנו נמות בסוף!

ג צ

New member
אני שומע מטאל ...

הרבה טראש דת' ובלאק .... ואגאב נייטוייש ממוסחרים מגעילים ... וגם יש לך שם מלא סיגנונות לא קשורים !!!!

P o l l y

New member
אממ.. הם לא..אבל אם בא לך לחשוב ככה

שיהיה לך בכיף..! ואני יודעת שאני שומעת הרבה סגנונות לא קשורים, אבל מה אכפת לך? זה מה שאני שומעת, deal with it! זה כל מה שיש לי להגיד כולנו נמות בסוף!

ג צ

New member
סבמבה ...

זה טוב לשמוע הרבה סיגנונות למרות שאני דיי נעול על סצינת המטאל ... אבל נייטוויש ממוסחרים ודביקים חושילינג.... בברכה גיבור העל בן !!

אני שומע..

אוי פאנק סקא פאנק פאנק רוק (שימו לב שאני מסתובב מסביב לפאנק....אבל לא שומע פאנק אוריגינאלי) וסתם כל מיני רוק

REAL boy

New member
אני..

korn metallica cramp him system of a down p.o.d foo fighters sum 41 good charlotte ועוד הרבה.....

../images/Emo3.gif

(אממ,שוב אני?..כתבתי פה כמה הודעות
) אממ blink182 sum41(לא אוהבת אותם יותר מידי
) system of a down nirvana Evanscence(שדרך אגב סוף סוף הגיעו לארץ
) red hot chili pepers korn kittie marilyn manson slipknot(קצת) פאדל אוף מאד זהו בערך..

REAL boy

New member
פאק את אוהבת את כול הלהקות

שאני אוהב..חוץ ממרילין מנסון חח מתי Evanscence באים לארץ!?!?!?

לא הם עצמם..השירים שלהם../images/Emo13.gif

היה את bring me to life בגיא פינס,אבל הזונות חתכו את הקליפ באמצע. מה רע במרלין מנסון?:)

REAL boy

New member
אממממ...

כן ברינג מי טו לייף זה שיר יפה מאוד לדעתי..הוא מזכיר קצת את NIGHTWISH.. ושום דבר לא רע במרילין מנסון,פשוט אני לא אוהב את השירים שלו..:) דרך אגב יש לך איציקו??

NO FUCK

New member
איזה יופי חסכת לי תעבודה

אני אוהבת גם את אותם הלהקות חוץ מאלו שרשמת שם אחרי KORNאני לא ממש מכירה אותם ואני אוהבת גם את HIM

AdShEaTaKoRe

New member
תורי :)

אווווווווווווה כל כך הרבה... השאלה אם כדאי להגיד את הסגנונות או את הלהקות עצמן? tristania, cradle of filth, chhildren of bottom, korn, buya, halloween, slipknot, megadeth, metallica, muse, cky, , slayer , stsem of a down , foo fighters, gueens of the stone age, the white strips , kitte ד.א - סורי אם אני מבלבל בין סגנונות פשוט אני יותר מדי אוהב מוסיקה (זה החיים שלי) deep purple, led zepplin , g & r , jimmy hendrix , def leppard , the doors, pink floyed ועוד הרבה!!!!!!!!!!!!!!! לכל הלהקות שאני אוהב שלא אמרתי את שמן אני מצטער פשוט לא עליתן לי לראש (nirvana) נ.ב את לא מכירה את korn??????????????????? תתביישי לך

NO FUCK

New member
בטחח שאני מכירה את KORN

התכוונתי מKORN (לא כולל הם(אני לא מכירה דרך אגב אני גם שומעת MUSE ואני שומעת עם מלאא ישראלי הקיצר אני אוהבת כמעט הכול ואני ממש לא מתכוונת לרשום את כולם (עצלנית) FUCK YOU ALL

למעלה