שתפו במוסיקה ובשירים
F feldman89 Well-known member 9/8/25 #6 נכתב ע"י ady18: לחץ כדי להרחיב... אני שמח מאד ומרוצה מזה שגלי עטרי בעלייה גדולה מאד בעינייך. זמרת משובחת!!!
נכתב ע"י ady18: לחץ כדי להרחיב... אני שמח מאד ומרוצה מזה שגלי עטרי בעלייה גדולה מאד בעינייך. זמרת משובחת!!!
F feldman89 Well-known member 9/8/25 #11 נכתב ע"י ady18: שיר מיוחד לחץ כדי להרחיב... נכון, למרות שיש לה הרבה שירים שאהובים עליי הרבה יותר מהישנים בעיקר
נכתב ע"י ady18: שיר מיוחד לחץ כדי להרחיב... נכון, למרות שיש לה הרבה שירים שאהובים עליי הרבה יותר מהישנים בעיקר
F feldman89 Well-known member 9/8/25 #15 אל תשאלי אם אני אוהב- דיויד ברוזה שיר נהדר, נורית הירש תחגוג ותציין השבוע יום הולדת 83 וזה אחד השירים שהיא הלחינה
אל תשאלי אם אני אוהב- דיויד ברוזה שיר נהדר, נורית הירש תחגוג ותציין השבוע יום הולדת 83 וזה אחד השירים שהיא הלחינה
F feldman89 Well-known member 9/8/25 #16 בנהר של סביליה- דיויד ברוזה שיר אדיר ואנדרייטד מההקריירה שלו. בכלל אומן גדול
F feldman89 Well-known member 9/8/25 #19 זה לא אני- דני רובס שיר גדול ומהמם מהאלבום השני שלו "פנים ושמות" שיצא בשנת 1987
F feldman89 Well-known member 9/8/25 #20 באת עם השקט- דודו טסה אחד הזמרים האהובים עליי מהעשרים השנים האחרונות