מה??אתם רוצים להגיד לי שזה היה הפרק האחרון???

TheLost

New member
א- תלמדי לשרשר

ב- לא הכינו 2 פרקים. הכינו רק פרק אחד שהיה פרק סיום העונה, אבל עשו אותו בצורה כזאת שלמקרה ויבטלו את הסדרה אז הנזק לא יהיה גדול ולא ישאירו הרבה קצוות פתוחים (אחרי הכל פרק הסיום אמנם לא סגר הכל באופן ברור אבל אפשר לנחש בעצמינו מה קרה. זה אפילו סוף קצת פואטי ועדיף מכל הסופים המטומטמים שיצאו בשנים האחרונות בארה"ב. כולם כוללים באיזשהו שלב קפיצה בכמה שנים קדימה) ג- יכול להיות שיהיה המשך אבל סביר להניח שהוא לא יהיה המשך ישיר מהנקודה בה העונה הסתיימה. יש דיבורים על סרט וכמובן הקומיקס שאם אני לא טועה אז כבר בטוח ב-100% שיהיה.

ghony

New member
די כבר לחשוב שרק בנות רואות ורוניקה מארס

זה לא איזה תוכנית קיטשית די נו באמת קומיקס זה האפשרות הכי מסריחה,למרות שגם סרט לא נשמע לי הכי משו אבל עדיף בהרבה יותר על קומיקס...

OMRICH

New member
קומיקס זה לא אפשרות מסריחה.. תראה את באפי

לא, באמת. תראה את העונה השמינית של באפי קוטלת הערפדים בקומיקס. המכירות מצליחות מאוד. והקו עלילה הוא הכי טוב מאז העונה החמישית.. אבל עשו טעות. רוב תומס עסוק עכשיו בMiss/guided. ובמקום להוציא את הקומיקס עכשיו הוא יוציא אותו אחר כך.. ואם תשאלו אותי עדיף היה מקודם מאשר אח"כ, כשהסדרה הייתה טרייה במוח של האנשים.

darthziv

New member
ורוניקה הצביעה לאבא שלה

מן הסתם, הסיבה שהיא התעקבה הייתה כי היא הבינה שזה אבוד קית' לא ייבחר, בבוקר התפרסם בעיתון שהוא הסתיר ראיות אף אחד לא יבחר אותו לשריף מלבד מי שמכיר אותו אישית ויני ניצח בזכות הכתבה ורוניקה טיפשה שהיא לא השתמשה בכוח שהיה לה באותו לילה לפני זה, "אם הוא יואשם, החומר עלייך יתפרסם" היה סוגר את העניין, ג'ייק היה עושה לילה ארוך על הטלפון והכתבה הייתה נמנעת, אולי אפילו היו מכניסים משהו טוב עליו במקומה עוד משהו זה שהיא הייתה צריכה להודיע לו שהיא המשפחה שלה ולוגאן מחוץ לתחום.... כי כמו שראינו הבחור הצעיר ההוא ירצה לטפל בו וצריך שאבא שלו יודיע לו חד וחלק שלא יותר מזה.... הבחור היה מסתבך מאוד אם החמולה הייתה יודעת שהוא זימר את הסודות המשפחתיים עכשיו אולי יסגרו חשבון עם לוגאן אבא שלה הפסיד את הבחירות ויועמד לדין וכן הלאה וכן הלאה

TheLost

New member
איפה ההוכחה?

לפי התמונה זה נראה כאילו היא מצביעה לוינסנט.

sheepmaster

New member
אני ממליץ על סרגל

יש 4 מקומות לסמן סך הכל 2 למטה הם חסרי משמעות 2 למעלה הם להצבעה העליון הוא ל-KEITH MARS התחתון הוא ל-VINCENT VAN LOWE היא בפרוש מסמנת את העליון הנה עוד תמונה אפילו יותר ברורה

ואואוייי לא היה לי מושג שזה הפרק האחרון ../images/Emo2.gif

כבר תיכננתי איך להספיק לראות את הפרק מחר כי אני חוזרת מאוחר
יווווו עכשיו כשאני יודעת זה ממש מאכזב
העונה האחרונה היתה יותר חלשה מהקודמות ועם הסיום הזה בכלל... מעצבן..

למעלה