מה??אתם רוצים להגיד לי שזה היה הפרק האחרון???

אלכסיס21

New member
מה??אתם רוצים להגיד לי שזה היה הפרק האחרון???

לא הבנתי כלום...איזה פרק דפוק! חוץ מהעובדה שיודעים מי הפיץ ת'קטע וידאו כלום לא ברור...לא יודעים אם קית' נבחר ומה עם ורוניקה ולוגן... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!

הכל ברור . אבל בהחלט חרא של פרק.

אני מאמין שלא היה (וככל הנראה - גם לא יהיה) פרק עלוב יותר מזה . חבל שלא נגמר בפרק הקודם .

אלכסיס21

New member
אתה לא מבין..אני על סף דמעות...

-בכל מה שקשור לסיפור הרומנטי(ורוניקה-פיז-לוגן)שום דבר לא הסתדר. -לא ברור מה הקטע הזה עם המכונה שאיליי הסתיר בפרק הקודם... -לא יודעים מי נבחר בבחירות. ובקיצור...פרק מ-ע-צ-ב-ן. באמת היה עדיף שיגמר בפרק הקודם. למה אלוהים,למה?!?!?!

ליטל27

New member
גם אני סיימתי את הפרק בתחושה של מה ככה נגמר..

אבל לדעתי פרק זה היה פשוט חזרה להתחלה. כלומר החזירו את ורוניקה ושות למצב דומה שבו הייתה בתחילת הסדרה עוד פעם בגלל גייק (שזה אבא של דנקן ולילי בגלל זה ראו את התמונות שלהם) ורניקה מנודה מהחברה או לפחות נמצאת במצב בו רוב האנשים בזים לה. ואבא שלה עוזב את מצב השריף אז דווקא יש משהו מפתיע בפרק הזה.. מי צילם אותם? לדעתי אחד מחברי הטירה.. אולי אפילו גייק הזה.. בכל מקרה עצוב לחשוב שאין יותר ורוניקה.. מה שבטוח אתגעגע...

אלכסיס21

New member
היי,את צודקת..יש בזה משו...

חחח אם כבר- שהיו הולכים על זה עד הסוף.. שהיו מחזירים את דאנקן והתינוקת(הוא לא מת,נכון? אני כבר לא זוכרת..) ולילי היתה שבה לחיים או משו כזה(טוב,זה כבר הזוי) יווו,אני עדיין לא מעקלת שנגמר. ועכשיו..לדילמת חיי: האים לקנות DVD של ורוניקה או של גילמור גירלס? אכן,אין לי חיים.

רותי106

New member
תראו

בטח הם ציפו לעשות עוד עונה!!!! אבל בסוף ביטלו את התוכנית בגלל אחוזי הצפייה נמוכים ואז מי שעשה את הסדרה החליט לנסות שוב לעשות עונה 4 ובגלל האכזבה שהיית בעונה השלישית באחוזי הצפייה הוא החליט לשנות את הרעיון ולעשות את ורוניקה אחרי 4 שנים שהיא כבר באף בי אי אבל לא קיבלו את זה אז בסוף אין עונה רביעית אבל העונה נגמרה ככה בטוח כי הם ציפו לעוד עונה!!! אני דווקא אהבתי את העונה הזאת...אהבתי את כל העונות וחבל מאוד שזה נגמר!!.....ועוד פרק שהיה ממש קשה להבין.... (מה שרשמתי זה מויקיפדיה)

hopelandic

New member
צק צק צק

אכן מאכזב. נו מה? לא יכלו להוסיף עוד 2 פרקים ולעשות סוף משכנע יותר? מוסר ההשכל של הפרק: ילדות! תענו לאבא כשהוא מתקשר!

כל כך עצובבבבב!! הדבר הוב היחידי שהיה

זה שורוניקה שרה לנו היא כל כך חמודההה ולא מספיק שלא נראה אותה כאן יותר ..גם בגיבורים היא נראה לי הולכת להופיע עוד פרק אחד.. אוףף אוףף אוףףף רק שאלה איך קראו לשיר שורניקה שרה?? עשה לי חשק לשמוע אותו!!

2להלה2

New member
השיר שהיא שרה זה

bad day-Daniel Powter אבל דווקא ממש לא אהבתי את הקטע הזה כי זה ממש לא מתאים לדמות של ורוניקה להתחיל לשיר פתאום...לא יודעת זו דעתי...ואוף..למה הם סיימו ככה את הסדרה,היה פרק מאכזב ביותר...אני כבר מתגעגעת לורוניקה....

אתם לא מסתכלים על זה נכון...

גם לי זה נגמר ב" מה? אה?... איך?..." כאילו- מה לעזאזל? יש כל כך הרבה שאלות פתוחות, כמו: איך לוגן וורוניקה לא חוזרים? מה יקרה לקית? האם הוא יבחר? מה יקרה לאחווה של הטירה אחרי שהכול יתפרסם, והאם הכול יתפרסם? איפו דאנקן והתינוקת שלו? אז ככה: אין מצב שקית יבחר, בטוח יהיה משפט, והוא יחזור להיות בלש שוב, דאנקן עם הבת שלו חיים חיים מאושרים ואין עוד מה להרחיב עליהם, ורוניקה עם פיז ולוגאן לנצח יהיה מאוהב בה אבל אין מצב שהם יחזרו (אף שאחרי המכות שהוא החטיף עבורה איך מישהי לא הייתה רוצה אותו בחזרה? חח). ורוניקה ופיז ישארועד סוף הקולג' ואז יפרדו בגלל הקרירות הרחוקות שלהם, וכי ורוניקה תפגו סוכן קשוח וחתיך שבטח גם יהיה השותף שלה (וואו אני יכולה לכתוב ככה את כל העונה חחח), האחווה תתפרק אחרי שיפרסמו את כל המידע עליהם ומי שבה. וכמובן כולם ישנאו את ורוניקה כמו בתחילת הסדרה, כמו שאמרו פה שזה ממש מעגלי (וגם ממש גאוני..), וככה היא תעבור את הקולג', ואז היא תעבור לגור בוירג'יניה ותעבוד בFBI ואם הייתה עונה רביעית היא אכן כמו שהמפיקים חשבו חייבת להתנהל אחרי הלימודים, כי עוד שנה של לימודים זה ממש לטחון ואין שינוי. אבל מה שממש לא מובן לי זה איך לעזאזל לא היה להם מספיק רייטינג? זה לא הגיוני, זאת אחת מהסדרות הגאוניות ביותר שנוצרו אי פעם (לדעתי).

אהה, ובנוגע לויבל:

הוא יזייף את הכרטיסים עם התיבה עד שיתפסו אותו והוא יחזור לכלא. אין יותר מדי מה להרחיב בזה.

ליטל27

New member
כל מילה בסלע.... מסיכמה לגמרי

ובקשר לאיך לא היה לזה רייטנג.. אמריקאים לכו תבינו

hopelandic

New member
אגב יש לי שאלה

לא ראיתי, למי ורוניקה הצביעה בבחירות? לאבא שלה או לוינסנט (או מה שמו)..? חברה שלי אמרה שהיא הציעה לוינס הזה, אבל למה?

TheLost

New member
אז זהו שיש ויכוח בקשר לזה

כי זה קצת נראה כאילו היא מסמנת את השם של וינסנט ואן לואו אבל מצד שני - למה לה לעשות את זה? לעומת זאת אם היא מצביעה לאבא שלה אז זה רק הגיוני. בכל מקרה יש ויכוח קטן בקשר לזה- אבל אולי בכוונה השאירו את זה פתוח לעונה הבאה...

hopelandic

New member
אה אוקיי

והחתימה שלך גאונית! מהיכן היא לקוחה? נשמע קצת כמו זאנדר..

TheLost

New member
חח יפה...

למען האמת זה לא של זאנדר, אבל אם אני לא טועה גם הוא אמר משהו דומה (נדמה לי i laugh in the face of death, and than i hide). מה שבחתימה שלי זה מהספר Deal Breaker של הרלן קובן...

ghony

New member
זה בכוונה ככה

זה לא שעשו פרק כזה כי רצו להמשיך היה הפסקה באמצע והכינו 2 פרקים אחד למקרה שיהיה המשך ואחד למקרה שלא.. אז לדעתי,יהיה המשך מתישהו,אני רק מקווה שלא בקומיקס כי זה רעיון מפגר רצח אני מקווה מאוד שרשת כלשהי תקלוט איזה סדרה יש לה מתחת לאף ותקנה את הזכויות CW כאלה אפסים,אבל באמת סיום מפגר,כל הסדרות שאני אוהב נגמרות דפוק שום דבר לא ידוע,ובכלל הקטע עם משפחת קיין חשבתי דאנקן יחזור.. ולוגאן וורוניקה לנצח B) רק מדאיג אותי מה קרה בסוף עם לוגאן והזה מהטירה..

למעלה