אתם לא מסתכלים על זה נכון...
גם לי זה נגמר ב" מה? אה?... איך?..." כאילו- מה לעזאזל? יש כל כך הרבה שאלות פתוחות, כמו: איך לוגן וורוניקה לא חוזרים? מה יקרה לקית? האם הוא יבחר? מה יקרה לאחווה של הטירה אחרי שהכול יתפרסם, והאם הכול יתפרסם? איפו דאנקן והתינוקת שלו? אז ככה: אין מצב שקית יבחר, בטוח יהיה משפט, והוא יחזור להיות בלש שוב, דאנקן עם הבת שלו חיים חיים מאושרים ואין עוד מה להרחיב עליהם, ורוניקה עם פיז ולוגאן לנצח יהיה מאוהב בה אבל אין מצב שהם יחזרו (אף שאחרי המכות שהוא החטיף עבורה איך מישהי לא הייתה רוצה אותו בחזרה? חח). ורוניקה ופיז ישארועד סוף הקולג' ואז יפרדו בגלל הקרירות הרחוקות שלהם, וכי ורוניקה תפגו סוכן קשוח וחתיך שבטח גם יהיה השותף שלה (וואו אני יכולה לכתוב ככה את כל העונה חחח), האחווה תתפרק אחרי שיפרסמו את כל המידע עליהם ומי שבה. וכמובן כולם ישנאו את ורוניקה כמו בתחילת הסדרה, כמו שאמרו פה שזה ממש מעגלי (וגם ממש גאוני..), וככה היא תעבור את הקולג', ואז היא תעבור לגור בוירג'יניה ותעבוד בFBI ואם הייתה עונה רביעית היא אכן כמו שהמפיקים חשבו חייבת להתנהל אחרי הלימודים, כי עוד שנה של לימודים זה ממש לטחון ואין שינוי. אבל מה שממש לא מובן לי זה איך לעזאזל לא היה להם מספיק רייטינג? זה לא הגיוני, זאת אחת מהסדרות הגאוניות ביותר שנוצרו אי פעם (לדעתי).