מה אתם רוצים השנה??? (1 ? )
אין קישור. אולי גם אף אחד לא יגיב. אבל שווה לנסות. נתחיל בשאלה: מהי מתנה טובה? אח שלי ענה לי בתשובה הבאה: "מתנה טובה היא משהו שהמקבל מאד מאד רוצה, אבל לא יעיז לקנות לעצמו" זה היה אחרי שאישתו רנתו לו ספר קומיקס. עברתי על קבצים ישנים שלי במחשב. ומצאתי קובץ שבו אני כותב כל מיני דברים קטנים שהייתי רוצה, אבל לא הולך לקנות בזמן הקרוב. אז חשבתי... בא לך לכתוב על דברים קטנים שהיית רוצה שיהיו לך? אבל לכתוב רק על דברים שאתה לא מתכנן שיהיו לך, בגלל סדרי עדיפויות, לא בגלל שהרצון הוא הגזמה. (ווילה וכו´ - ולא להתעקש לי שאנחנו יכולים מה שאנחנו חולים... מה לעזאזל כתבתי?) אז הנה כמה שלי: (רבקה, אני לא רומז על כלום - בחיי!)
ספרי חידות של ריימונד סמוליין באנגלית (לא קל להשיג)
עליסה בארץ הפלאות. אף פעם לא קראתי...
שנאי לנגן MP3 (אני לא טורח משום מה) - אולי בטריות נטענות שעובדות.
אוזניות אטומות קול. שאני יוכל להיות בבית בלי לשמוע את ההורים. זהו בינתיים. ממש קצת. אבל יהיו עוד. אולי קורא לכם יותר? היי, הרגע חשבתי משהו - אולי אני סתם תוצר מעוות של תרבות הצריכה. ובעצם, החיפוש אחרי מה לקנות הוא מרושע מיסודו. מצד שני, אולי עדיף מלכתחילה ללכת למגזיני צרכנות. מצד שלישי, אני מעוניין יותר לדעת מה אתם רוצים. אז אני אשאיר את העץ (למרות שאני גונז עץ במקומו). שיהיה לכם יום טוב. ואני מקווה שעכשיו אני ארדם. הדוב....הלבן.
אין קישור. אולי גם אף אחד לא יגיב. אבל שווה לנסות. נתחיל בשאלה: מהי מתנה טובה? אח שלי ענה לי בתשובה הבאה: "מתנה טובה היא משהו שהמקבל מאד מאד רוצה, אבל לא יעיז לקנות לעצמו" זה היה אחרי שאישתו רנתו לו ספר קומיקס. עברתי על קבצים ישנים שלי במחשב. ומצאתי קובץ שבו אני כותב כל מיני דברים קטנים שהייתי רוצה, אבל לא הולך לקנות בזמן הקרוב. אז חשבתי... בא לך לכתוב על דברים קטנים שהיית רוצה שיהיו לך? אבל לכתוב רק על דברים שאתה לא מתכנן שיהיו לך, בגלל סדרי עדיפויות, לא בגלל שהרצון הוא הגזמה. (ווילה וכו´ - ולא להתעקש לי שאנחנו יכולים מה שאנחנו חולים... מה לעזאזל כתבתי?) אז הנה כמה שלי: (רבקה, אני לא רומז על כלום - בחיי!)