מה אתם רואים בזה?

Wrecker

New member
מה אתם רואים בזה?

קליפ כלשהו לשיר כלשהו..השיר פחות מעניין פה. אבל הקליפ הוא בעצם מה שמושך את כל הרעש... אירוטיקה? פורנו? אולי אומנות? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l_2AgaZJWro אני מוצא בו כמה תמונות די מטרידות עם זאת שיש כמה מאוד נחמדות, אני למשל מאוד אהבתי את הגברים ששותפים את הרכב לאישה המבוגרת. אבל היו קטעים כמו השלישיה שאחד על הבירכיים השני על 4 והשלישי עומד.. זה לדעתי כבר עבר את גבול הצנזורה שלי.. (גבול הצנזורה שלי זה כל אימג' שאני ארגיש בנוח לראות גם כשיש מסביבי אנשים)

Saint Marco

New member

Wrecker

New member
הקליפ פרובוקטיבי אבל בלי ערום

וזה משנה את כל התמונה. מה שהפריע לי זה לראות בני אדם בעירום מלא עם אלמנטים פורנוגרפים סקס בשלישיה זה כבר נחשב לפורנו ולא ארוטיקה לדעתי..

Uri04

New member
לי אין גבול צנזורה

ולכן לא הוטרדתי במיוחד מן האימאג'ים. לפי מה שהבנתי מדובר בפחד של להט"בים מאיך שאחרים תופסים אותם. הפחד של לסביות להצטייר כבוצ'ות, הפחד של גייז להצטייר כפאסיבים/אקטיבים (מוגדרים לפי התנוחות שהם מעדיפים במיטה), הפחד של הומואים מזדקנים שתופסים אותם כוייאז'ות וכו', הפחד מלהיזדקן ולאבד רלוונטיות (הפרצוף מתקלף) וכו'.

מממ...

אבל אולי זה נראה קצת עובר את גבול טעם הטוב...? כמובן שכל אחד וההגדרות שלו! אני שמתי לב לזה שהם היו ממש ממש רזים שם! מעודדים אנורקסיה ברחבי היוטיוב... בכל אופן, איך ענייני צנזורה יכולים לייצר סטראוטיפים בנושא המדובר?

Uri04

New member
נו, מעולה

אומנות שיוצרת מחלוקת או לחילופין - פרובוקציה כלשהי היא אומנות רלוונטית. אם היא היתה דואגת להיראות 'בטעם טוב' היא לא היתה אומנות. לא כולם היו רזים שם.. והבנים הרזים - אני מניח ששוב זה חלק מהאמירה - הפחד שיחשבו שגייז הם חלשים, גבעוליים, נשיים. חוצמזה, לי הרזון הזה נראה יותר אסתטי ומעניין מאשר עוד מנופח על סטרואידים.

Wrecker

New member
מבחינת משקל

יש הרבה מאוד הומואים בעלי מבנה גוף דומה.. הומואים פחות מרגישים מאויימים מרזון כי הם לא מנסים להציג כח ועוצמה כמו הסטרייטים. בו נגיד שאם הייתי סטרייט זה שהייתי רזה היה מפריע לי הרבה יותר!

Uri04

New member
וואלה? אני חשבתי דוקא להיפך...

שהרבה גייז בת"א מאוד יראים מהומואים רזים, בגלל הסיווג כנשיות, חלשלשות ואולי אפילו חולי. נראה לי שנשים באופן כללי מעדיפות בחורים רזים על שמנים. (חוץ מכאלה שממש מחפשות גבר שמן וביריון שיחזיק אותן חזק ויסטור להן כשהמטבח לא נקי מספיק).

Wrecker

New member
זה לא קטע של רזים שמנים

בד"כ האידאל זה מבנה גוף ממוצע, אבל הכוונה שלי היא רזים מעבר לנורמה , שמנים מעבר לנורמה בד"כ יש בעיה גדולה יותר בקהילת ההומואים מאשר אצל הסטרייטים , לנשים יש פחות בעיה עם גבר שמנמן..

ואו מדהים!

וכן... מצטרף לזה שאולי זה קצת רחוק לי. אבל באמת מדהים! אתה מעלה את זה בצירוף מקרים מעניין, בדיוק קיבלנו במשלוח לחנות שפע של ספרי אומנות שעוסקים בעירום.

אוהדאדם

New member
מייגע, מפוזר, אבל לא מטריד בכלל. מתעלה לנחמד

פורנו? בכלל לא. אני חושב שמרשים כמות האנלוגיות לסקס שהם מייצרים, ונראה ברור שהבימאי רצה נורא להתחכם, וחבל שהוא התחכם כל כך שלא נשארה לו אמירה, ואני מבין למה אתה מובך מהאלוזיה למין אנאלי, בכל זאת לא משהו שמדברים עליו בחברה מעורבת, אבל באופן כללי הקליפ נשאר תמיד בגבולות הטעם הטוב. מרשים, למעשה, עד כמה הוא הצליח לצייר בתוך הקווים ועדיין להיות נועז. חבל רק שהשיר לא יותר טוב והקליפ לא מייצר שום אמירה מעניינת.

Wrecker

New member
הייתם רואים את הקליפ הזה עם המשפחה \הורים

ולא מרגישים שום סוג של אי נוחות?!

אוהדאדם

New member
יכול להיות שהייתי מרגיש אי נוחות

אבל אתה דיברת על גבול הצנזורה, ואי נוחות נמצאת הרבה הרבה לפני שמצנזרים משהו, לפחות עבורי... כן, אני לא חושב שהייתי מרגיש בנוח עם הביטוי הבולט של מין אנאלי, הבחור המתכופף והשלישייה עם הזרם השחור הלא ברור שמחבר ביניהם, אבל זה לא היה גורם לי לצנזר את הוידאו. לא חלקתי אותו עם חבריי ובני משפחתי בעיקר כי הוא לא מוצלח במיוחד.

למעלה