מה אתם עושים

dance of life

New member
מה אתם עושים

כדי לחסום מכניסת אנרגיות רעות לחייכם? מחברים שליליים, מאנשים שליליים בכלל, שבמודע או לא מקרינים אליכם אנרגיה רעה? קרה לי ולא פעם שהייתי בחברתו של אדם מלא שליליות כל כך שחזרתי הביתה חולה, במודע או לא, הוא השפיע עלי מאד מאד, גם אם בכלל לא שמתי לב לשליליות הרבה הסובבת אותו. ורבות הפעמים שהגעתי לאפיסת כוחות אחרי בילוי עם אדם כזה, והחלטתי שדי לא רוצה יותר אנשים עם שליליות בחיים שלי אבל האם אפשר להמנע מהם? הם בכל מקום.. האם זה פייר להמנע מהם? שכן הם פשוט לא מצאו את הדרך הנכונה, ומישהו צריך להדריך אותם.. אבל מצד שני שוב, אני כל כך רגישה לאנרגיות, שאני מגיעה לדכאונות ואפיסת כוחות מלאה אחרי מפגש עם אדם שלילי מאד.. מה לעשות? רוצה להיות מאושרת :)

איל באש

New member
dance of life היי ../images/Emo65.gif

סנסור רגיש מאוד יש לך, אני מכיר את זה מעצמי. אני אגיד לך מה אני למדתי : להפנות את הרגישות שלי החוצה ולעשות הפרדה. הכלה והפרדה. הכלה זה להיות אמפטי כלפי אותו אדם "שלילי" והפרדה זה לא לקחת ללב . זאת אומרת שאנחנו נשארים בפוקוס, מצב הרוח שלנו לא משתנה, אנחנו לא נשאבים אל עבר אותה אנרגייה מעייפת. יש אנשים שאני מכנה "שואבי אבק של אנרגייה". הם אותם אנשים שאני מתעייף במחיצתם, נשאב ומתרוקן. אנשים אלו אינם מודעים לעניין בכלל, ולא עושים את זה בכוונה. נכון שאם אנשים אלו נפתחים לשינוי ומודעות זה יכול להשתנות. אז אם אני לא יכול לעזוב את המקום בו נמצא אדם כזה , כי למשל אני עובד איתו, אז אני פשוט עושה הפרדה והכלה. איך? פשוט מדמה עצמי בתוך בועה של אור לבן זהוב, נושם עמוק, ומשחרר. זה עוזר לי להיות בפוקוס ולא להשאב ולהתרוקן. שלא היתי מודע לעיניין חשתי כמוך עם הרבה אנשים בהרבה מצבים. היום משהבנתי שמי שאינו רוצה ללמוד לא ילמד בכוח, ושאני לא יכול לשנות את כולם, אני פשוט בוחר, היכן להיות , עם מי ומתי וכמה. וכן יש אנשים שאני בוחר לא להיות במחיצתם כי לא נעים לי. וכן יש אנשים שאני נמצא במחיצתם ושמרגיש לא נעים , הולך. היכן שלא טוב לי אני לא נמצא יותר, אין בשביל מה. זכרי הפרדה והכלה הן מילים מאוד חשובות על מנת תשמרי על האיזון הפנימי שלך, ולא תהיי חולה, או מדוכאת. תרגיל כדור האור שצירפתי כאן ,יעזור לך להיות במיקוד אור, להיות בזרימה עם עצמך גם בחברת אנשים כאלה. חשוב לעשות הפרדה ביני לבין הזולת במצבים כאלו, כי בסוף את מפסידה מזה וחוזרת פגועה הביתה, מסיקה מסקנות קשות וכואבות על החיים ועל אנשים ונלחמת בעצמך. יש לך מתנה אדירה, עלך ידי שינוי תפיסה , תירגול מתוך שמחה, ואהבה, את יכולה באמת ללמוד להשתמש בה ולהנות ממנה. הכל תלוי איך אנחנו מתייחסים לחיים, ככה החיים מתייחסים אלינו

גם אניט הולכת כשלא טוב לי. לא נשארת

בכל מחיר, גם כשקשה להתנתק או להיפרד. וזה תמיד קשה. אין שום סיבה בעולם שאת תרגיש בדיכאון או באפיסת כוחות בגלל מישהו שלא עושה לך טוב. קומי, ותלכי משם כי יש המון אנשים אחרים שיכולים לעשות לך טוב. כי מגיע לך להיות עם אנשים כאלה.........

dance of life

New member
אנשים כמוך חופי

וכמו מוזה ואיל באש, ואי"ב ושיריה... :)) כולכם! מפה אני לא הולכת :)

rama69

New member
אנשים ואנרגיות שליליות,

אנו בני האדם בנויים מסוגים שונים כל אחד וההכלה שלו אנרגטית, שוב אתייחס לנומרולוגיה, יש אנשים שיש להם מתאריך הלידה מס' 11 או 13, אנשים אלה מאוד רגישים יש להם יכולת לספוג, לקלוט אנשים ואם אדם בא עם אנרגיות של חשיבה שלילית או בריאות לקויה אנו חשים מיד חוסר שקט, מערכת העצבים כ"כ רגישה ואז התדר האנרגטי שלנו בגוף משתנה, (מס' 11) לגבי מס' 12 אנשים מתחברים אתם רגשית אמנם הם מוגנים אבל... הם מאוד רגישים ניתן לנצל אותם, והם משמשים ככלי סופג, כאשר מספרים להם צרות האדם מגיע לעומס רגשי , יש צורך לעבוד עם הגנות אנרגטיות, אנסה לתת דוגמא, ניתן לדמיין טול/כילה/כדור אור, היורד מין הייקום הגבוה ביותר ועוטף אותך ולהגיד שלוש פעמים אני מוגן, הגנה אנרגטית זו חוסמת מעבר של אנרגיות שליליות אליכם, מומלץ בכל בוקר לפני שיוצאים מן הבית לחעשות כן, לא להביט לתוך עיני האדם שנמצא אתך ולסקל רגליים, כך אנרגיה שלילית אינה עוברת לתוך ההילה שלך, ואם אדם עם אנרגיות לא נעימות מגיע לביתכם מומץ להדלחיק נר וקטורת לאחר שהלך כדי שהאנרגיות לא ישארו בבית, בהצלחה לכולם,

איל באש

New member
תודה RAMA 69 ../images/Emo140.gif

איזה יופי הפירוש הנומרולוגי .

מוזתי..........איזו הפתעה, דארלינג!

את חדשה פה? ותיקה? אני ממש חדשה... רק לפני יומיים שלושה.........אולי ארבעה........כבר לא זוכרת. את כותבת פה גם?

ה מוזה

New member
חופי מקסימונת .. הגעת למקום קסום

לפעמים אני כותבת לפעמים אני קוראת בשתיקה תתחדשי על הבית החדש ( לא לשכוח את הישן ,אה?) מי יתן וימלא אותך בשלמות ושלווה פנימית

שיריה

New member
היי חבר'ה!

אני מרגישה כמו בתנועת נוער! מפגש חברים כזה, כאילו... עוד כמה התלהבויות אייל מעיף את כולנו בחזרה הביתה!

וואלה, כמו במפגש חברים...איזה כייף.

וואלקם. אני בטוחה שאיל שמח שבאנו עד אליו הביתה, נכון איל?
ו.......תקן אותי אם אני טועה..............

חחחחחחחח!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

נראה לי שפיספסתי את כל החגיגה!
חזרתי עכשיו מ"חינה" של תימנים ומרוקאים ביחד. תשמעו... מי שרוצה אנרגיות טובות... שילך לחינות וחתונות!!! מלא קולולולולולו!!!
אבל מה זה כייף...

איל באש

New member
מוזה ברוכה החוזרת../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

שמח לראותך עימנו המשך יום נפלא

מוז, שששש....ת'קרבי רגע עם האוזן...

בשקט בשקט תציצי לפורום: לחיות בהרמוניה, תראי כמה מתרגש/ושמח לי בבטן.........

למעלה