מה אתם עושים מחר ?
° ° R I N A T ° New member 25/9/03 #3 חחח עלובב אני יוצאת למסיבה מ12 בלילה עדדדד חח 7 לפנות בוקר נהדר , לא?
E Eden Colombo arana New member 25/9/03 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif אני נוסעת לסיני מחררררררר ולכולם- החלפתי שם הייתי- 'עדן ארנה אוריירו' ועכשיו אני בשם הנוכחי חג שמייייייח לכוווולםםם
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif אני נוסעת לסיני מחררררררר ולכולם- החלפתי שם הייתי- 'עדן ארנה אוריירו' ועכשיו אני בשם הנוכחי חג שמייייייח לכוווולםםם
S Sonia Culochi19 New member 26/9/03 #6 היא שמחה שסוף סוף מזדמן לה לצאת מהבית, בניגוד לתמיד-שאין לה חיים.. המסיבה הפתטית הזו מונעת ממנה להודות ולהכיר בפתטיות שלה, ובעובדה שהיא נטולת חברים וחיים כאחד, אז היא מתלהבת. תנו לה.
היא שמחה שסוף סוף מזדמן לה לצאת מהבית, בניגוד לתמיד-שאין לה חיים.. המסיבה הפתטית הזו מונעת ממנה להודות ולהכיר בפתטיות שלה, ובעובדה שהיא נטולת חברים וחיים כאחד, אז היא מתלהבת. תנו לה.
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 26/9/03 #7 בעיקרון, יש לה סיבה טובה להתלהב ככה ש.... תהנייייייייי ותחזרי אליינו עם חוויות
C CHOLITOboy New member 26/9/03 #12 ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ורינת......... ה"עלווווב" היה מיותר.....
° ° R I N A T ° New member 26/9/03 #14 עכשיו אני בטוחה שזה רז! צביקה אמר לי שהוא בבית משוגעים מחלקה ד'! חח סורי אבל למי אכפת ממנו .. אחרי הכל אפילו הוא שם והוא לא מתחבר יתר וגם הוא לא מדבר ככה ..
עכשיו אני בטוחה שזה רז! צביקה אמר לי שהוא בבית משוגעים מחלקה ד'! חח סורי אבל למי אכפת ממנו .. אחרי הכל אפילו הוא שם והוא לא מתחבר יתר וגם הוא לא מדבר ככה ..
C CHOLITOboy New member 26/9/03 #15 ../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif רז לא כותב כי הוא בפנימייה או משהו כזה..... והוא בא רק בימי שישי...... זה לא רז וזה לא צביקה...
../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif רז לא כותב כי הוא בפנימייה או משהו כזה..... והוא בא רק בימי שישי...... זה לא רז וזה לא צביקה...
מ מ ת ה ע ל ב נ ח ה New member 26/9/03 #17 ../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif צודקת..ערן,באיזה עולם אתה חי?
C CHOLITOboy New member 27/9/03 #18 ../images/Emo42.gifמה לא בסדר במה שכתבתי....? ומזי.. לכי דחפי תראש לחרא.....לא דיברתי אליך מה את קופצת כמו צפרדע לכל חור? סתמי כבר! יאללה איזה נידחפת!
../images/Emo42.gifמה לא בסדר במה שכתבתי....? ומזי.. לכי דחפי תראש לחרא.....לא דיברתי אליך מה את קופצת כמו צפרדע לכל חור? סתמי כבר! יאללה איזה נידחפת!
S Sonia Culochi19 New member 27/9/03 #20 שיהיה לך ברור.. אף אחד לא ידחוף את הראש שלו אליך-פיסת צואה מוגלתית שכמוך!..