מה אתם עושים כש...
אנשים מנסים לסנג'ר אתכם? או כשעמיתים בעבודה (ולמלצרים: מלצרים אחרים, ברמנים, טבחים, אחמ"שים, בעל המקום...) מדברים אליכם בזלזול (אני לא מתכוונת לתלונות או הערות שממש לגיטימיות אלא לצורת דיבור שמתכוונת להשפיל ולסרס ממש)? נכון שזה הדבר המרגיז עלי אדמות? אני אישית חווה יחס שכזה (שומדבר אישי כלפיי, כמה דמויות בעייתיות וזאת עובדה ידועה
), ומצאתי שהשיטה שלי להתמודד היא פשוט להבליג כשזה מגיע מכל מי שהוא לא מלצר, ואם זה מלצר שמנסה לסנג'ר ולטרטר, להתעלם לחלוטין. לפחות כרגע זה, כשזה עדיין "טרי". אם המצב ימשיך, אני בהחלט אבהיר לחצופים שכדאי שפשוט יעשו כל דבר שהם מוצאים לנכון "להמליץ" לי לעשות - בעצמם, ושאני דווקא מסתדרת במציאת מטלות למלא. הכל נובע מהעובדה שממש לפני כמה שבועות חזרתי לעבוד במקום שעבדתי בו לפני כחצי שנה, אך העובדים התחלפו ומרגישים שאני "חדשה מן המניין". בקיצור, ממש מתעבת אנשים ששואבים הנאה מלפקוד על אנשים אחרים
, ומרוצה מעצמי שבכלל לא לוקחת את זה ללב, וכבר יודעת לעשות הפרדה בין החיים האישיים שלי ושוויי העצמי, לבין חיי בעבודה, והיחס שצריכה לספוג מאי אלו קולגות קצת-עלובים.
אנשים מנסים לסנג'ר אתכם? או כשעמיתים בעבודה (ולמלצרים: מלצרים אחרים, ברמנים, טבחים, אחמ"שים, בעל המקום...) מדברים אליכם בזלזול (אני לא מתכוונת לתלונות או הערות שממש לגיטימיות אלא לצורת דיבור שמתכוונת להשפיל ולסרס ממש)? נכון שזה הדבר המרגיז עלי אדמות? אני אישית חווה יחס שכזה (שומדבר אישי כלפיי, כמה דמויות בעייתיות וזאת עובדה ידועה