מה אתם עושים כש...

YaLdoNet 4 EveR

New member
מה אתם עושים כש...

ספרו מה אתם עושים כשעצוב לכם.
אגב, לשמוע מוזיקה אל תגידו כי את זה כולם עושים וגם אני וזה לא יעזור. תציעו משו מקורי. וכשייגמרו ההצעות אתם מוזמנים להציע טופיק חדש, כמו "מה אתם עושים כש...כשממש בא לכם מרשמלו על האש" |מרשמלו|

Lorelai

New member
הוו מרשמלו אייקון אהוב ../images/Emo10.gif

מה אני עושה כשעצוב לי? אה.. לפעמים אני כותבת.. זה עוזר.. מה עוד.. ת'אמת אני אפילו לא יודעת מה לעשות כשעצוב לי..
ואני שונאת לדבר על זה עם אנשים, זה מציק.

M o o n G i r l

New member
הממ..מה אני עושה כשעצוב לי:

1. בוכה 2. בוכה הרבה מאוד 3. כשאני מגיעה לשלב שבו אני מבינה שזה לא עוזר ממש בפתירת הבעיה..אני לוקחת את הטלפון ומחייגת לחברה טובה..ובוכה לה

ScHizOphReniT

New member
אופירע תעשי לי חטולע!!

:) אממ...מה אני עושה כשאני עצובה אוכלת גלידה!! ומהקופסא כי זה היכ כיף :)) חחחחחח זה כמו בסרטים המפגרים אבל זה אשכרה עובד :)

Oi va av Oi

New member
פעם הבאה שתכתוב את שמי י אני יאלץ:

לטלות אותך הפוך ולהזריק לך אקונומיקה לדם עד שהלב שלך יתפוצץ או משו..

פנטילון

New member
'תם מטורפים

איך 'תם עושים מזה סיפור... אוי אז מישהו יכתוב תשם שלי ב-ע', שיט אני אצטרך לתקן אותו

Mooa-Numi

New member
מתבודדים.

בורחים לאנשהו. אם זה פיזית, ואם רוחנית-ספר, טלוויזיה, מוזיקה, לישון. ("תברח לחלוםםםם")

וואוו... זאת שאלה

מעניינת.. אני עושה הרבה דברים כשאני עצובה; שוכבת על המיטה ובוהה בכוכבים שמודבקים לי על התקרה, כותבת, מנגנת... אבל זה גם תלוי באיזה עצב מדובר - יש הרבה סוגים. וגם מזג האוויר חשוב, כי אם ממש עצוב לי ולא חם מידיי, אני יוצאת לטייל בפרדסים..

ofrikit

New member
וואייייי

לגמרי... שיש מזג אויר כמו היום מלא רוח ככה זה אחד הטובים,פשוט לשבת בחוץ עם הרוח ולחשוב זה לדעתי משפר קצת את ההרגשה.

למעלה