מה אתם עושים כש..

חרא חרא

New member
מה אתם עושים כש..

אתם מתייייםםםם לצאת מהבית, כבר לא משנה לאין.. העיקר לצאת.. לנשום אוויר, להירגע, לדבר עם חברים, לשתף.. ולא להיות כל היום מול ה"טכנולוגיה המתקדמת".. אבל יש בעיה קטנה.. אין לך חברים ספונטנים..ולא בא לך לצאת לבד בשעה כזאת.. אתה מנסה לדבר עם כמה אנשים לשאול אותם.. "את/ה בא/ ה לדרינק" .. אין אחד שיענה לך "כ-ן!! בשמחה.." מה עושים?? ): נשארים בדיכאון ונקברים בבית..?!

Spotless Mind

New member
מחפשת...

עצות? או שאת רוצה לדעת מה אחרים עושים כשזה קורה?.. בדר"כ כשזה קורה לי, אני ישר מרים טלפון לכול אחד מהחברים שלי, ומנסה לארגן משהו... ואם זה לא מצליח.. אני באמת מרגיש שאין מה לעשות, ו"נשארים בדיכאון ונקברים בבית. " אבל כול אחד והיחסים שלו עם החברים שלו. כול אחד והפעילויות שלך. אני ממליץ לך לנסות להרחיב קצת את האופקים... אולי להירשם לאיזשהו חוג\קורס\מכון כושר\קבוצת "משהו, תבחרי כבר את איזו קבוצה" וכו'. ככה תוכלי להכיר עוד אנשים- חברים.. וגם במקרה שתירצי לעשות משהו, יהיה לך.

אההה

זה בהחלט אינדיווידואלי. כי לא יקרה לי נגיד מצב כזה, כי אין לי בעיה להסתובב לבד כשאני מרגישה כמו שתיארת אני לוקחת אופניים ורוכבת...רחוק...וככה מעבירה את זה את יכולה תמיד לקרא, או אפילו לעשות סדר במשהו מבולגן בחדר את יכולה אולי להציע לאח\ות אם יש לך...שזה גם אני עושה לפעמים נכון שלצאת לדרינק זה עם חברים ורכיבה אולי לא תעזור אבל את צריכה למצוא מה מרגיע אותך, אותי, שוב, אופניים, זה אני מוכנה תמיד אפילו, תנסי פעם לקחת ספר ולשבת בגינה ולקרא, זה ממש כייף... ואת תמיד יכולה לשאול אותי...חחח...אנחנו קרובות..חח

שאלה מעניינת

אם Zה לצאת נגיד ליציאה ממש...עוד לא יצא לי, אבל אני חושבת שאני אהיה מסוגלת לשבת לבד בבית קפה או ללכת לקנות לבד בגדים, כי בסה"כ זה הנאה שלך עם עצמך- מה רע? ולצאת לצעוד, לרכב, אפילו לטייל אני יכולה בקלות, זה הכי כייף בעולם+משחרר לגמרי אתה?

דוגמא

שבוע שעבר כל החברים היו בצבא/עבודה אז לקחתי את הרכב נסעתי לחוף והסתובבתי איזה שעה. ולפעמים סתם מסתובב עם הרכב המווון זמן אפילו שעות נוסע בלי מטרה בלי לחץ של זמן בלי לדעת לאן ולמה. תענוג.

במקרה שלי....

כן...כי גם לי אין חברים ספונטניים ואני מ-ת-ה לצאת מהבית לאיזה בילוי אבל אף פעם לא מסתדר...אז אני תקועה בבית =\...

count on me

New member
......

פשוט יוצאת =] אם אני רוצה להירגע, להיות עם עצמי, או עודף אנרגיות..אני לוקחת את עצמי אמפי ויצאת לטייל ברחובות או לבקר חברים =], לעיתים אני גם נוסעת לים, הוא מרגיע אותי...ותמיד תמיד יוצא להכיר אנשים בדרך. רוב הפעמים יש לי חברים סופנטנים, אז לא בעיה. אז אם אני רוצה לשתף, לדבר וסתם לקשקש...או כמובן לבלות..תמיד (רוב בזמן) יש לי עם מי..( ואפילו מקום קבוע. ששם תמיד אפשר למצוא אותי אם אני במצברוח לא משהו....חח ) ולפעמים כייף להישאר בבית ופשוט לא לעשות כלום. אבל למה דיכאון? אם את יודעת שיש לך צורך לצאת, ואין לך חברים סופנטנים תארגני מראש...חחח וגם אם לא יוצא להיפגש...את יכולה לקבוע עם חבר קרוב או ללמוד לצאת עם עצמך ולהכיר אנשים נחמדים =] ויש גם אפשרות להסתכל על חצי הכוס המלאה, ולהנות מהשהות בבית לבד..ללמוד להרגי את עצמך בדרכים שונות..כמו כתיבה, קריאה, ציור, ריקוד...ועוד מגוון רחב...ככה את יכולה לגלות על עצמך דברים שלא ידעת קודם. פשוט לראות בכל סיטואציה את הטוב שבדבר, ולא "לנסות" להיות בדיכאון =] להפיק מכל רגע את המיטב שלו, את כל ה 100 אחוז שאפשר להוציא.

למעלה