והאם זה שונה מאיך שניצלתם את החג (כולל חול המועד) בעבר?
I in bal1 Well-known member 17/4/22 #2 נכתב ע"י dory30: והאם זה שונה מאיך שניצלתם את החג (כולל חול המועד) בעבר? לחץ כדי להרחיב... אני עובדת.הייתי שבוע בצרפת.ואח"כ כמה ימים בבידוד.כך שלא יכולה להרשות לעצמי כבר יותר מדי חופש.
נכתב ע"י dory30: והאם זה שונה מאיך שניצלתם את החג (כולל חול המועד) בעבר? לחץ כדי להרחיב... אני עובדת.הייתי שבוע בצרפת.ואח"כ כמה ימים בבידוד.כך שלא יכולה להרשות לעצמי כבר יותר מדי חופש.
אבי בן 1231 Well-known member 19/4/22 #4 נכתב ע"י dory30: והאם זה שונה מאיך שניצלתם את החג (כולל חול המועד) בעבר? לחץ כדי להרחיב... כן שונה, בשנים קודמות ביליתי את הפסח בספרד עם חברים!!
נכתב ע"י dory30: והאם זה שונה מאיך שניצלתם את החג (כולל חול המועד) בעבר? לחץ כדי להרחיב... כן שונה, בשנים קודמות ביליתי את הפסח בספרד עם חברים!!
I in bal1 Well-known member 19/4/22 #5 נכתב ע"י אבי בן 1231: כן שונה, בשנים קודמות ביליתי את הפסח בספרד עם חברים!! לחץ כדי להרחיב... איך היה בספרד?
נכתב ע"י אבי בן 1231: כן שונה, בשנים קודמות ביליתי את הפסח בספרד עם חברים!! לחץ כדי להרחיב... איך היה בספרד?
אבי בן 1231 Well-known member 19/4/22 #6 נכתב ע"י in bal1: איך היה בספרד? לחץ כדי להרחיב... תמיד אנו נהנים בספרד. גרנו שם הרבה שנים ונאלצנו לחזור לארץ מסיבות משפחתיות. השנה תהיה השנה הראשונה אחרי פרוץ הקורונה שאנו ניסע, וזאת בחודש הבא. חברים כבר מצפים שנגיע.
נכתב ע"י in bal1: איך היה בספרד? לחץ כדי להרחיב... תמיד אנו נהנים בספרד. גרנו שם הרבה שנים ונאלצנו לחזור לארץ מסיבות משפחתיות. השנה תהיה השנה הראשונה אחרי פרוץ הקורונה שאנו ניסע, וזאת בחודש הבא. חברים כבר מצפים שנגיע.
dory30 Well-known member 17/4/22 #3 אני עובדת.הייתי שבוע בצרפת.ואח"כ כמה ימים בבידוד.כך שלא יכולה להרשות לעצמי כבר יותר מדי חופש. לחץ כדי להרחיב... כנ"ל, אבל בחצי כח.
אני עובדת.הייתי שבוע בצרפת.ואח"כ כמה ימים בבידוד.כך שלא יכולה להרשות לעצמי כבר יותר מדי חופש. לחץ כדי להרחיב... כנ"ל, אבל בחצי כח.
dory30 Well-known member 19/4/22 #7 כן שונה, בשנים קודמות ביליתי את הפסח בספרד עם חברים!! לחץ כדי להרחיב... לבריאות, באיזה חלק של ספרד?