מה אתם עושים בחג מטיילים , תנו המלצות לטיולים
מ מכורה לפיתוי שלך New member 11/4/06 #3 עד מחר אני כל הזמן בערך בחזרות (היום למשל מ15:30 עד צאת הנשמה) אני חוגגת את הסדר עם כל הקיבוץ(שד"א הוא הסדר הכי גדול בארץ ) שבוע הבא יהיה לי חופפפש אני מסיימת לעבוד, ואז ב21.4 יש לי מסיבת גיוס(היפיהיהיהיה) ואז אני מתגייסת
עד מחר אני כל הזמן בערך בחזרות (היום למשל מ15:30 עד צאת הנשמה) אני חוגגת את הסדר עם כל הקיבוץ(שד"א הוא הסדר הכי גדול בארץ ) שבוע הבא יהיה לי חופפפש אני מסיימת לעבוד, ואז ב21.4 יש לי מסיבת גיוס(היפיהיהיהיה) ואז אני מתגייסת
ח חייםלוי Member מנהל 11/4/06 #4 יש לכם הגדה קיבוצית מיוחדת או שאתם קוראים את ההגדה הרגילה? בפורום ספרנטות יש לנו שרשור על הגדות והביאו די הרבה הגדגות קיבוציות מעניינות. לגיוס נברך אותך בנפרד
יש לכם הגדה קיבוצית מיוחדת או שאתם קוראים את ההגדה הרגילה? בפורום ספרנטות יש לנו שרשור על הגדות והביאו די הרבה הגדגות קיבוציות מעניינות. לגיוס נברך אותך בנפרד
מ מכורה לפיתוי שלך New member 11/4/06 #5 הגדה קיבוצית הגדה יותר חילונית.. זה פחות על אלוהים ויותר על האביב. זה גם עם ריקודים וכאלה. זה ממש נחמד לילדים קטנים.
הגדה קיבוצית הגדה יותר חילונית.. זה פחות על אלוהים ויותר על האביב. זה גם עם ריקודים וכאלה. זה ממש נחמד לילדים קטנים.