מה אתם מתלהביםםם

מה אתם מתלהביםםם

אני בת 26 ונולדתי בהוד השרון מה אתם מתלהבים ממנה עיר משעממת לפי מה שרואים אין לנוער מה לעשות אין בילויים זאת עיר שנקראת שקטה בשביל להקים משפחה לנוער אין מה לחפש פה לדעתי הם מסתובבים כל הזמן ברחובות מחפשים תעסוקה רק הבטחות שומעים מחברי העירייה כולם מושחתים שם. צער לי אבל אני מתביישת להגיד שאני מהוד השרון

SarcaSeriouS

New member
מה מטרת ההודעה? להשביז? ../images/Emo3.gif

מה לעשות שאנו חיים בעיר קטנה וכן, אין כאן בדיוק מקומות בליוי לנוער. אבל יש בזה גם דבר חיובי. העיר לא תתמלא זרים שבאים להרוס את פני העיר. ועם כל הכבוד לת"א (ה"עיר הגדולה"...) יש סיבה שהיא נראית ככה. חוץ מזה, אני מסכים בקטע שהנוער פה מחפש תעסוקה לעצמו. הרבה פעמים כשחזרתי מבילוי ראיית קבוצות של ילדים מטיילים ברחובות העיר בשתיים בבוקר חסרי מעש לחלוטין. אני מציע שאו שהם ימצאו לעצמם עבודה או שייצאו מהעיר לשם שינוי. אולי תוכלי לפרט אילו הבטחות שלא קוימו שמענו מחברי העירייה....וסליחה על הבורות... הוד השרון-העיר בירוק.

אין שום מטרה בהודעה

זכותי להביע את דעתי על הוד השרון , בקטע של הנוער הבטיחו כבר שיעשו להם מועדונים ומקום בילוי בשבילם ועד עכשיו שומעים רק תוכניות של שנים אני רואה לפנות בוקר ילדים מסתובבים ברחובות עושים בלאגן זורקים דברים על מכוניות וכבישים וכל זה מחוסר תעסוקה הם לא יכולים לצאת מהעיר לבילוי כי הם קטינים וגם עבודה צריך לעשות להם מקומות בתוך הוד השרון ותתפלא יש בהוד השרון זרים אולי אתה לא ראית.

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifאמ.... בחלק הדברים את צודקת

למשל אין הבה חנויות מעניינות וגם הקניון שללנו משעמם לאלה! אבל זאת עיר שקטה ואין כאן פיגועים (חאס וחלילה.....) ובקיצור זאת לא ממש בושה! ולא הבנתי מה את רוצה להגיד בזה??

arifell

New member
אולי אין הרבה פיגועים בזמן האחרון

למרות שזאת לא עיר נטולת פיגועים, ולראייה יש לנו את רחוב התמר בנווה נאמן. אבל יש לנו רציחות

חיפiשית

New member
אממממ

חחח אוקיי גם לי יש דיעה... תאמת שאני מחבבת תעיר..אבל היא מתחילה לעצבן אותי באמת בגלל שאין מה לעשות פה יותר מידיי.. ואם הייתי יכולה לעבור מפה אז זה היה להרצליה (ים:)))))))) ). אממ בתור אחת ש"מייצגת" כאן תנוער חחח אז קודם כל חברים שלי זה לא כזה פשוט למצוא עבודה כשאתה צעיר..(ואני מדברת מניסיו ארוך מאוד+מסע חנויות בתי קפה וכל מה שלא קיים בעיר הזאת כדי למצוא עבודה). ואין לנו שום מועדונים ובשביל לצאת מהעיר צריך מישהו שייקח אותנו לשם..אז כך שזה או הורים..(שלא יכולים להחזיר אותנו בלילה ).. או מונית..(מונית=כסף) ולא יהיה לנו תכסף הזה מבלי לעבוד.. מבינים?

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifצודקת../images/Emo45.gif אין מה לעשות פה

הכל מדעמם! אפילו לקנות בגדים אני צריכה ללכת לעיר אחרת! הקניון הזה משעמם ואין בו כלום! אני הייתי רוצה לעבור לרעננה! גם מקום שאין בו פיגועים (חאס וחלילה..) וגם יש בו המון חנויות והקניון אצלהם יותר שווה פי מליון מהקניון שלנו!

חיפiשית

New member
נכון..

גם בגדים לא מוצאים פה באמת אני אוהבת את רננים אבל לאחרונה התאהבתי בארנה:) איזה קניון יפה זה

n0fit

New member
חחחחחחחחח...

אבל הוא לא מפריע!!! אני היתי רוצה ללכת לתל אביב!!!!!!! אני מתה בגיל 18 להשכיר דירה בשנקין זה החלום שלי!!!!! קרוב להכול!!!אם צריך בגד יורידים וקונים!!! איזה כיף זה? תחשבו!!!!לא כמו פה בישביל לימצוא בגד צריכים לקפוץ לכפר סבא רעננה הרצליה ת"א וכו'.............. אני דווקא יוצאת הרבה מהעיר אבל עדין זה לפעמים מעצבן!!!!!

n0fit

New member
חחחחחחחחחחח.......

בשנקין!! אני חיה בשנקין !!!(כיאלו אני שם הרבה) וזה חלום שהוא עוד מעט יתגשם!! אבל זה לא ה- חלום שלי!

n0fit

New member
חחחחחחחחחחח.......

בשנקין!! אני חיה בשנקין !!!(כיאלו אני שם הרבה) וזה חלום שהוא עוד מעט יתגשם!! אבל זה לא ה- חלום שלי!

למעלה