מה אתם משדרים?

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
מה אתם משדרים?

ושוב משתפת אתכם בדיונים ממהלך היום שלי

מה אתם חושבים שאתם משדרים החוצה, לאנשים מסביבת העבודה-מכרים שלכם? (לא חברים טובים ומשפחה מיידית)

האם אתם חושבים שיש פער בין מה שאתם מרגישים לגבי עצמכם לבין איך שתופסים אתכם מבחוץ?

ומה אתם חושבים על עצמכם, מה הגיל המנטלי ה"אמיתי" שאתם מרגישים שאתם בו?

דיפי, שאתמול עשתה "טעות" וחיפשה בפייסבוק מרצים מהעבר הרחוק שלה, אנשים שהיא העריצה, וגילתה אנשים מאד אנושיים
לא "גדולים מהחיים" כמו התדמית שהם משדרים כשהם מרצים, וקצת חבל שכך, היא אהבה אותם כאלו, מושלמים,

dify

New member
אני חושבת שהגיל המנטלי שלי הוא בערך 15

אמנם אני מחזיקה בית ועצמאית והכל, אבל בפנים אני מרגישה לגמרי נערה, יותר מאי פעם, כאילו כשהייתי נערה הייתי "מבוגרת" ומאז, כל שנה, אני הולכת ונהיית צעירה בתוכי, מעיזה יותר ויותר לשחרר.

אני לא יודעת בת כמה אני נראית כלפי חוץ, אבל אני משערת שקולגות שלי יעריכו אותי כרצינית וכבת גילי. לעומת זאת מי שמכיר אותי ברמה האישית מרגיש שאני בת 15 נצחית שכזו, שאני ילדה

אני לא זוכרת כרגע מתי זה קרה לי, אבל פתאום הבנתי שאפשר להיות גם בן 60 או 70 ולהרגיש ילד, פתאום הבנתי שגם מי שנראה לי מבוגר מבחוץ, אולי לא מזהה את האיש המבוגר שבמראה כי הוא חווה את עצמו הרבה יותר צעיר. הרבה פעמים אני תוהה מה הורי רואים כשהם חושבים על עצמם, הם כל כך צעירים ברוחם, זה כל כך לא מתאים לגיל 60+ שלהם, ההורים שלי זקנים? ההורים שלי??? בגללם אני חושבת ש60 זה בכלל לא זקן
כל שנה שהם מתקדמים בגיל הגיל מקבל משמעות הרבה יותר צעירה בעיני

ומצד שני, זו כנראה רק אני שרואה אותם ככה, או איך שזוגתי אומרת: "אנחנו רואים את ההורים שלנו כמו שראינו אותם כשהיינו ילדים, הם כבר לא נראים ככה". בלתי נתפס בעיני שיש אנשים שמסתכלים על הורי ורואים בהם זקנים, בלתי נתפס

אני לדעתי משדרת בחורה צעירה בוגרת לגילה

בד"כ רואים אותי וחושבים בת 16 לפי המראה

אבל לפי מה שאמרו לי- תופשים אותי בתור אדם מאוד בוגר ומבין.

בכלל אני מתחברת בעיקר לאנשים מבוגרים ופחות לבני גילי.

למעלה