מה אתם מציעים??

המשמיד

New member
מה אתם מציעים??

עוד כשבועיים נערכת אליפות ישראל בג'יוג'יטסו ברזליאי. אינני מתאמן הרבה זמן (כחודש וחצי), אך אני לא "מובל כצאן לטווח", כלומר לא הכי קל לנצח אותי (לפחות זה מה שאני רואה מצד המנוסים שמתאמנים איתי) וניצחתי לא מעט באימונים. הייתם ממליצים להשתתף?

pzirpim

New member
ברוך הבא איש צעיר,

אנא שקול מחדש שמך. ושוב, ברוך הבא.

אין לך מורה?

אם יש לך - שאל אותו. הוא מכיר אותך, ונוא גם מכיר את התחרויות, לכן התשובה שתקבל ממנו הרבה יותר אמינה. אם אין לך מורה, אין לך מה לחפש בתחרות אחרי חודש וחצי של אימונים.

המשמיד

New member
כמובן שיש לי מורה!

אבל אני שואל ככה רוצה לשמוע את דעתכם, מה אתם הייתם עושים... ובקשר לכינוי - זה כינוי מאיזה פורום אחר, לא התכוונתי משמיד במובן של הלחימה, אל תתייחסו בבקשה לכינוי!

angeleyes

New member
יש קשר לג'וקים?

אולי זה תרגום של exterminator? סתאאאאאאאאאאאאאאאם ברוך בואך לפורום. אני לא אתיימר להבין דבר בתחרויות, ולכן כל עצה ממני תהיה בערבון מוגבל. בכל אופן, אם לא הגעת מרקע של אומנויות לחימה אחרות או הגנה עצמית או אולי אפילו קרבות רחוב, חודש וחצי נשמע נורא מוקדם.

המשמיד

New member
זה באמת מוקדם

אבל אני לא אפצע או משהו (בעזרת השם...) כי זה רק קרבות קרקע

rowshi2

New member
אני מציע ללכת

כי אם אתה לומד חודש וחצי...אז אתה יודע שלא תנצח. אבל תוכל ללמוד המון מזה...חוץ מזה שתהנה (לדעתי).

pzirpim

New member
שלום שוב איש צעיר,

במקומך היתי ממתין, אלא אם המורה שלי היה מורה לי לגשת. [כדאי לך להחליף שמך]. עלה והצלח.

לדעתי....../images/Emo67.gif

אם המורה שלך יכול לסדר לך קרב עם משהו שהוא גם מתאמן בטווח הזמן שאתה מתאמן, אני מציע לך ללכת על זה..... אחרת.... אני חושב שתהיה לך בעיה, חודש וחצי זה לא מספיק זמן לעשות קרב עם "... כרישים..."... בברכה, יניב (לחמ"ש)

kobera

New member
לך על זה !!!

אבל כשאתה עושה את הקרב אל תעשה את זה בשביל אליפות, לך על זה בתור קרב אימון, ככה תוכל לילמוד הרבה כי אם זה רק קרבות קרקע אין לך הרבה מה להפצע, ואם כן... "מה שלא הורג מחשל". אז בקיצור לך על זה בשביל ללמוד, זה גישה הרבה יותר בריאה לבנדם שלומד חודש וחצי, מאשר ללכת לנצח.

המשמיד

New member
אני לא מצפה!!

אני לא מצפה לזכות באליפות!! אני מקווה שאוכל לנצח אפילו קרב אחד... אם אני בכלל אלך...

לא ללכת בשום פנים .

מוקדם מדי האנרגיות בקרב זירה גבוהות מדי לשלב האימונים הזה וגם על הקרקע יש אפשרות לפצוע או להפצע במיוחד בברחי רגליים שם כשהכאב מגיע הנזק קיים -ועם רצועות לא מתעסקים. עוד תספיק להתחרות תן לעצמך זמן להשתפשף . לאט לאט לאורך שנים ובלי פציעות. זו דעתי .

kobera

New member
אין כזה דבר מוקדם מידי !!!

אם הוא מפחד שהוא יפצע בבריחי רגלים או אפי' סתם בריח (גם ביד אפשר להפצע
) שיתאמן לדפוק על המזרון מהר, סווו ?!?!? ואם אתה מוציא אנרגיה מזה הרג אותך? גרם לך להיות פחות טוב? אני לא דוגל בזה, יש לך אפשרות לעלות לקרב תעלה,מקסימום תפסיד או תחטוף מכה, ואל תפחד על הרצועות אם אתה תדע מתי להפסיק את הקרב אתה לא תפצע, וחודש מספיק בשביל לדעת מתי לדפוק על המזרן. בהצלחה גבר, ותספר איך היה.

הורוסקופ../images/Emo6.gif

קוברה תראה מה כתוב בהורוסקופ "אתם נמצאים בתקופה אתגרית למדי אבל היום כמו בימים אחרים כדאי להזהר מאשליות ופנטזיות ". נכון הבחור יכול לצאת מנצח עם אגו מחוזק אבל יש סבירות גבוהה יחסית שיפצע או יפצע בשלב זה . אז בבקשה להזהר מאשליות ופנטזיות.

john stockton

New member
זו הגישה

לנצח אתה לא תנצח אולי קרב אחד אם יהיה לך מזל בטירוף אבל אתה תלמד ותהנה ולתחרות תמיד יש ערך מוסף

hajy

New member
אני חושב שאתה צריך ללכת לתחרות.....

בסך הכל לפי מה שתיארת, אנשים יותר מנוסים ממך אומרים שאתה טוב אז למה לא? גם אני לא מזמן השתתפתי בתחרות הראשונה שלי וגם אני הייתי קצת בפיגור אחרי הקבוצה שלי בגלל שנירשמתי כמו חודשים אחריהם. אם תשתתף ותחרות תוכל "לטעום" קצת ולהתרגל למסגרת התחרות ולאחר התחרות תוכל לנתח את הטעויות שלך וללמוד מהן...

למעלה