מה אתם מעדיפים?

fireman

New member
מה אתם מעדיפים?

לגור בעיר של 54000 דונם שגרים בה 200 אלף תושבים או לגור בעיר של 52000 דונם שגרים בה 400 אלף תושבים סתם שאלה

reshef

New member
נו באמת זו שאלה כללית מדי

אבל כעיקרון, 200 אלף איש יותר טוב.

Secular

New member
זה לא מה שמשנה...

העיקר שיהיו הרבה גורדי שחקים,חיי לילה וגם CHICKS

אני יגיד לכם איפה הכי טוב לגור !!!

לפי דעתי הכי טוב לגור במקום שיש כמה שפחות צפיפות ו-לא הרבה תושבים ו-שכולם מכירים את כולם

Secular

New member
תן לי לחדד את דבריך...

זה רק שתי האשכוליות שעל צ´יקס,זה מה שקובע

תנו לי לכיוון את דבריכם ../images/Emo6.gif

אתם בטח מיתכוונים ל-2 הפומלות שיש ל-שיקסה אוליי
ו-לא נישכח את משולש ברמודה סתתתתתתתםםםםםםםםםםםם

כן ו-בטח בלעדיי זה לא נוכל לחיות

מה קרה לכם הישתגעתם ? הרי רק בנות שהולכות ב-צניעות הם בנות חמודות שאפשר להתחיל איתם . עד כדיי ככה לרדת לרמה כזאת נמוכה ????????????

אושר מ

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

רק עכשיו קראתי. זונות שכמוכם. :)

fireman

New member
והזוכה הוא....

השאלה הייתה אמורה להיות שאלה באיזה איכות חיים תעדיפו לגור.... באיכות חיים של עיר דחוסה או באיכות חיים של עיר משוחררת ופתוחה. לצורך העניין...השוותי בין מספרי אוכלוסיות ושטחים של הערים תל אביב ובאר שבע... נתון מעניין הוא שבע שבע באופן פיזי גדולה יותר מתל אביב אבל לא זה העניין אתם אמרתם את זה בעצמכם....עדיפה עיר פחות צפופה....

לא נכון אחי פיירמן ! ../images/Emo8.gif

אל תישכח את העובדה ש-לתל אביב יש ערי לויין מה שאין אצלכם ב-באר שבע ו-יש מלא ישוביים ו-מלא צפיפות מסביב ל-תל אביב מה ש-אין ב-באר שבע ו-אם ירצו לחבר את תל אביב אם הערים ש-מסביב אז השטח של תל אביב יהיה פי 5 יותר גדול מזה של באר שבע ו-חוץ מזה העיר עם השטח הכי גדול בארץ זאת " ירושלים " ו-היא גם העיר אם הכי הרבה תושבים - 600,000 תושבים ב-ירושלים בעוד 10 שנים יגורו מיליון תושבים ב-ירושלים ו-אל תישכח ש-ירושלים נימצאת על ההרים ו-האוויר שמה הרבה יותר נקי מ-תל אביב או חיפה שכל הזיהום של בתי הזיקוק עולה ל-הר הכרמל ו-כל מי שגר על הר הכרמל נושם את הסירחון הזה

fireman

New member
אני לא טענתי

שהשטח של העיר באר שבע הוא הגדול ביותר בארץ כי זה לא נכון. תראה, את תל אביב לא יחברו עם ערי המטרופולין לרשות מוניציפלית אחת בעלת שטח שיפוט של עירייה אחת, אתה לא יכול לבוא ו"לבטל" ערים סתם כך אני לא יודע אם לגור ליד 200 אלף ערבים זה איכות חיים אבל מי אני שאחליט, האויר בירושלים הוא באמת דבר שאין לו מתחרים אבל ירושלים היא גם כן עיר צפופה מאוד אבל לא כמו תל אביב שהיא פשוט קטסטרופלית מבחינת הצפיפות שלה

danezeq

Member
למרות שאני יושב שבעה ואני חוזר רק

מחר - אני פשוט לא יכול לעמוד בפיתוי- איך אתם מעיזים!!! ת"א יותר מזוהמת מי-ם??? בת"א יש פחות זיהום מהכמות המותרת! בערך 97 אחוז בי-ם ובני ברק שאלה הערים הכי מזוהמות בארץ יש יותר מ120 גם חיפה עוברת את ה100 כמו כלום - אם זה לא ברור לכם, ת"א קצת פחות מזוהמת לאחרונה, אני לא יודע בדיוק למה, אבל תמיד הייתה ותמיד תיהיה נקייה הרבה יותר מי-ם והרבה יותר מחיפה בת"א יש אוויר יחסית נקי (יחסית) האוויר שאתם מדברים עליו בי-ם הוא האוויר שליד בי-ם ולא בי-ם י-ם השנייה הכי מזוהמת בארץ ומריחים את זה... עוד משהו: בחיפה והקריות, שיעור הסרטן הוא הגבוה במדינה בצורה מדאיגה ובי-ם השמש יותר מסרטנת מת"א (אין לי מושג למה, אבל הכל עובדות ומחקרים) עוד נתון: בת"א איכות החיים גבוהה יותר מחיפה וי-ם ומהערים הגדולות בארץ, לתל-אביב האיכות חיים הגבוהה ביותר טוב עכשיו אני אסתום קצת את הפה כי לאחרונה אני ניהייה סגנור של ת"א בפורומים
אני חוזר לשבת שבעה- אגב מחר בבוקר המבחן שלי במטמתיקה

reshef

New member
די להכללות..

חיפה זו עיר גדולה, זיהום האוויר הוא בעיקר בשכונת נוה-שאנן, ובשכונות שלמעלה יש פחות זיהום. אם היו לכם את העיתונים המקומיים פה הייתם רואים את הפרש זיהום האוויר בין השכונות..

danezeq

Member
נכון מאוד

גם בת"א זה ככה - וברור שגם בי-ם אבל אני דיברתי על מרכזי הערים (בכל מקרה ת"א יותר נקייה גם בכל העיר בממוצא)

כל תל אביב ו-גוש דן הם מסריחים ../images/Emo5.gif

אני לפעמים בא מכיוון ירושליים ו-רואה ענן של פיח מעל כל תל אביב אז זה אומר שאני צודק ו-גם היה כתוב בעיתון ש-ישנן תחנות לבדיקות זיהום אויר בכל הארץ ו-גילו שכל הזיהום של תל אביב מגיע עד ירושלים ו-שיש ענן של זיהום אויר מעל תל אביב ו-גם היה כתוב בעיתון שכל שנה מתים אנשים בגלל הזיהום אויר הזה ו-אנשים נהיים חולים בגלל הסירחון הזה

TheIllustrator

New member
אם ת"א היא מודל ישראלי לנקיון

יחסי... מה זאת עיר מלוכלכת!? אגב, טורקיה(אנקרה), ירדן(עמאן), וערב הסעודית(ריאד), יותר נקיון מישראל(ת"א).

למעלה