מה אתם מעדיפים?

גלבטרון

New member
מה אתם מעדיפים?

עכשיו כאשר "רובוט-טריקים: סייברטרון" הסתיימה. איזו סידרת טלויזיה חדשה הייתם רוצים לראות? 1) גירסה מחודשת של G1 שתבוסס על הסרט החדש ו-/או על הקומיקס של IDW 2) סידרה שתקשר יותר בין העונה השניה של הסידרה המקורית לסרט 3) סידרה עם גימיק חדש לגמרי (כמו: ארמדה, אנרגון וסייברטרון). 4) סידרה שתמשיך את Beast Machins 5) אופציה אחרת

Kalimac

New member
נמנמ

אפשר לשלב בין 1 ו-2
?

robotrik1

New member
למה רובכם בחר ב-2 ??

אני מסכים שאולי זה האידיליה של אלה שגדלו בשנות ה-80 על הסדרה המקורית , אבל זה רחוק מלהיות מאציותי . הסדרה המקורי כבר לא משודרת לא כאן ולא בחו"ל (מידי פעם יש הקרנות אבל שום דבר רצוף ורציני) , אז למה שזה ילך ? טוב נו , זה נכון שילדים רואים את מה שמראים להם אבל תכל'ס הדמויות לא מוכרות לילדים של היום ואני לא חושב שניתן לשחזר את ה..."קסם" של G1 . לא את הקולות ואת המוסיקה בכל אופן . אני הייתי מעדיף או סדרה שמתרחשת על סייברטרון (כמו אנרג'ון אבל עם עלילה הרבה יותר טובה) , או משהו בנוסח סייברטרון (עלילה על פני כמה כוכבים ולא רק כדור הארץ) -- אבל סדרה שנכתבת עיי יוצרים אמריקאנים . נימאס כבר מלהיות זנב לאראיות בכל הקשור להזדבנות אחרי האנימה ... !

DDN

New member
../images/Emo45.gif

אם הבנתי אותך נכון, אז אני בהחלט מסכים איתך! אבל למה לא לשחזר את הדמויות הטובות של אז? למה שלא יצליח מחדש?

robotrik1

New member
אני לא אומר שזה לא יכול להצליח מחדש

אבל אני חושב שהיום להסברו אין עיניין להפיק סדרה בכזאת השקעה . אפילו שהאנימציה לא הייתה מי יודע מה לפעמים -- בכל זאת חברת SUNBOW שהפיקה את G1 (עבור הסברו) , השקיעה מעל ומעבר בסדרה הזו ורואים את זה גם היום . גם ב-1995 , כשחברת MAINFRAME הפיקה את מלחמת החיות , היה אפשר לראות את האכפתיות של החברה במוצר הסופי . היום פשוט חסר את אותו האכפתיות , ואת אותה ההשקעה . הסברו הולכים אחרי הז'אנר של היום (אנימה) ובתקציב מוגבל , ונותנים את הפקת הסדרות (כולל הכתיבה) לחברות יפניות שעומדות ב-"תקציב" שהסברו מוכנה להשקיע . אני חייב לומר שהופטעתי לטובה דווקה מהסדרה ארמדה -- שמשום מה המפיקים שלה הבינו שסוף הסידרה הולכת לכלול עימות עים יוניקרון (לא זה מהסרט אבל אחד מאד דומה לו) , ולפי התוצאה הסופית , זה נראה שהם חסכו בתקציב בכמה וכמה פרקים כידי להשקיע בפרקים הסופיים תקציב ראוי , ואפשר לראות את זה בברור . זה היה פעם האחרונה שראיתי השקעה של מישהו בסדרה רובוטריקים ... וזה היה מתי ... ב-2001 ?

Ihavenonick

New member
הסדרה של אז הייתה יותר רצינית

מאשר היום. כשאני מסתכל על הסדרה שמשודרת היום אני אומר "מה לעז...?" ואילו עם הסידרה של G1 כשאני מסתכל היום אז אני מתחבר אליה יותר טוב

בגלל שהדמויות האהובות עלי

נמצאות בעונה השניה למשל אני לא אוהב את איך שהשקרניקים ניראו בG1 ובטח שלא את הרובוטריקים ראיתי את G1 ולא אהבתי.. לאדע ומה לא מציאותי בG2? גם בעונה הזאת יש קסם ודמויות מצויינות ופרקים מעולים!! ולדעתי היא הכי טובה! אני חושב שדווקא בזכותה הטרנספורמרז בכלל קיבלו תאוצה וחשיפה יותר גדולה! אפילו את הסרט הם עשו על הדמויות של G2

DDN

New member
אתה מתבלבל לדעתי

G2 זה לא עונה שנייה. אתה מתכוון לעונה השנייה של הסדרה המצויירת שהיא שייכת ל G1.

למעלה