מה אתם מעדיפים?????? שקודם יבררו עליכם או שאתם תהיו הראשונים?? השאלה לבנים ובנות כאחד
י ישיבע בוחר 23 New member 30/7/08 #1 מה אתם מעדיפים?????? שקודם יבררו עליכם או שאתם תהיו הראשונים?? השאלה לבנים ובנות כאחד
W winkinsmily New member 30/7/08 #2 עדיף סימולטנית כי כשהצד השני כבר ענה-נלחצים ולא נעים להתעכב-ואז זה מפריע לברר וכשאני גומרת לברר ראשונה-אין סבלנות לחכות לתשובה...
עדיף סימולטנית כי כשהצד השני כבר ענה-נלחצים ולא נעים להתעכב-ואז זה מפריע לברר וכשאני גומרת לברר ראשונה-אין סבלנות לחכות לתשובה...
י ישראלאלי New member 30/7/08 #3 עדיף שיבררו קודם פחות כאב ראש כך לא חושבים מה יהיה עם לא רוצים ממשכים את החיים כרגיל בלי לדעת
W winkinsmily New member 30/7/08 #4 אבל כשמגיעים אליך ואומרים-יש לי הצעה,הצד השני כבר אמר כן, זה לא מלחיץ אותך לברר מהר?
י ישראלאלי New member 31/7/08 #6 היה לי כזה שידוך ולא יצא כלום נותנים להם לחכות יש זמן לא צריך למהר עם זה דבר טוב לא נורא עוד יום ועוד יום
היה לי כזה שידוך ולא יצא כלום נותנים להם לחכות יש זמן לא צריך למהר עם זה דבר טוב לא נורא עוד יום ועוד יום
י ישראלאלי New member 31/7/08 #7 היה לי כזה שידוך ולא יצא כלום נותנים להם לחכות יש זמן לא צריך למהר עם זה דבר טוב לא נורא עוד יום ועוד יום
היה לי כזה שידוך ולא יצא כלום נותנים להם לחכות יש זמן לא צריך למהר עם זה דבר טוב לא נורא עוד יום ועוד יום
ר רוצה עוד21 New member 30/7/08 #5 ברור שעדיף הם קוד קודם. למה אני צריך לפחד אחרי שאני בררתי ורוצה, שהם לא ירצו. אני יותר שקט כשכבר מגיעים אלי ברוח חיובית!
ברור שעדיף הם קוד קודם. למה אני צריך לפחד אחרי שאני בררתי ורוצה, שהם לא ירצו. אני יותר שקט כשכבר מגיעים אלי ברוח חיובית!
ח חושבת25 New member 31/7/08 #8 תלוי בהצעה ותלוי אם היא עבר דרכי. אם מציעים לי ומלמעלה נראה שמדובר בבחור טוב אני מעדיפה לשמוע תשובה מהבחור ולא להתחיל לברר.אם זה דרך אמא שלי או אחים שלי,הם רוצים לברר קודם.
תלוי בהצעה ותלוי אם היא עבר דרכי. אם מציעים לי ומלמעלה נראה שמדובר בבחור טוב אני מעדיפה לשמוע תשובה מהבחור ולא להתחיל לברר.אם זה דרך אמא שלי או אחים שלי,הם רוצים לברר קודם.