מה אתם ממליצים???

i love usa

New member
מה אתם ממליצים???

הסכום הוא 80,000 שקל על איזה רכב אתם ממליצים לא מכונית ענקית משהו בגודל של גולף או הונדה סביק . ולא יד שניה אני מדברת על רכב חדש דנדש מחברה איזה מכוניות יש היום בסכום הזה??? תודה מראש !!
 

dubonet0

New member
יונדאי גטס?

פיאט פונטו? שברולט אוואו? שברולט אוואו עם מדבקות של MSN? ניסן מיקרה בה"ע בעוד כחצי שנה? רנו קליאו? כולם ועוד נכנסים בתקציב שלך(גרסא ידנית)
 
פיאט פנדה החדשה אואטומטית 2005

נבחרה למכונית השנה באירופה לשנת 2004 ועולה בדיוק 80,000.
 

i love usa

New member
נייס..

קראתי כאן קצת עליה ניראת חמודה ביותר בעיקרון זה לא בשבילי המכוניות אני עוזרת לחברה כי היא דיי בהתלבטות אם יש עוד הצעות אז בכיף
שוב תודה מראש!!
 

gilka

New member
הפנדה האוטומטית

מתאימה בול לתקציב, ואם לא מתכוונים להשתמש במושב האחורי יותר מדי (למרות שלילדים הוא יכול להיות סביר), אז זאת יכולה להיות בחירה טובה.
 

i love usa

New member
מה עם שברולט אוואו היא טובה??

חברה שלי דיי אהבה את המראה שלה האמת גם אני מאוד אהבתי ואני לא חושבת שהיא מחפשת אוטומטית אלה גיר רגיל לא הספקתי לשאול אותה מחר אני ישאל
 

הראל CDO

New member
../images/Emo32.gif קטן , אני רק רוצה לציין שזה

הבחור הראשון שראיתי שנכנס לפורום - ומחפש לעצמו תמונות וכו' בעקבות המלצות! מי יתן וירבו כמוהו
 

gilka

New member
תראי

היא צריכ לדעת שהאוויאו זה לא בדיוק שברולט אלא דייהו (חברה קוריאנית שפשוט נקנתה ע"י GM שבבעלותה גם שברולט, אז עכשיו מוכרים את זה בארץ בתור שברולט). בעקרון הרכבה לא רע עד כמה שאני מבין אבל נוחות הנסיעה ואיכות ההרכבה ככה-ככה ממה שהבנתי. עם זאת, אין לי נסיון עם האוטו אז אני אסתום עכשיו. אם החברה רוצה ידני אז אפשר להמליץ לה על הפנדהנ הידנית ב75000 ש"ח, או על הפונטו הידנית בגרסת הכניסה (אותו מנוע כמו הפנדה, אוטו קצת יותר גדול), בקצת יותר מ80000 (אבל לא בהרבה, עולה בערך כמו האוויאו). כמו-כן יש את האוויאו באמת ויש גם את הגטס, שעד כמה שאני מבין היא טובה יותר מהאוויאו בחלק מהמובנים, ויש לשקול אותה. חוץ מזה יש את הטויוטה יאריס, שהוא בהחלט אוטו משובח, אבל צריך לבדוק את המחירים שלו. נ.ב. אני מפציר בכם לקחת נסיעת מבחן על המתחרים הסופיים לפני שמחליטים על אוטו! אפשר לגלות הרה דברים בנסיעת מבחן. כמו לדוגמה אוטו שיש לו כיסא של מלך והוא נראה הכי נוח, יכול להתגלות כקופצני ובעל נוחות נסיעה שואפת לאפס. לא לשכוח נסיעת מבחן, ועדיף על כל המתמודדות באותו יום, כדי שיהיה קל יותר להשוות.
 

exchanger

New member
הגרסא הידנית עולה 94 אלף

אמנם מאובזרת פחות, ויקרה מהמתחרות - אבל כשהתעניינתי בשעתו הציעו פריסת תשלומים די נוחה. בכלל - גם אם הסכום הוא 80K, שווה לבדוק את עניין התשלומים, ואולי לבחור רכב יקר יותר מהסכום המקורי - אך להשתמש באמתעויות מימון. היום חברות רכב רבות מציעות מימונים.
 

Lancelot99

New member
פאק?? מוכרים כבר יאריס ידנית ואף

אחד לא סיפר לי??? תגיד לי שהיא 3 דלתות ותעשה לי את היום
 

Lancelot99

New member
אפשר לדעת מה הגאונות לשווק רכב חדש

ללא נעילה מרכזית?? אפשר להוסיף את זה ?
 

exchanger

New member
תכנס לאתר של טויוטה

בחודש מאי היה מבצע עבור הגרסא הידנית לפיו הקונה קיבל ללא תוספת מחיר גם נעילה מרכזית וח"ח. הגרסא האת מגיעה רק ב5 דלת'. עד כמה שאני יודע רק הספורט באה עם שלוש דלתות. (ויש גם את הוורסו המכוערת ממשפחת היאריס- גם 5 דלתות)
 

Lancelot99

New member
תודה רבה. אבל באופן כללי מה הרעיון

בלשווק רכב מודרני בלי נעילה מרכזית? מזכיר לי את ימי הסובארו DL
יש לך מסר..
 
למעלה