מה אתם מחפשים ?

lightflake

New member
אני מחפש איזושהי שלמות טוטאלית

את אלוהים

&nbsp
הייתי רוצה לדעת שאני אלוהים
לדעת את זה בכל תא בגוף שלי שישיר הלל מרוב אהבה מהידיעה המוחלטת הזאת
&nbsp
&nbsp
בקשה גדולה מדי ?

lightflake

New member
וכמובן שמי מחפש

או איך אני מחליט שעכשיו לא מושלם
&nbsp
יהיו שאלות טובות בדרך להשגת המטרה הזאת... כמה שזה פרדוקסלי

lightflake

New member
או שכדי לראות שאני כבר אלוהים

עליי לקבל באהבה את אותם חלקים בי שנחשבים על ידי כרגע כ''לא מושלמים'' ולראות שהכל בעצם כבר מושלם... רק המיינד שלי החליט לחלק את המושלם ל ''טוב ורע'' כמו שנרמז בסיפור גן העדן. והשקר הזה שנקרא ל'דעת טוב ורע' הוא שזורק אותי החוצה מגן העדן שאני כל כך מחפש...

lightflake

New member
אם כך ההבדל בין להיות אדם ללהיות אלוהים הוא ממש דק

ומונח כולו רק על ההעדפה שאני נותן לחלק מהקיום ודחייה של חלק אחר
זה בעצם ברמה הרגשית-תחושתית המשמעות של החלוקה המנטלית לטוב ורע.
אני רוצה את הטוב ולא מקבל את הרע
העדפתי - הפרדתי
&nbsp
''עשה את ההעדפה הקלה ביותר
ושמים וארץ מופרדים לנצח'' !
&nbsp
&nbsp
&nbsp

lightflake

New member
אני נותן ללייטפלייק לכתוב הודעה אחרונה

מה אני יכול לכתוב?
אשמח למות למען המטרה הזו
&nbsp

&nbsp
ולא, אל תזמינו לי אמבולנס, אני מדבר על מוות האגו בלבד
כמובן.
&nbsp
&nbsp

neophile

New member
אם הגעת למסקנה שהמיינד מפריע לך

למה אתה ממשיך להגדיר את המצב שלך במושגים של המיינד כמו מושלם ולא מושלם ?
&nbsp
ישנה תופעה נפוצה שלאחר שאנשים חווים טרגדיה אישית , מצב מסכן חיים וכו' הם יושבים עם עצמם ומחליטים על כל מני שינויים שהם הולכים לעשות בחיים ולרוב המחשבות האלה מתפוגגות כעבור זמן מה.
&nbsp
מה שמעניין זה שגם אנשים שמתרגלים מדיטציה מגיעים לחוויות כאלה של "הדברים שאני הולך לשנות בעצמי" מעניין מה הקשר..
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

lightflake

New member
לוותר על הכל

לוותר על כל שליטה בעניינים
לסמוך לגמרי ולקפוץ ראש לאוקיינוס
&nbsp
אחרי הכל, אנחנו יכולים לדבר עד מחר על מה ואיך לעשות כנגד האגו-מיינד אבל זה הרבה יותר ערמומי ועוד לפני שהספקת לקחת את ההחלטה, היה זה אותו אגו-מיינד בצורה שונה שנכנס מדלת אחורית ולקח את ההחלטה ועכשיו הוא הגנב המחופש לשוטר...
&nbsp
&nbsp

neophile

New member
זה חלק מהחיים

אבל זה לא חייב לסתור דברים אחרים אם יש בך מודעות לכך אחרת כל שוטר יהפוך לגנב , זאת באמת שאלה מעניינת איך אני יכול להיות מודע לעצמי במהלך החיים בלי השתלטות מוחלטת של השוטר על הקשב מה שהופך אותו לגנב
&nbsp
&nbsp

lightflake

New member
אז ויתור מוחלט זו ההצעה

שחרור כל נסיון לשליטה
&nbsp
לראות את זה שרוצה לשלוט-לשנות משהו
לראות שזה רק דמיון
שהוא לא קיים

neophile

New member
זה נשמע כמו עוד שוטר

שאומר לך נו נו נו עוד לא שחררת הכל ... אתה מוצא בזה תועלת ?
&nbsp
&nbsp

סינבד

New member
עצור עצור עצור!!!

כדי לראות שאתה אלוהים, דבר ראשון אתה צריך להפסיק לחפש ולהפסיק לרצות לראות, אלא לעצור ופשוט לראות.
כדי לענות על השאלה: "מהי מודעות מושלמת" עלינו להבין מה היא מודעות.
ובכן, כשאני רואה אותך מולי, אני מודע לכך שאתה נמצא מולי. כשאתה נותן לי סטירה מצלצלת, אני מודע ללחי הבוערת שלי. אני מבין שעשיתי משהו שמאד הכעיס אותך, עד שגרם לך לתת לי סטירה.
כל אלו הם שיקופים של המציאות סביבי. כלומר, המודעות היא שיקוף של הדברים שאני מודע להם. זוהי מודעות שתלויה בגירויים הסביבתיים.

מודעות טהורה היא מודעות שאיננה תלויה בגירויים סביבתיים. כדי להשתחרר מהמודעות לכל אותם גירויים סביבתיים אנחנו שוקעים במדיטאציה עד ש... (אם המדיטאציה אכן יעילה ומועילה) המודעות נהיית מודעת לעצמה בלבד ללא כל צורך בגירויים הסביבתיים לצורך קיומה.

מודעות טהורה היא מודעות שמשקפת רק את עצמה. כלומר בעצם היא ריקה. אין בה כלום ועדיין היא קיימת. אלא שהיא נקיה לחלוטין ממחשבות, שיקולים, הערכות, שיפוטים. נקיה מכל.

כאשר המודעות נקיה מכל אתה יכול להתחיל לשים לב לכל היש הנרחב שסביבך. כולל העובדה שאתה הוא אלוהים, אם זה מה שאתה רוצה

למעלה