מה אתם מחפשים פה?

לעת עתה מוצאת בעיקר שעשוע

נכנסתי בהמלצה של חברה, ותוך שבוע אני מגלה שהפורום כשמו כן הוא - כולם (כמעט) לוחמים זה בזה. אני מודה שאני מתמכרת לכאלו דברים, אבל זה בכלל לא מה שחשבתי למצוא פה. ואתם?

רשף כשף

New member
אני מחפשת עניין

גם אני לא חולמת, לפחות לא זוכרת בד"כ אלא אם כן מעירים לי שזו חלימה. מה חשבתי למצוא? בערך מה שאני מוצאת- דיונים פה ושם על הספרים ועל הנסיון לחוות אותם. אני שמחה שיש עם מי לדבר, ועל התשובות המקוריות שאני מקבלת כאן, וגם לראות שכולנו בני אדם, כמו בכל פורום. הייתי שמחה אם הפורום היה מעט יותר חברותי ופחות קר מזג, אבל אם זו דרכם של לוחמים, שיהיה. בכל מקרה, שיהיה לכולנו חג שמח וחמים. מישהו כאן מדליק נרות?

מה אני מחפש פה?

וואלה אני שואל את עצמי את השאלה הזאת הרבה? אני יודע שבאיזשהו מקום זה סוג של אוטומציה מבחינתי להכנס לפורום כזה או דומה, או לענות לשאלה בסקר ש"בטח הייתי שמח להצטרף לקבוצת לוחמים", למרות שזאת חולשה מסוימת. אין לי ספק בכלל שהעבודה האמיתית נעשית דווקא כשלא חושבים עליה ולא מגדירים אותה, אלא רק רואים אותה בזוית של העין. חיפשתי לוחמים בעבר (אפילו נסעתי לאירופה הרחוקה למצוא לי קבוצה), אבל תמיד ידעתי איכשהו שזה חיפוש מתוך התמכרות מסוימת (לא יודע איך להסביר את זה בדיוק) ודוקא האנשים סביבי הקרובים אלי הם הלוחמים וזאת לא קלישאה זולה. למרות שניסיתי כל מני דברים ודרכים תמיד ידעתי שאין כלום מבחינתי חוץ מחלימה. זה הדבר היחיד שאני "מתרגל" (אם אפשר לקרוא לזה כך). אז אני מודה ומתוודה שהכניסה שלי לכאן נעשית מתוך חולשה מסוימת, אבל בכל זאת כנראה שתצטרכו לסבול אותי מדי פעם.

kung fu

New member
גדול ../images/Emo6.gif

"אני מגלה שהפורום כשמו כן הוא - כולם (כמעט) לוחמים זה בזה"

kung fu

New member
אני מחפשת

להתפתח, לקבל עוד כלים בחתירה אל החופש ליהנות ושאיפה רחוקה: להיפגש עם עוד לוחמים

למעלה