מה אתם להגיד לי?

מה אתם להגיד לי?

קנינו לבכורה משטח ריקוד הכי הכי שיש עכשיו בשוק. היא מיד מצידה הראתה לי כתבה באינטרנט על אחת ששקלה 140 ק"ג ואחרי שנה על המשטח היא שוקלת נכון להיום 76 ק"ג. טוב אז אין לי כאלה הפרשים, אבל אולי שווה לנסות, זה הרי יהיה כמו חדר כושר אצלי בבית כשאף אחד לא רואה איך אני רוקדת וזזה עם השומנים שלי לא?! ולא מדובר כאן במשהו איום ונורא אלא בחצי שעה פעמיים ביום.

jesie12

New member
איזה כיף לך

הייתי מתה למשטח כזה כהתעמלות בוקר זה אחלה תתחדשו, כמה עלה לך?

מיה80

New member
מה זה המשטח הזה?

כל הכבוד לך שאת תרקדי על המשטח הזה. אני יודעת שאם אצלי יהיה משטח כזה הוא יעלה אבק. אני צריכה לצאת מהבית כדי לעשות ספורט.

תודה ופרטים נוספים על המשטח

זה מתחבר למחשב, אפשר לטעון אותו בכמעט 1000 שירים. מעולה לדיאטה. עלה לנו אחרי הנחה רצינית + דמי משלוחה (והכרות אישית של בעלי את מנכל"י החברה) = 336 ש"ח.

זה אכן דבר מדליק../images/Emo59.gifרק ש...

אם את מצליחה לרקוד לפי הצעדים הנכונים במשך 20 שניות. אני מורידה בפנייך את הכובע
. זה ק-שה
בכל אופן.. הנה תמונה להתרשמות

גם לבת שלי יש אבל את הדגם הישן

או אולי לא ישן? שלנו בא עם דיסק שירים והתעמלות כזה לפי רמות קושי שונות ומתחבר גם לסוני. האמת שניסיתי כמה פעמים והיה אחלה. כל כך מרוכזים בניסיון לחזור על הצעדים לפי הקצב וממש לא מרגישים איך בעצם מתעמלים. תהני לך, מקווה בשבילך שתתמכרי

תודה זה אכן קשה. אבל ממכר ברמות.

וצעדים נכונים בינתיים אני עושה אולי 5 שניות נכון, אבל הייתי עליו 10 דקות והשתוללתי ויצאתי ממש מיוזעת מזה.

איפה קנית, של מי?

אם קנית און-ליין אני אשמח לקישור. גם עבורי וגם עבור הבת שלי זה יכול להיות מצויין. מתאים מאיזה גיל?

בזמנו דרך האינטרנט

היתה בת 10 כשקנינו לה ומייד קיפצנו גם אנו. כנסי לגוגל בטוח יהיו מיליון קישורים, אני אנסה גם.

זה הגרסה הישנה שלנו IDDR

מכובד מעולה מעל 1000 שירים מקום להורדה ועוד ידה נטויה. אבל אם מספק אותך משטח שאפשר להכניס בו רק 100 שירים אז אין בעיה. מוכנה למכור לך את הישן שלי שלא בשימוש אבל תשיגי את דיסק ההפעלה כי שלנו הלך לאיבוד.

למעלה