מה אתם לא אוהבים בTAR ?

סיווקס

New member
מה אתם לא אוהבים בTAR ?

סקר כללי. מן הסתם אתם אוהבים את The amazing race והכל, אבל מה אתם לא אוהבים או הייתם משנים בפורמט של התוכנית?

Gal6

New member
ראיתי רק 2 פרקים

זה היה יכול להיות נחמד יותר אם היה לכל זוג סכום כסף צלם וצ'ק פוינטים לאורך המסלול והם היו צריכים להגיע לשם לבד כמו באקו צ'לנג' ולבחור איך לבזבז את הכסף ומתי לעצור לישון... הבנתם. ואז הזוג האחרון בכל סי פי עף!

Taltl

New member
זה לא בערך מה שהם עושים?

צ'ק פוינט = פיטסטופ. לבחור איך לבזבז כסף = מונית\אוטובוס, מלון\חוף. מתי לעצור לישון = הם יכולים אם הם רוצים בכל שלב לישון... אני הייתי משנה חלק מה"באנצ'ינג", בעברית, הקטעים שבהם כולם שוב ביחד, שכולם שווים (בדר"כ בשדה תעופה), למרות שזה חלק חשוב מאוד, אני חושב שבמיוחד בעונה הרביעית הם הגזימו עם הכמות של זה. אני חושב שגם היה יותר נחמד אם היו מראים קצת יותר אקשן מה-12 שעות של ההמתנה, כדי להכיר טוב יותר את כולם ואת הקשרים ביניהם.

gah

New member
זה אני^ פשוט:

הייתי אצל חבר ושכחתי את הקוד ששמתי בשם הזה, אז פתחתי חדש =\

amitooshacham

New member
אתה גדול

תוך שתי דקות הצלחת גם לכתוב הודעה אצל חבר שלך, גם להגיע הביתה וגם לכתבו את ההודעה הזאת. אני המום מעצמך!

Gal6

New member
בנאדם מהיר ../images/Emo26.gif

התכוונתי בלי תחרויות ושלא עוצרים אותם כל פיטסטופ ובלי שהם מקבלים כרטיסי טיסה וכל זה....

gah

New member
תחשוב לפני שאתה מדבר

לפני שאתה בעקיפין קורא לי שקרן, תברר קודם. במקרה (או שלא), שני מהחברים ההכי טובים שלי, גרים בדיוק חמש דקות ממני ועוד אחד גר מה בניינים לידי באותו רחוב. אז תפסיק לזיין את השכל עם הודעות ציניות מטומטמות. תודה

amitooshacham

New member
אני לא אמרתי עליך שום דבר רע...

אל תקפוץ למסקנות מהירות. אני לא בא לרדת עליך, אני רק בא להכניס קצת צחוק לפורום, מה שאין פה הרבה בזמן האחרון.

למעלה