מה אתם יודעים על צמיגי דורו?

M O R M

New member
מה אתם יודעים על צמיגי דורו?

אנו בקומונת הקומומור עומדים לפני המבצע החצי שנתי של קניית כמה עשרות צמיגי שטח ודו"ש . קיבלתי הצעה מאוד מפתה לצמיגי דורו האמורים להתחרות במצלר והדאנלופ שאנו בדרך כלל לוקחים. לצערי איני מכיר את סוגי הצמיגים בדורו והאיכות שלהם. במבצע הגדול הקודם לפני כחצי שנה רכשנו למעלה מ- 60 צמיגי דאנלופ 606 ו- MX51 וכמה סטים של מצלר קארו . עתה נרכוש כמות דומה ואני מתלבט אם לקחת דורו , מוטז , מצלר או אולי להשאר עם הדאנלופ (יקרים רצח הדאנלופ) אשמח לעוד דעות בנושא.

Dungeon

New member
זה רק לחברי הקומונה? אני אוהב מצלר

גם מוטוז אני רוצה לנסות

אחלה צמיג!!!אחיזה מעולה ואורך חיים ארוך.

אצלי מורכב על האסקי 360,אוחז מדהים ולא נגמררררררר

דורו ומיטאס - הצמיגים הגרועים ביותר שכסף

יכול לקנות, אם כי אפשר לצרף אליהם גם צ'נג-שין ועוד אילו חתיכות גומי מביכות. תעשה לעצמך ולחבריך טובה-אל תתקרב.

יש לי פרטנרים לרכיבה שרוכבים לפחות כמוך

אחד מהם על הסקוורנה 360 שחזקה לפחות כמו ה-XR250 שלך. אצלם הדורו מאריך ימים, נשחק באופן אחיד בלי שברים וקרעים והכי חשוב מספק להם אחיזה למעלה ממשביעת רצון. סה"כ הם מבסוטים. אני הולך להרכיב כזה היום ובקרוב אדע גם מניסיון שלי איך הצמיג.

הoוס

New member
גם אני הייתי מרוצה מהדורו ביחס למחיר

חצי מחיר מהאחרים ואיכות של 80% מהם. יש לציין שנסעתי איתו רק ברטוב או יום אחרי ולא ביבש במשך 5 רכיבות (עד הטרייד אין) הקדמי עדיין חדש, על האחורי שחיקה די קלה

IDORIT7

New member
מנסיון אישי ולא מזמן

הדאנלופ MX51 חרא של צמיג,התפורר לי (קדמי)אחרי חודשיים גם האחורי(אבל,לאחורי זה בסדר)

sagisella

New member
קניתי דורו

יש לי XR650, הרכבתי גם קדמי וגם אחורי צמיגי דורו חדשים בני חצי שנה. רכבתי 20 ק"מ וחזרתי הביתה כדי להוציא את הדנלופ הקדמי המשומש מהפח ולהחליף את הדורו הקדמי. האחורי לא מדהים אבל למי שיש בעיית תקציב יכול להיות פתרון טוב. הקדמי פשוט לא ניתן לרכיבה (אני מוכר את שלי ב100 שח, נסע 20 ק"מ).

למעלה