מה אתם חושבים... איך עדיף לפנות למישהו שאני מכירה להתקשר או בסמס... לא בטוחה שהמספר שלי קיים אצלו...
I inoshka New member 17/4/07 #1 מה אתם חושבים... איך עדיף לפנות למישהו שאני מכירה להתקשר או בסמס... לא בטוחה שהמספר שלי קיים אצלו...
ר רחל הדרומית New member 17/4/07 #2 להתקשר יותר מכובד../images/Emo13.gif נותן הרגשה יותר טובה, לדבר ישירות, אסמאסים באים אחר כך, או במקרים ששניכם עסוקים וחשוב לך שידע שא מחפשת אותו.
להתקשר יותר מכובד../images/Emo13.gif נותן הרגשה יותר טובה, לדבר ישירות, אסמאסים באים אחר כך, או במקרים ששניכם עסוקים וחשוב לך שידע שא מחפשת אותו.
ר רחל הדרומית New member 18/4/07 #4 תהיי פשוט את../images/Emo9.gif תתנהגי בטבעיות, בלי לחץ, ואל תכיני את עצמך מראש מה את הולכת לומר לו, כי זה אף פעם לא מצליח, תתקשרי וזה יבוא לבד. בהצלחה.
תהיי פשוט את../images/Emo9.gif תתנהגי בטבעיות, בלי לחץ, ואל תכיני את עצמך מראש מה את הולכת לומר לו, כי זה אף פעם לא מצליח, תתקשרי וזה יבוא לבד. בהצלחה.
ז זמשוש New member 18/4/07 #5 תתקשרי במיוחד אם זה תקשורת ראשונה בינכם מעבר למה שקיים (לימודים או עבודה או מה שזה לא יהיה). ב-SMSים הכוונה של המוען לא תמיד ברורה ומובנת לנמען...
תתקשרי במיוחד אם זה תקשורת ראשונה בינכם מעבר למה שקיים (לימודים או עבודה או מה שזה לא יהיה). ב-SMSים הכוונה של המוען לא תמיד ברורה ומובנת לנמען...