מה אתם חושבים?

Takals

New member
מה אתם חושבים?

עכשיו כאשר GMR כבר יצא וחרשתם על כל השירים מה ניראה לכם או הייתם רוצים שיהיה הסינגל /סינגלים (חוץ מKYHOMG, The river וdance floor anthem)כמובן ואיך הייתם מציעים שיהיה הקונצפט של הקליפ?

avrilary

New member
אני..

הייתי רוצה שALL BLACK או MISERY יצאו, גם VICTIMS OF LOVE מדהים, אני חושבת שהם יעבדו[: באול בלאק הקליפ יהיה..שחור מן הסתם חחח misery..משהו בסגנון של KYHOMG אבל בלי כל הבנות כאילו..הופעה כזאת חח וVOL משהו שקשור לזוגות ולפרידות ולבכי וכאב ו..דיכאוני כזה..חח]:

SainTonix

New member
האמת שיש כל כך הרבה שירים שמתאימים

לצאת בתור סינגלים.. הייתי שמח לראות קליפ למיזרי (בין השירים האהובים עלי), וקליפ לברוקן הארטס פארייד יכול להיות ממש ממש מגניב, עם כל החצוצרות כמו באיזה מסיבה עם הופעה כזאת, שהילארי וניקול ריצ'י יככבו שם (אחרי שג'ואל וניקול יפרדו P= ) זה יכול להיות ממש קליפ מגניב..

יאאא..

רעיונות יפים..D: הייתי שמחה גם כן לקליפ של מיזורי וגם של ג'לסי, VICTIMS OF LOVE... נראלכם שהם יוציאו עוד או שזו סתם שאלה טיפשה..?

xoLiaty

New member
לדעתי ..

הם עשו אלבום מדהים, הם הצליחו לשלב קצב וליריקס מדהימים לאלבום ייחודי . הם לגמרי שינו את הסגנון מהאלבום השלישי, וזה די מיוחד שלהקה משנה סגנון כל אלבום הם נותנים למעריצים שלהם כל פעם צד אחר שלהם :) אנ'לא יודעת .. סינגל .. אני ממש אוהבת את WWWB אבל אין לזה תקצב לסינגל . אני מניחה שאול בלאק יכול להיות סינגל ממש ממש מגניב . אבל שיתחילו להשקיע בסינגלים שלהם, אני מתכוונת בקונספטים שלהם . למשל תראו את פרדיקטיבל , קליפ שנעשה עם המון המון מחשבה ותכנון .. או את ווי ביליב . שיחזרו לעשות קליפים משמעותיים .

SainTonix

New member
../images/Emo45.gif אני בעד קליפים מושקעים

אם כבר חורשים עליהם, שיהיו קצת מעניינים..

נכון הוא שיר מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

אני רוצה גם שיצא קליפ ל:all black מעניין אותי לראות איך הוא יהיה

למעלה