מה אתם חושבים...

guypele

New member
מה אתם חושבים...

יקרה אחרי שוך הקרבות (לא מה אתם רוצים שיקרה)?

Vendetta

New member
תשמע

בתחילת המבצע, חשבתי שזה יהיה כמו תמיד: צה"ל נכנס לשטחים, כובש קצת, הורג קצת, ואז יש לחץ אמריקאי ובינלאומי עלינו ואנו נסוגים. אבל... אני חייב לציין שהתרשמתי מהמבצע הזה עד כה, בפעם הראשונה בתולדותיו שרון אמר "לא" לבוש
יופי, גם צה"ל עשה פעולות מאוד טובות ומוצלחות. אין ספק שתשתית הטרור הוכתה קשות, אבל עם הממשלה האימפוטנטית שלנו - מי יודע מה עוד יקרה. לכן קשה לי מאוד להגיד מה יקרה אחרי שוך הקרבות, זה בלתי אפשרי לנבאות.

שמאלני

New member
אני חושב ש....

לאחר שצה"ל יסיים את המבצע,תלוי כמה זמן זה ימשך. אם ישראל תכנע ללחץ האמריקאי ותצא כבר בימים הקרובים,כמו שאמר היום גורם צבאי בכיר לעיתון,"מעריב","אני מעריך שאם צה"ל יפסיק את המבצע כעת,כעבור חודשיים שוב יהיה טרור ואנחנו נסבול מפיגועי טרור כבדים ביותר". צה"ל צריך להמשיך לפעול ולא להכנע ללחץ,למרות שאנחנו יכולים לספוג על כך ביקורת קשה. שזה הדבר האחרון שישראל צריכה עכשיו,לאחר שכל העולם נגדנו לפחות יש מעצמה מספר 1´ בעולם שמחזיקה עוד איתנו,אסור לנו לעבד אותם. אבל מצד שני,צה"ל חייב לסיים את המבצע הזה,אין לו ברירה אחרת. ולאחר המבצע אם הוא הכן הסתיים כמו שצה"ל רוצה,אני מעריך שתשתית הטרור הפלסטיני יפגע כל כך קשה שאני לא מאמין שהם יצליחו לשקם אותו מחדש. אלא פשוט לא ילחמו נגדנו,ותקום מדינה פלסטינית בסופו של דבר.

Snapple

New member
רואים תוצאות

בסופו של דבר הפעולה מתחילה להשתלם. שמת לב כמה זמן אין פיגוע (אני מקווה שלא פתחתי פה לשטן טפו טפו טפו)? אנחנו סוף סוף מתעלמים מגורמים חיצוניים ומתחילים להכות את הטרור ואכן רואים תוצאות בשטח! נקווה שכשפאול יבוא הכול לא ישתבש...

CANDY MAN

New member
בסופו של דבר יהיה שלום ../images/Emo13.gif

אני מאמין שאם שרון יהיה אמיץ ולא יכנע ללחץ הבינלאומי הוא בסוף יצא הגיבור הכי גדול בהיסטוריה של ישראל. אז נכון את אירופה כבר איבדנו מזמן (חוץ מאת אנגליה שהיא חתיכת מעצמה) וחוץ מאת גרמניה (שלפי העיתונים שם הם עדיין בעדנו. *כנראה בגלל העבר שלנו ושלהם) אבל יש לנו את ארה"ב וכמה שבוש מבקש מאיתנו לצאת מהשטחים הוא יודע טוב מאד שאנחנו עושים את הדבר הנכון. (אחרת הוא היה שולח את פאוול מייד ולא נותן לנו כביכול עוד 4-5 ימים) ישראל חייבת להיות חזקה ואמיצה. המילואימניקים הוכיחו את עצמם אחד אחד למרות שצה"ל ממש מזלזל בהם. בקיצור אני מאמין שלאחר פעולה ממושכת צה"ל יפגע בטרור ויגרום לו נזק אנוש. אחרי זה אני מקווה שיעלה לשלטון של הפלשתינאים אדם הגיוני שמתנגד לטרור וידיו נקיות. בעזרת הסכמים והתפשרויות של שני (ואני מדגיש שני הצדדים) נוכל להגיע להסכם שיהפוכו את המדינה שלנו לגן עדן שכולל תיירות של יהודים וערבים מכל העולם וכמובן שאנחנו נחזור להיות אטרקטיבים לכל העולם. אוי איזה חלום יפה, הלוואי (ואני כמובן מדגיש הלוואי) שהוא יתגשם.

guypele

New member
ומה...

תהיה לטעמך אותה פשרה - במילים אחרות מהי "מפת השלום" שלך, עד כמה רחוק אתה מוכן ללכת לקראת?

אדווה ג

New member
צריך לדעת להתפשר.

לדעתי צריך לתת להם את יהודה-שומרון ועזה, ולהוציא את המתנחלים. מה שבטוח, במלחמה נצחית לא נשיג כלום, וגם הם לא.

נורית ס

New member
בהתחלה חשבתי שצה´´ל

כמו תמיד יכנס יצא ,יכנס ויצא. מה שאני חושבת שיקרה אחרי שצה´´ל יסיים עם הפעולות שהוא עושה כיום,אוליורק אולי צה´´ל יתפסו ויהרגו את כל הממבוקשים של ישראל [בעזרת מזל] אבל צה´´ל לא יוכל להפסיק את אלה שרוצים לעשות את הפיגועים מכיוון שכיום צצים חדשים,בעיניים ערפאת אני חושבת או שהוא יורחק או שהוא ירצה כמובן להפוך לשהיד ,אבל מאז שצה´´ל התחיל עם הפעילויות שלו בשטחים ובכלל ,כבר אין פיגועים ועם אין פיגועים אין הרוגים, אני יודעת שעם ערפאת כבר אי אפשר יהיה לעשות שלום,צריכים להחחליף אותו במשהו אחר שיהיה אפשר לעשות איתו שלום,אבל תלוי מי זה יהיה

למעלה