מה אתם חושבים...

מה אתם חושבים...

יש לי סופר שנותנים לי לרשום בו אז הקופאיות הקבועות יודעות שבכל קניה אני רושמת וגם זוכרות את הקוד שלי לבד אז ככה שאני לא צריכה להגיד כלום... יום שחור אחד, נחרדתי לגלות שהביאו מישהי חדשה שכמובן,לא מכירה אותי. כבר הייתי עם עגלה מלאה לא יכולתי לחזור אחורה... אז היא מעבירה את המוצרים ואני בלחצים ופחדים מהרגע שאני אצטרך לפתוח את הפה. בסוף אמרתי לה "את לא זוכרת את הקוד שלי נכון?" (מאיפה לה לזכור אם היא לא ידעה אותו בכלל!?) ואז שתקתי כמה שניות וממש גימגמתי את המספר... לא ידעתי שאפשר לגמגם כל הרבה 2 ספרות... אז בינתיים אני נמנעת מללכת לקניות וגם אם כן אז רק עם כסף מזומן. מה לעשות?... ללכת לגמגם להם שמה את הקוד כל פעם? מילא אם זה היה רק גמגום אבל לפעמים זה גם נתקע לי ולאנשים אין זמן לזה...

Impious

New member
אני לא בטוח שהבנתי ת'הודעה

איפה הבעיה שלך? בתגובות של האנשים מסביב או עם עצמך?

השילוב בין השניים../images/Emo13.gif

תראי, את לא צריכה להגביל את עצמך בגלל דברים שלא תלויים בך. החלפת הקופאית זה לא משהו שהיה תלוי בך. תמיד יש לך בחירה. כרגע שתי הבחירות אצלך זה או לברוח או להתמודד. בשביל מי את חיה? את חיה בשביל עצמך או בשביל הקופאית והאנשים בסופר? את לא צריכה להגביל את עצמך רק בגלל שאת מגמגמת את המספר... הקופאית יכולה לעשות לך פרצופים, יכולה להגיד לך 'תמהרי בבקשה' ועוד כל מיני דברים כאלו, אבל את צריכה לזכור שאת לא חייבת לה כלום (!), וגם לא לאף אחד אחר בסופר. קחי כמה זמן שאת צריכה ותפסיקי לחשוש ממה שאחרים עלולים לחשוב עלייך. תחיי בשביל עצמך ולא בשבילם! לב.

shuky63

New member
עצה פרקטית

תרשמי לך את הקוד על פתק ותחזיקי אותו ביד כך שאם את נתקעת יש לך את הפריבילגיה להראות לה את הפתק.99 אחוז שלא תצטרכי להשתמש בפתק,כי לא תתקעי.

vicz

New member
כמו כל דבר חדש - זה קשה

ניסית רק פעם אחת אם תנסי עוד ועוד - תראי שזה טיפטיפה יותר קל בכל פעם אפשר גם לתרגל את זה בבית לי למשל יש מילים שיותר קל לי להגיד אותם בצורה מסוימת או עם מילים אחרות למשל "היי" בתחילת המשפט עוזר לי לפעמים "ה" זו אות קלה והיא עוזרת לי לפחות להתחיל את המשפט חלק העצה עם הפתק נשמעת לי נהדרת. רק אל תוותרי קודם כל שלא תהיה רעבה ודבר שני את תראי איך זה יעשה פלאים לביטחון העצמי שלך כשבפעם הראשונה זה יצא חלק בהצלחה

למעלה