מה אתם חושבים?

blinkme

New member
מה אתם חושבים?

מה אתם חושבים ש182 מסמל????????? מה המשמעות שלהמספר הזה??????? אני חושבת שזה מספר מזל שלהם כל אחד יש לו מספר אחד מתוך השלושה

punk

New member
הם אומרים שאין לזה משמעות

אבת הינה כמה אפשרויות: 1) הגובה של מארק זה 182 ס"מ (זה בדוק!) 2)182 זה מספר הפעמים שמארק masturbated על התמונה של הנסיכה לאה (Princess Leia) 3)182 מספר הפעמים שאל פטיצ´ינו אומר fuck בסרט scarface 4) יש סרט כזה שקוראים לו Turk 182 אבל מארק לא מגלה למה!

xero1

New member
לא דיברנו על זה כבר 1000000 פעמים?

וכל הפעמים האלה, אמרנו, אף אחד חוץ מחברי הלהקה עצמם לא יודע מה משמעות המספר, אם בכלל יש לזה משמעות.

~BLINK182_gurl~

New member
אינעל רבק איתכם

כמה פעמים עברנו על זה??? הנה לכם סיבה- האורך של הז*ן של טרוויס הוא 182 מילימטר טוב??? ההקף של השדיים של אישתו של טום הוא 182 ס"מ אוקי??? מה הקטע כזה קשה להבין שזה סתם גימיק?

כשחושבים על זה

אולי בלינק עשו את זה בכוונה! כאילו הם בכוונה לקחו מספר כלשהו כי אולי הם רצו שאנשים ינסו להתעמק בנושא ולחשוב "למה דווקא 182?" יכול להיות שהם רצו שאנשים ינסו לחקור למה דווקא 182?!?! זה נשמע די הגיוני! TaLi

xero1

New member
לא ניאה לי

שזה גימיק שיווקי, כי ה-182 הם הוסיפו אחרי החתול שיצא בתחילת שנות ה90, והם לא היו עוד כ"כ בקטע של פרסום כמו היום. אם מדברים על גימיק שיווקי, המיליון עותקים הראשונים של להוריד את המכנסיים, זה שהם הוציאו דיסקים שונים עם הטראקים השונים בסוף.

לא נראה לי שהבנת

הכוונה שלי היתה, שלא משנה מתי הם הוסיפו את ה182, הם בחרו דווקא במספר 182 כדי שאנשים ינסו לחקור ולגלות למה דווקא 182! TaLi

למעלה