מה אתם חושבים

ooooooo1

New member
מה אתם חושבים

שאם אני מדבר עם מישהי שנה באיסיקיו והיא בת 15 וחצי ואני בן 18 וחצי ואני אומר לה בואי ניפגש היא אומרת לי בעוד שנתיים כי אני לא בשלה לקשר עכשיו זה תמימות? ואנחנו מדברים כמעט כל יום באיסיקיו

shirazlovemor

New member
אין קשר..

גם אנשים תחמנים, ערמומיים וסופר לא תמימים יכולים להיות "לא בשלים לקשר".

ooooooo1

New member
אנייי מתכווןןן

שאולי אני תמיםם שאני מחכה לזה לעוד שנתיים מי יודע מה יהיה עוד שנתיים........מה היא תעבור ומה אני יעבורר....

shirazlovemor

New member
אם אתה מתכוון עכשיו לחכות לה שנתיים

ובמשך השנתיים האלה להשאר מחוייב לה ולא לצאת עם אף אחת אחרת אז כן, לדעתי זאת תמימות.

nooooooa

New member
כן זו תמימות..

אבל עשה טובה לעצמך.. אל תחכה לה שנתיים.. אתה לא יודע מה יהיה בעוד שנתיים ולהיות מחויב לילדה בת 15, זה קצת אדיוטי לא? שיהיה לך בהצלחה

nooooooa

New member
ממ ../images/Emo4.gif

זה לא תמימות, היא פשוט מרגישה שהיא לא מוכנה לקשר עם מישו' בן 18 אוו משו' כזה בהצלחה וזה

ooooooo1

New member
אבל עוד שנתיים

זה פווול זמן היא מאוד אוהבת לדבר איתי ואת האישיות שלי ואמרתי לה שאני אוהב אותה אבל היא אם נמשיך בקשר של האיסיקיו אני מתכוון לנתק את הקשר והיא לא רצתה והיא ממש התבאסה מזה אז אני עדיין מדבר איתה והיא אמרה לי שבערך עוד שנתיים ניפגשש והיא רוצה להיפגשש ככה הבנתי ממנה אבל לא יודע זה נראה לי תמים מידי עוד שנתיים היא יכולה להכיר הרבה אנשים ולהתאהב בהם גםם ככה שאני דיי מבולבל עם עצמי

OoמיכלoO

New member
כן...

אם אתה מתכוון באמת לחכות לה כל כך הרבה זמן... זתומרת אפילו אם אתם מדברים כבר שנה זה רק אייסיקיו! הרבה אנשים מדברים באינטרנט ולא יוצא מזה כלום... ובשנתיים אתה לא יודע מה יכול לקרות... בקיצור תמשיך לדבר איתה אבל אל תמנע מעצמך להיכנס לקשר עם בנות אחרות בגללה

gloom

New member
זאת פדופיליה../images/Emo66.gif

לך להולנד!!!! (או לבלגיה)

ashkeloni

New member
זאת לא פדופיליה =\

היא פשוט לא רוצה, הסיבות שלה הן שלה בלבד

זו לא תמימות,

זו אינטליגנציה. א. היא לא מכירה אותך, זה מסוכן להפגש לבד עם מישהו מהאינטרנט. ב. היא בת 15, אתה בן 18. זה לא נשמע כמו קשר בריא. גם מבחינה מחשבתית, גם מבחינה מינית.

ooooooo1

New member
זה נכון מה שאת אומרת אבל....

אני מדבר איתה כבר שנה והיא יכולה למצוא דרך שאפשר להיפגש בסביבת אנשים ומבחינה מינית אני יכול לחכות לה כמה שתרצה והיא ילדה מאוד בוגרת בראשש שלה.......אני שואל אם אני תמים שאני מחכה או שאני מצפה שיהיה בנינו קשר

hagarshtar

New member
אממ..לפי דעתי../images/Emo118.gif

אתה לא צריך לחכות לה כמו שהיא לא יכולה להבטיח לך את עצמה בעוד שנתיים.תעשה את זה לפי מה שאתה מבין אם אתה באמת אוהב אותה. אבל מצד שני אם אתה פוגש בשנתיים האלה עוד בחורה זה לא אומר (לפי דעתי) שאתה צריך להתעלם ממנה.. אתה יכול לחכות לה כי אין בניכם הפרש כזה גדול לדוגמא אני מכירה זוג שהאבא גדול מהאמא ב10 שנים זאת אומרת שהוא היה בן 20 היא הייתה בת 10 שזה נשמע מוזר,אבל שהוא היה בן 30 היא הייתה בת 20 זה כבר פחות מוזר. שיהיה בהצלחה.

למעלה