שאם אני מדבר עם מישהי שנה באיסיקיו והיא בת 15 וחצי ואני בן 18 וחצי ואני אומר לה בואי ניפגש היא אומרת לי בעוד שנתיים כי אני לא בשלה לקשר עכשיו זה תמימות? ואנחנו מדברים כמעט כל יום באיסיקיו
זה פווול זמן היא מאוד אוהבת לדבר איתי ואת האישיות שלי ואמרתי לה שאני אוהב אותה אבל היא אם נמשיך בקשר של האיסיקיו אני מתכוון לנתק את הקשר והיא לא רצתה והיא ממש התבאסה מזה אז אני עדיין מדבר איתה והיא אמרה לי שבערך עוד שנתיים ניפגשש והיא רוצה להיפגשש ככה הבנתי ממנה אבל לא יודע זה נראה לי תמים מידי עוד שנתיים היא יכולה להכיר הרבה אנשים ולהתאהב בהם גםם ככה שאני דיי מבולבל עם עצמי
אם אתה מתכוון באמת לחכות לה כל כך הרבה זמן... זתומרת אפילו אם אתם מדברים כבר שנה זה רק אייסיקיו! הרבה אנשים מדברים באינטרנט ולא יוצא מזה כלום... ובשנתיים אתה לא יודע מה יכול לקרות... בקיצור תמשיך לדבר איתה אבל אל תמנע מעצמך להיכנס לקשר עם בנות אחרות בגללה
זו אינטליגנציה. א. היא לא מכירה אותך, זה מסוכן להפגש לבד עם מישהו מהאינטרנט. ב. היא בת 15, אתה בן 18. זה לא נשמע כמו קשר בריא. גם מבחינה מחשבתית, גם מבחינה מינית.
אני מדבר איתה כבר שנה והיא יכולה למצוא דרך שאפשר להיפגש בסביבת אנשים ומבחינה מינית אני יכול לחכות לה כמה שתרצה והיא ילדה מאוד בוגרת בראשש שלה.......אני שואל אם אני תמים שאני מחכה או שאני מצפה שיהיה בנינו קשר
אתה לא צריך לחכות לה כמו שהיא לא יכולה להבטיח לך את עצמה בעוד שנתיים.תעשה את זה לפי מה שאתה מבין אם אתה באמת אוהב אותה. אבל מצד שני אם אתה פוגש בשנתיים האלה עוד בחורה זה לא אומר (לפי דעתי) שאתה צריך להתעלם ממנה.. אתה יכול לחכות לה כי אין בניכם הפרש כזה גדול לדוגמא אני מכירה זוג שהאבא גדול מהאמא ב10 שנים זאת אומרת שהוא היה בן 20 היא הייתה בת 10 שזה נשמע מוזר,אבל שהוא היה בן 30 היא הייתה בת 20 זה כבר פחות מוזר. שיהיה בהצלחה.