מה אתם חושבים.....

boreanazs girl

New member
מה אתם חושבים.....

איזה טלנובלה הכי אהבתם? יעני אני מדברת על הכל.... על הישראלי הספרדי, ארגנטינאי קלומביאני.... (אני יכולה להמשיך עוד הרבה...) אז ככה... אני לא אתן לכם אפשרויות.. סתם תזרקו מה שאתם זוכרים שפשוט לא היה מצב שהפסדתם פרק? אוקי אז ככה, אהבתי הכי בובה פראית (תאמת ראיתי את זה כשזה היה בויוה מההתחלה לא בערוץ שתיים..) חולה על נטלייה אוריירו!!! והמתחזה - גבריאלה ספניק שולטת!!! ופנינה שחורה - אנדריאה דל בוקה המלכה!!! אוקי ועכשיו ככה, אני נורא אוהבת את בטי ברור, מי לא... וגם קטנטנות אבל יש קטעים למשל שהרסו את קטנטנות כמו כל הקטעים עם נאצ´ומן ועוד יותר הקטעים עם הלנה והמכשירים המפגרים שלה... ואני נורא אוהבת את לחיי האהבה... זה פשוט סדרה חמודה לאללה והתאהבתי בה מההתחלה! וככה הגברים של הטלנובלות שאני הכי אוהבת הם: גבריאל קורדו וגוסטבו ברמודס!!! טוף... אז מה אתם חושבים?

paz 14

New member
הטלנובלות שאני הכי אוהבת הם:

בובה פראית המתחזה בטי המכוערת קטנטנות אהבה אסורה ומריה מריה.

קארין13

New member
הטלנובלות שאני הכי אוהבת....

טוב אז קטנטנות שולטת אצלי והיה לי אתר על קטנטנות ועכשיו יש לי אתר חדש אחר כך פיורלה גם טלנובלה יפה בגלל אנג´י ספדה אחר כך בטי המכוערת... וחבל שזה נגמר החודש בובה פראית היא טלנובלה פצצצתית ואחר כך המתחזה גם יפה.... וגם קפה בניחוח אישה דיי יפה.... הטלנובלות שאני לא אהבתי הם: על כנפי התשוקה רק נשיקה ואישה במראה....זה משעמם לאללללה שלכם קארין

Rotem Lisa

New member
אממ...

"בובה פראית" הכי אהבתי(נטליה שולטת!!).. ראיתי את זה לראשונה בערוץ ויוה, ועכשיו אני לא רואה את זה (בערוץ 2).. אבל, עכשיו אני אוהבת את "קטנטנות"- הכי! ו.. בלה, השחקניות האהובות עליי הן : נטליה אוריירו, קמילה וסופיה (לוסיה ופטו מקטנטנות). והשחקנים : פקו, סבסטיאן וסנטיאגו.. בעע-ביי

אין כמו בובה פראית!

לפי דעתי בובה פראית זו הטלנובלה הכי יפה שהייתה אי פעם ואני פשוט חולה על נטליה ופקונדו הממושלמים!!! שום טלנובלה לא תצליח להתחרות בטלנובלה הזו, למרות שאני אוהבת מאוד גם את "קטנטנות" שזו טלנובלה חמודה מאוד אבל גם קצת טיפשית... וכמובן גם "יאגו" זה אחלה אבל בעיקר בגלל פקונדו החתיך!

gimane

New member
בובה פראית../images/Emo24.gif

אני מאוד אוהבת את הטלנובלה בובה פראית ובמיוחד את נטליה אוריירו

gimane

New member
בובה פראית../images/Emo67.gif

בובה פראית הטלנובלה הכי יפה ומגניבה

gimane

New member
נטליה אוריירו

נטליה אוריירו המתוקה והיפה והפצצה

Black Cat15

New member
אממממממ...

אני הכי מטורפת על בטי ואין סיכוי שאני אפסיד פרק הסדרה הכי שולטת בויוה - בטי (כבר לא) מכוערת!!
וארמנדו מנדוסה
הכוסון!

נועוש 17

New member
אני חושבת..........................

הסידרה שאני הכי אהבתי בובה פראית שלא אהבתי מהתחלה ואחר- כך אהבתי לראות לגעת באושר אני רואה גם קטנקטנות וגם אני בטי המכוערת וגם אני רואה יאגו. אני אוהבת את פקונדו ארנה החתיך השחקן הכי טוב פקונדו ארנה גבריאל קורדו

mayamoreno2001

New member
אני אוהבת את..............

טוב הטלנובלות שאני לא מפסידה הן: 1.פיורלה 2.קטנטנות 3.בובה פראית 4.בטי המכוערת (כבר לא) והשחקניות שאני אוהבת הם: 1. כול הבנות והבנים מקטנטנות במיוחד את פטו וברבי שהם הכי פצצות שבעולם 2.פיורלה ואנדרס,וגם פעולה הפכה להיות פצצה 3.נטליה אורירו כמובן גם פילר יפה ופקונדו ארנה החתיך והכוסון. 4. בטי הפצצה רק צריך לשנות צחוק ופטריסיה חבל על הזמן(אחותה יותר יפה) וזהו.

Euromix - Avi

New member
הסדרות שאני הכי אהבתי הם...

לפי הדירוג: מקום ראשון - 1. סלסטה תמיד סלסטה. זהו החלק השני של הסדרה ´סלסטה´. סדרה גדולה עם שחקנית גדולה!!! חייבים לשדר אותה שוב. 2. סלסטה. החלק הראשון של הסדרה. 3. אנטונלה. 4. זינגרה. 5. פנינה שחורה. 6. קטנטנות. עד כאן אלו הסדרות שכיכבה בהן המלכה ´אנדראה דל בוקה´. החלטתי להכניס גם את קטנטנות מפני שאנדראה עשתה תפקיד אורח בסוף העונה הרביעית. ועכשיו למקום השביעי: בובה פראית. שלמרות הכל היא אחלה סדרה. היו עוד המון סדרות שצפיתי בהן אבל אלו כל הסדרות שאני אהבתי...

Euromix - Avi

New member
אאא... ונזכרתי ש....

אאא... ונזכרתי בשחקנית ששיחקה ב´אנה המתוקה´... גם היא שחקנית גדולה וצפיתי בסדרה ´אנה המתוקה´ ו´מלאכים אינם בוכים´... ועם כבר, אז נזכרתי שפעם הייתה סדרה נידחת בשם ´רוקסנה´ עם רוקסנה, מקוטו, דניאל, אמבר, אווה... נזכרים??? זו הייתה אחלה סדרה... ממש אהבתי!!! אז ביי בינתיים...

למעלה