מה אתם חושבים ?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifחוצמזה מה יש להם לגנו

**לגנוב בידיוק?
ניב שונה לגמריי מהדמות של יובל אברומוביץ'
[ברח לי השם
]

danit1234

New member
וגם עניין ההומו לא ממש גנבה כי..

במשחק החיים למשל היו לסביות
וכאילו זה סך הכל רעיון כל אחד מפתח אותו שונה זה כמו שתגיד שיס העתיקו מהוט שיש דמות רעה בטלנובלה \: דווקא הוט היו הראשונים שעשו טלנובלות ויס הצטרפו מאוחר יותר כי ראו שהלך להם.. יס בנוסף לזה עדיין לא ירדו מהעניין של השיר שלנו בגלל שזה כל כך מצליח כל הקטע של רנינט וכל זה הם פשוט לא משנים את זה..

SimsY

New member
אבל אני לא מדבר על השנה

האחרונה אני מדבר על יותר מזה - 2003 2004 - 2005 כבר זה היה אחרי שהשיר שלנו פרצה עם דמות הומואית למרות שהיא לקחה צעד אדיר אחורה כשהיא צנזרה את האקטים בין ליאור לרועי.

elii1988

New member
בעניין ההומו/לסבית...../images/Emo163.gif

בלגעת באושר/לחיי האהבה/משחק החיים/מיכאלה. זה לא היה...לא כמו בטב'ע/האלופה...זה פשוט שהמודעות לענין, והקבלה של הענין, רק עולים עם הזמן...

elii1988

New member
אז שיהיה פוקסינל../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

או טראנסדוקטיבי או איך שאומרים
תאמיני לי כבר אני שומע כ'כ הרבה..לדעתי יש יותר לסביות מאשר רגילות

ילד רע 15

New member
כמה דברים גם בקשר לסוס הטרויאני,

א. היו שמועות והפיצו משהו שיס שלחה סוסים טרויאנים או משהו - אבל מה שידוע לי, לאותם אנשים שעשו זאת - המציאו את זה, שיגרו את זה, הכניסו את זה למחשבים של HOT - לא האשימו ולא העמידו לדין, כך ששום דבר לא באמת קרה. ב. גם אם היו סוסים טרויאנים ו"נגנב חומר מ- HOT", למה אתם חושבים שyes גנבה חומר על טלנובלה בע"מ או משהו? ג. לגבי "השיר שלנו" - זה נכון מאוד. בעונה השלישית מגלים ששתי העונות הקודמות הן בעצם "השיר שלה", ומהעונה ה3 החיים האמיתיים מתחילים. איפה הקשר לטב"ע? העונה השלישית תיפתח ב- "קאט!" של הבמאי, אבל זה מה שנעשה בטב"ע? לא. לא עשו את זה (ואפילו חבל שכך.
), סדרה בתוך סדרה? רק ששתי העונות היו סדרה אחרת, ובטב"ע בכלל הייתה את הטלנובלה "פירות אסורים" אבל היה אפשר לראות מה קורה מחוץ לטלנובלה - לכן אין כאן גניבה או העתקה. ד. אם כבר - אין קשר. "השיר שלנו" לא נוצרה בגלל שHOT תמיד עשתה טלנובלות, אלא הבינה שאחרי 4 שנים עם חברה מצליחה, צריך לספק את הסחורה בדרמה ישראלית, טלנובלה, הפקת מקור לנוער ולמבוגרים (איך שלא תקראו לזה) - ובאמת שאין קשר לטלנובלות של HOT. ה. היום בכל טלנובלה יש דמויות הומאיות / לסביות, כך שלא טב"ע, לא "השיר שלנו" ולא "האלופה" העתיקו... ו. טב"ע באמת הייתה בנויה המון על הש"ש בעיקר על העונה הראשונה. טב"ע התבססה המון על עולם הבידור ועולם הזוהר - וכל הביטויים והבדיחות משמה לקוחות מהעונה הראשונה של השיר שלנו - כל ה"שנינות" (גם לא משהו, בטב"ע ניסו לחדד את זה כדי שזה יהיה שונה ולא כ"כ הלך להם..) לקחו מהעונה הראשונה, ומהעונה השנייה כבר לא יכלו יותר. וכל הקטע של משולש אהבה - כפיר, רננה, דנה בלום - זה בדיוק: זוהר, נינט, נועה שחר - אותו הדבר, רננה התמימה, החסודה והרחומה, כפיר המניאק שנהיה בסוף טוב ומגלה על הכל בסופו של דבר, ודנה בלום בדיוק כמו נועה שחר - הרעה, בקושי עם טיפת אנושיות. ו-עדיין, אני לא חושב שאישה נוקמת כמו בעונה השנייה של הש"ש, זה מה שקורה באלופה. האלופה לא העתיקה - זה מה שקורה בהרבה מהסדרות. ז. ולדנית - השיר שלנו לא מצליחה רק בזכות רן ונינט. להזכיר לך שטב"ע הצליחה ועשתה באזז בקרב בני נוער בגלל יב"ז? ובכלל עפר שכטר?? יב"ז זאת פשוט פצצת רייטינג - ובגלל זה רוב הרייטינג של טב"ע, מלבד העובדה שהיא הייתה טובה בפני עצמה. ולשיר שלנו יש צופים מכל מיני כינווים, בגלל רן, בגלל נינט, בגלל יעל שרוני - בגלל השחקנים עצמם, משום העלילה, בגלל הכותבים, בגלל הדמויות, בגלל שזה מוסיקלי וכל מיני דברים אחרים... וחוצמיזה יש גם שונאים לנינט - שפ]שוט לא צופים בש"ש בגלל זה.. וזה כבר ההפסד שלהם

SimsY

New member
אההמ, אישה מהעבר שחוזרת להתחשבן

בלי שאף אחד יודע? אני חושב שזה יותר מידי מקרי למרות שבאמת לא אכפת לי מה יהיה מה כי אני לא חושב שבכלל צריכה להיות יריבות בין הצופים של שתי הסדרות, כי זה מאוד ילדותי.

elii1988

New member
צודק. לי כעקרון יש רעיון../images/Emo163.gif

לטלנובלה, תמיד היה לי...רק צריך לכתוב תסריט...
והרעיון שלי שונה מכל הטלנובלות עד היום. יש לו סוף רע באמת, אין בסיפור שלי את מה שיש בכל טלנובלות
שיש שחקנים ראשיים שבסוף 2 מתאהבים והרע יוצא מופסד..אצלי סיפורי האהבה זה כל אינטרסים... אצלי הרע יכול רע לדמות אחת אבל מלאך לדמות אחרת... הטלנובלה שלי היא מותחת יותר, ועצובה יותר מהטלנובלות שיצאו עד היום..היא מציאותית יותר..מדברת בשפה שלנו...היא יכולה לזעזע אנשים עם התוכן שלה..אם הפלאש בק שהיה בפרק 12 שאבא של סימה דוחף לה ת'ראש לאסלה אצלי זה הרבה יותר גרוע..ומורכב מסצנות שלמות... אבל הכל אצלי במוח...לא נכתבה על זה מילה אחת...מי יודע..אולי יבוא יום ותראו בפתיח של טלנובלה- תסריטאי- אלי נחום

SimsY

New member
אנשים רוצים סוף טוב

אומנם כולם אומרים שזה בנאלי סוף טוב - אבל השורה התחתונה היא שאנשים מצפים לזה בסוף - אם הסדרה תגמר בסוף רע אנשים ירגישו מרומים, ויישארו עם טעם רע בפה מהסדרה.

danit1234

New member
מה זה לא \:

כאילו לפעמים בחיים לא הכל סוף טוב ולטלנובלה צריך להיות קשר מסוים למציאות. חוץ מזה לא כולם אוהבים סופ קיטשי של הם חיו בעורש ובאושר עד עצם היום הזה ובלה בלה בלה למשל הסוף של מיכאלה היה מאוד מאוד מאוד קיטשי חוץ מסצנה האחרונה עם גרשון אבל חוץ מזה לא אהבתי תסוף של מיכאלה זה היה קיטשי ברמות אני דווקא בעד מה שאלי אמר אבל לא צריך סצנות קשות יותר ממה שהיה היום זה היה נוראי.. ולפעמים גם ילדים רואים את זה..

SimsY

New member
עדיין זה נדרש

אם אנשים יעקבו אחרי סדרה חצי שנה וזה ייגמר חרא, הם גם ייצאו בטעם רע מהסדרה וזה ישפיע כי לסדרה הבאה אנשים יהיו יותר חשדניים.

elii1988

New member
ז'א שלא כדאי לשים סצנות../images/Emo163.gif

קשות להחריד? כאילו...הרעיון לכתוב ת'סיפור הזה...לפחות שיהיה על טיוטה או משהו, תמיד הדהד לי בראש...אבל אף פעם לא חשבתי על זה ברצינות...כי הוא מאוד מורכב...

SimsY

New member
איפה הם ימצאו טעם של עוד?

אם זה ייגמר ברע? הם לא ירצו לראות יותר כי הם ירגישו שהם סתם נדפקו אני יודע שאם הייתי רואה טלנובלה מסויימת והייתה נגמרת ברע, אני הייתי מרגיש ממש נבגד כי כאילו בסופו של דבר עד כמה שזה בנאלי הדבר הכי מתבקש זה שזה ייגמר בטוב כי אחרת שיילכו לעזעזל כי סופים רעים יש מספיק במציאות - לא צריך כאלה גם בסדרות. ככה שאני חושב שסוף רע בטלנובלה יכול להרוס מאוד.

למעלה