מה אתם חושבים ?

זיו דדו

New member
מה אתם חושבים ?

השנה החליטו בהוט לעשות את טלנובלת הכדורגלנים האלופה,ההפקה מצוינת הורסת,ומצחיקה אודות לחברה שמפיקה אותה.אבל ששמעתי שאופרת הסבון המתחרה (-דרמה יומית)השיר שלנו מתכוונים לשדר שתי עונות עם הפסקה של חודש בינהם .חשבתי שהפקה שלהם קצת תיהיה יותר זולה בגלל פחות צילומי החוץ שיש יותר לאלופה אבל מסתבר שגם השיר שלנו מתכוונים לשדר צילומי חוץ ,אז לפי דעתי גם אנחנו צריכים להנות ולא לחכות חצי שנה עד שהטלנובלה הבאה תגיע צריך להגדיל את מס' הפרקים או להוסיף טלנובלה נוספת או למצוא משהו חדש רעיון אחר שיצפ'ר גם אותנו לפי דעתי ומה אתם חושבים?

mary17

New member
כל חברה עובדת במתכונת שונה

כל אחת היחודיות שלה (למרות שיוצא שיס גונבים מהוט ואז זאת אותה המתכונת
) להוט יש סדר מסוים כל חצי שנה טלנובלה (ונקווה שזה ימשיך כי בעיקרון האלופה זאת הטלנובלה האחרונה לפי החוזה) ליס יש שיטה אחרת הם בחרו לשדר את הסדרה ברווח של חודש אין קשר בין השניים לכן אני לא מסכימה איתך שמגיע לנו "פיצוי"

ילד רע 15

New member
יס גונבת מהוט? איך בדיוק.

ולכותבת הראשית: לא הבנתי בדיוק למה התכוונת בהודעה. היא לא ברורה.

moton

New member
האחרונה בחוזה?../images/Emo2.gif

זה רע.. הוט גרועים בלשמר דברים... [חוץ מיצפאן] אני מקווה שהם לא יעשו שטויות... וגם צריך לחשוש מדרסט שגם הם לא יעשו שטויות ויגזימו עם הבקשות וככה הוט תנפנף אותם

mary17

New member
כן, הם חתומים ל5 טלנובלות

האלופה היא החמישית

ילד רע 15

New member
..

לחיי האהבה משחק החיים מיכאלה טלנובלה בע"מ והאלופה ?? הוט חתומה עם דרסט ל5 הפקות?? אבל זה לא אומר שHOT לא תחתום איתם שוב או שהיא לא תיצור עוד כאלו!

mary17

New member
זה אומר שהחוזה נגמר

ואני מאוד מקווה שהוט יחדשו אותו.....

Raz110

New member
הוט מפסיק חכמים

בשבי להבין שטלנובלות חדשות כל חצי שנה זה מצוין, זה מכונת רייטינג, ונוער ישראל אוהב לצפות בהן

SimsY

New member
אההמ, לא להתרגז בבקשה

אני חושב שדווקא הוט גונבת מיס (לא שאכפת לי ממש אני רק מציין עובדה) כי כשהיה בהוט מיכאלה וביס את העונה הראשונה של השיר שלנו ובשיר שלנו הייתה דמות של הומו ואז פתאום בטלנובלה בע"מ גם פתאום איכשהו נכנסה דמות של הומו. ואז בעונה השנייה של השיר שלנו היה סיפור על בחורה מהעבר שחוזרת לנקום בדמויות על מעשים שהן עשו ועכשיו בהאלופה זאת בדיוק העלילה. שוב, לא שאכפת לי אני פשוט רציתי לנהוג באובייקטיביות.

mary17

New member
אני אף פעם לא מתרגזת../images/Emo6.gif

לא שמעת על פרשת הסוס הטרויאני
(או הקוראני לדברי קייזרמן) יס הטמינו סוסים טרואינים במחשבים של הוט וגנבו מהם חומר

SimsY

New member
אני לא ידעתי שגנבו להוט

ויס גם העסיקו את החוקרים האלה שגנבו ? כי לא עשו להם כלום. מעניין אם מה שהולך להיות העונה הזאת בשיר שלנו הולך להיות מה שנראה בטלנובלה הבאה

liatusha3000

New member
אני חושבת ..

שלא היו סוסים טרויאנים אבל בכל זאת יס העתיקו... כי הסוסים הטרויאנים, נכון, זה אמיתי אבל זה נשמע כמו שמועות... אבל בכל זאת - אני חושבת שיס די העתיקו מהוט כי שמעתי ש.... (אם אתם אוהבים את "השיר שלנו" אל תקראו [ודרך אגב גם - מה אתם עושים בפורום הזה לעזאזל אם אתם אוהבים "השיר שלנו"?! יאללה צאו מפה!!]) אז- שמעתי שאולי בעונה השלישית של "השיר.." (אני עוד לא יודעת אם העונה התחילה) יכול להיות שיהיה שה-כ-ל יהיה כמו טב"ע - הכל היה טלנובלה... ואם זה נכון - אז הם !@$@$%$#%& בתוך !#!#%$^ עם הרבה @#$^#% ש %^$%^ הבנתם?

danit1234

New member
גונבת[?!] |:

אם אתה לא מעודכן בשנה האחרונה בכל טלנובלה ממוצעת קיים הומו \:

למעלה