מה אתם חושבים?!

*בובה*

New member
מה אתם חושבים?!

משהו קצת מעצבן אותי בזמן האחרון ומעניין אותי מה אתם חושבים... סצינת ההיפ הופ קיימת כבר ה-מ-ו-ן זמן בארץ ובעולם וחלק מהקטע בהיפ הופ זה שזה התחיל במחתרת. כולנו בתור אנשים שאוהבים מוזיקה שחורה רוצים להפיץ את זה ולהגדיל את הסצינה הזאת אבל אתם לא חושבים שזה לאט לאט מתחיל ליהיות מסחרי באופן קצת מעצבן? ברור לי שבשביל לקיים מסיבות וכאלה צריך כסף אבל בשנה האחרונה ההיפ הופ ניהיה דבר ענק ופתאום כולם עושים ראפ ויצאים מהמחתרת ובעיני זה מוציא חלק מהקטע של מוזיקה שחורה מה אתם חושבים?? מקווה שהבנתם את הנקודה שלי *בובה*

directory

New member
אחותשלי..

מה פתאום ?! מה אכפת לך שזה הולך ויוצא מגדר underground ? להפך! כל עוד זה יהיה מסחרי יהיו יותר אנשים ישמעו את זה וביותר מקומות ישמעו את זה, ז´תומרת במועדונים במקום טראנסים ישמעו מוזיקה שחורה (טוב אז ברור שאני מגזים טיפה אבל זה יתפוס בהרבה מקומות.. בכפול מקומות זה בטוח) שואל אותך .. זה לא יותר שווה ? directory - שמקווה שהוא הבין ת´נקודה.

*בובה*

New member
יש בזה משהו...

אבל האווירה בעיני היא אחרת כשאתה יודע שי בזה משמעות ושראפרים לא סתם כותבים שטויות בשביל למכור אלבומים...

yoavon

New member
נראה לי שהרבה לא יסכימו איתי, אבל..

אני שואל אתכם מה רע לנו בקהילה קטנה?? כמו שהיה עד עכשיו עם האווירה המיוחדת והבייתית בחשגוזים ובג´י ושכולם מכירים את כולם מה רע לנו ככה?? מה צריך יותר מזה?

D.O.D

New member
לבובה :

תשמעי חמודה, אם את רוצה אמנים שיהיו אנדרגראונד אז תמצאי אולפן הקלטות זול או משהו... כי בשביל להוציא דיסק אפילו בשביל שהוא יהיה אנדרגראונד צריך איזה אולפן הקלטות מינימלי ובדר"כ צריך כסף (והרבה) בשביל להקליט דיסק, ככה שאם בנאדם משקיע הוא רוצה לפחות להוציא את ההשקעה שלו אז אם את רוצה אנדרגראונד יש כמה אפשרויות או שזמרים יתחילו למכור סמים בשביל להוציא דיסק ואולי הם יהיו אנדרגראונד (כדי שלא יחשדו בצורה שהכסף הגיע אליהם) או שתעשי אולפן הקלטות ותקליטי במחיר זול במיוחד... במדינה שלנו לא יכול להיות אנדרגאונד אלא אם כן זה דיסק כמו ישראלים עצבניים ומקרופון למקסימום שנמכר בשתי חנויות עיקריות ולא מופץ בכל מני רשתות (בגלל שזה שמפיץ ת´דיסק הוא גם זה שהקליט את הדיסק)

*בובה*

New member
על זה אני מדברת...

דבר ראשון בלי עצבים...דבר שני על זה אני מדברת...על אלבומים כמו ישראלים עצבניים ומיקרופון למקסימום..צריך עוד דברים כאלה.

kodgirl

New member
תראי מאמי:

אלא אם כן את משלמת על ההקלטות את לא יכולה להגיד להם שהם ממוסחרים מידי. מה לעשות ככה זה עובד - צריך חברת תקליטים ואז הכל נהיה ממוסחר (במיוחד אם זאת חברה שלא קמה במיוחד למוסיקה שחורה כמו שיש בארה"ב) סורי בייבי that´s ביזנס.

D.O.D

New member
מעצבן מעצבן אבל ככה זה ישראלים

עסקנייייייייייים אז לא נורא אם אין אנדרגראונד... יש אמנים שלפני שהם מתחילים הם אנדרגראונדים אז... נסתפק בזה

למעלה