מה אתם חושבים...

ravebywave

New member
מה אתם חושבים...

לפני חודש וקצת צנחתי טנדם, משהו שבחיים לא חשבתי שאני יעשה אבל הבעל הפתיע במתנת יומהולדת אז הלכתי על זה... זו חוויה מדהימה!!! ממש כיף! למרות שמהרגע שהגעתי לפרדייב ועד שיצאתי משם לא תיקשרתי בכלל מהלחץ... אפילו אחרי הצניחה. העניין הוא שההתלהבות והאנדרנלין התפוגגו.. והזכרון שלי מההרגשה בצניחה גם.. אני נורא רוצה לעבור את הקורס אבל אני חוששת מזה שכרגע אני כבר לא זוכרת כלום ואולי אני אני יכנס ללחץ ויפחד או יתחרט.. זה פשוט כ"כ רחוק ממני שקשה לי להאמין שאני לא יעשה פדיחה. אני נורא אוהבת הספורט האתגרי, ערוץ אקסטרים קבוע אצלי אבל אני פחדנית מוות!! חוץ מאופנועים כבדים לא העזתי לגעת בשום ספורט אתגרי וגם זה רק בגלל שאופנועים סבבו אותי מגיל אפס.. אני מאמינה שכבר נתקלתם בתופעות כמוני.. כאלה שמקבלים אומץ לעשות משהו פעם אחת וזהו... כדאי לקחת סיכון או שתמליצו לי להשאר עם הזיכרון... אולי יש לכם פתרון..

Galdo

New member
לכי על זה

ובכלל אופנועים זה הרבה יותר מפחיד ומסוכן

Nouri

New member
Simple steps

All great things start by simple steps, all you have to do is to initiate and the the road will lead you Here is a short manual 1. Pick up the phone 2. Call one of the clubs in Israel 3. Check when is the next AFF Course 4. Register You'll never regreat this simple phone call

oferbar

New member
אי אפשר לדעת

עד שלא מנסים. כל אחד מגיב אחרת, והאמיצים ביותר הם לא בהכרח הצנחנים הטובים יותר. כשהתחלתי את הקורס לקחתי את זה כאתגר אישי כי מספר פעמים רציתי לעזוב. אחרי 1100+ צניחות אני רק מצטער שלא התחלתי קודם. אפרופו, אחרי שמכירים את המדריכים מבינים שטנדם יותר מסוכן מהקורס
(סתאאאם) בהצלחה

ravebywave

New member
אם כבר מדברים על מדריכים

דווקא המדריך שלי היה סבבה, למרות שאני ממש לא זוכרת את השם שלו או איך הוא נראה... כי בסרט שנינו נראים ממש מעוותים ולא רק מהרוח. הצילום כולו ממש מעפן... מה שכן אני זוכרת שהוא אמר שהוא עשה כמעט 4000 צניחות וזה נשמע לי מטורף לגמרי!! בכל מקרה תודה על העצות. אני אכן אקח אותן לתשומת ליבי ואשתדל ליישם מייד אחרי שאגשים חלום אחר שממתין לי (ועולה הרבה הרבה הרבה יותר כסף....
)

ravebywave

New member
חח לא.. לא רשיון טיס...

זה אולי לא ישמע לכם.. או שכן... לי זה בטח לא משנה אבל העניין הוא שאני חובבת קעקועים מושבעת וחלק נכבד מגופי ממתין כבר מס' שנים לא מועט להגיע לידיו המוכשרות של מקעקע TEBORI מסורתי, מה שהולך לקרות ממש בקרוב.. וחלום חיי כולל כרטיס טיסה ושהיה של חודשיים מגיעים לעלות של בערך 30.000 ש"ח. אז כשאני יחזור לארץ.. הבטחתי לעצמי לא להשתפן וכן לעשות קורס צניחה חופשית... והבעל היקר שלי הבטיח שהוא מצטרף... חח רשיון טיס....

oferbar

New member
מנסיון

קעקוע יותר כואב מצניחה חופשית
חוץ מזה, כדאי לחכות עם זה כי אחרי שתכנסי לצניחה אולי תרצי קעקוע בנושא הנ"ל. בסכום הזה, אפשר לעשות קורס, לקנות ציוד וישאר קצת לכמה צניחות...

ארזירון

New member
קעקועים מסורתיים??

אולי לא הבנת עופר, אבל לא מדובר בסתם קעקוע....לא נכנסים לחנות ובוחרים מה לצייר על הגוף מספר תמונות ששוכב לו על איזה שולחן.... קעקוע מסורתי ביפן, שעושים ביד עם מחט ולא עם מכונות, מהסוג שממש כואב, על ידי מומחה אמיתי ולא צייר "סתם" זה באמת סוג של הפרעה
בדיוק הסוג שהולך טוב בספורט הזה
אם זה החלום אז לכי על זה....כמו שאומרים אצלנו, כל אחד והשריטה שלו

oferbar

New member
ארז

אתה כנראה הדוגמה החיה לכך שאפשר לשלב את שתי השריטות לדרגה של מופרעות אמיתית
בשמחות...

c a s t o

New member
אתם אף פעם לא חשבתם מה יהיה....

כשתהיו זקנים עם עור מדלדל ועם קעקועים?????? או שאתים תומכים בכרוז שאומר "מוות לזקן המיתפורר" ולא תגיעו בכלל לשלב הזה

ארזירון

New member
מה זאת אומרת??

בטח שחשבתי... אני עדיין חושב.... מי אמר שבהכרח יהיה לי עור מדלדל? או לחילופין שאני בכלל אגיע לגיל שיש בו עור מדלדל?
חוצמזה, לא תמיד צריכים להיות מחושבים כל כך ולחשוב על מה יהיה בעוד 50 שנה...לפעמים אפשר גם סתם לחיות את הרגע (או על הקצה
) ולעשות מה שרוצים בלי לחשוב קדימה.... ולפעמים צריך להיות ילדים גדולים ובוגרים ולהתנהג בהתאם. אחת הסיבות שהקעקועים שלי לא נמצאים על הפנים למשל, אלא מוסתרים מתחת לבגדים. לקוחות למשל לא יודעים עליהם. חברים כן. ועופר, אני משלב הרבה שריטות...
בעצם עם כל השריטות, זה כבר לא שריטה, אלא כבר סדק....אולי שבר

ravebywave

New member
האה...... מה קורה פה...

כן.. כן.. נכון מדובר על קעקוע מסוג אחר.. לא מה שאתם חושבים אבל, יפני מסורתי שמשתלט בערך על חצי גוף.. ולא, אני לא יצטער - יש לי מספיק בשביל לדעת.. ומה זה משנה שהעור זקן ומדלדל.. נזדקן בכל מקרה אז לפחות בסטייל.. ועכשיו - לעיניננו - להזכירכם - פורום צניחה חופשית.... עדיין לא עניתם לי על השאלה.. מה קורה אחרי הקורס?? מה עם ציוד? יש אפשרות להשכיר ציוד פר צניחה או שאני אמורה להתחיל להשקיע גם בזה? כי הבנתי שזה עסק לא זול בכלל...

ronen gr

New member
אחרי הקורס

אחרי הקורס פשוט ממשיכים לצנוח :) אין בעיה להשכיר ציוד מהמועדונים, לי עד עכשיו אין עדיין מצנח פרטי (מה שמזכיר לי - אם מישהו מוכר...) קודם כל תבואי תעשי קורס, אח"כ תצנחי עוד קצת. אם תאהבי את זה תתחילי לקנות ציוד לאט לאט

ארזירון

New member
אחרי הקורס ...

ציוד למכירה תמיד יש....השאלה היא מה מחפשים
אני בטוח שעל הציוד שלי למכירה (racer) אין הרבה קופצים
בעקרון, ציוד אפשר להשכיר מהמועדון תמורת סכום סימלי כל צניחה. מצד שני אפשר גם לקנות חדש או משומש ולצנוח עם ציוד פרטי.... בעקרון כל התחביב הזה הוא לא זול....ציוד חדש יעלה באזור ה-4K...משומש אפשר למצוא גם באזור ה-2000$.... אבל אני חושב ששלב ראשון לפני שקונים ציוד זה ללמוד לצנוח, כלומר קורס. איך שנגמר הקעקוע הראשון, את מוזמנת להראות לכולם. באויר.

ravebywave

New member
כן הבנתי ש

זה לא תחביב זול בכלל אבל כל עוד אפשר להכנס לזה בהדרגה אני לא דואגת... כל דבר בעיתו. אתמול ראיתי בטלויזיה 2 סרטים על צניחות ופה ושם הצלחתי לקלוט כל מיני דברים, מושגים..אבל לא תמיד הבנתי, גם פה בפורום ניסיתי להבין ממכם לפי שאלות ותגובות ולצערי לא כ"כ הצלחתי, אבל אני מודה שכל פעם שאני רואה מישהו קופץ בא לי גם... אני מבולבלת לגבי צניחת בייס .. מהי בדיוק??

OhadNir

New member
BASE../images/Emo18.gif

היא צניחה חפשית מעצם נייח שמחובר לכדור הארץ. בניין, אנטנה, גשר או צוק. חלוצי הבייס צנחו עם מצנחים רזרבים לצניחה ממטוסים (הם נפתחים מהר מאד), היום כבר כמעט כל הציוד יעודי לבייס. אין כמעט אף אחד בעולם שהתחיל בייס לפני שצנח 100+ פעמים ממטוס. עזבי שטויות- בואי לצנוח ותביני הכל!

boomstik22

New member
בד"כ מי שצונח לא זוכה להיות מידלדל

כמובן להוציא את שלומי שלנו שכולנו אוהבים

למעלה