מה אתם חושבים?

y s m a

New member
מה אתם חושבים?

משה באמת מת? או שאולי הוא עוד יחזור? האם הייתה לוויה?

גיגי123

New member
אין לי מושג.....-------->

אני ממש ממש מקווה שוא יחזור
אחרת דורי תיהיה לבד ויסטון בוי......... לא יודעת... אני גם מתגעגעת למשההההההההההההה הוא מתוקקקקקקקקקקקקק יוווו איזה חיוכים יפים הוא מביא...

גיגי123

New member
לא..

זה לא יהיה נחמד... זה יהיה מ----ד---ה---י---ם!!!!!!! אני מחכה שהוא יחזור (ומקווה) משהההההההההההההההההההההההההההההההההה תחזור במציאות... לא בחלומות של גרשון הרוצח הזההההההההההה אררררררררר

cryptic Nina

New member
איזה יחזור??? ../images/Emo185.gif

הוא יהיה רק רוח רפאים עד הסוף.. איך הוא יכול לחזור אחרי כזה פי3וץ????????????

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
אני חושבת שאין אחד בפורום שלא יודע!

אחרי כל פליטות פה של כולם..."שכחו לשים ספויילר"!

GILADOS

New member
נצל"ש איפה צח (Tzach2) בזמן האחרון? כבר יותר מחודש שהוא לא נמצא, איפה הוא? מישהו יודע למה הוא לא כותב פה יותר?

נצל"ש- קלטו קטע

ביום חמישי הייתי בטבריה ועברתי ליד כל מיני חנויות כאלו והייתה חנות שקראו לה: גיגי משו ואחרי זה הייתה עוד חנות שקראו לה האחים כהן!! אתמול הייתי בירושלים והיה איזה אוטבוס שהיה רשום עליו: גיגי הסעות!! גא"ד!! גיגי משתלט עלייייייייייייייייייייייייייייייייייי כפרות עליו!!

טחחחחחח רציני?!?!?!

ראסמי הם מושפעים ממיכאלה..
או שסיגל מושפעת מהם..לכי תדעי..
ו..לא ענית לי.. מה קרה? למה בוכה
!

i love אפרת

New member
להורים שלי יש חבר ששם המשפחה שלו

זה גיגי והם קוראים לו גיגי והשם שלו זה אלי אבל כל מי שאני מכירה קורא לו גיגי גיליתי רק לפני איזה שבוע שקוראים לו אלי ולא גיגי חחחח

mary17

New member
חחחחחחחח אבי..

נסעתי שבוע שעבר לשנקין ובדרך עברתי ליד מגדלי אפריקה ישראל ישר נזכרתי באחים כהן ובמיכאלה חחחחחחחחחחחח

GILADOS

New member
הקפצה ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

גיגי123

New member
חחח גיגי הסעות..

גם אני לא ראיתי.. מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

למעלה