מה אתם חושבים?

AdiGoldman

New member
מה אתם חושבים?

זה חתימה שעשיתי של אלניס שאני משתמשת בה בפורום של..אה...סלין חחח... רציתי לדעת מה דעתכם...

Rוית

New member
יפה!

מאיפה התמונות שהיא קשורה ככה?! בכל מקרה, SC, שיר גאוני ולא רק בגלל הדרך שירה שלו! (ולחשוב שפעם לא אהבתי אותו
)

Lotzifer

New member
יפה מאוד!!!!

אחח.... אני כ"כ אוהבת את השיר הזה.... הוא כ"כ חזק וכ"כ נכון.... וגם ציירתי עכשיו ציור בהשראתו..... חיחיחי.....

מלכוש

New member
שלומית! ועדי! ורוית! טוב- כולם..

שלומית- את רוצה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה להעלות לכאן את הציור שציירת בהשראת SC? זה ממש מעניין אותי...! ואני אשמח (ואני בטוה שגם כולם ישמחו) אם תעלי את זה לכאן עדי-החתימה באמת באמת מאוד יפה! אהבתי מאוד את השימוש בצבעים, וההתאמה של התמונה למילים ו-וואו ממש יפה רוית- ולכל המתעניינים בתמונה, זו תמונה אכן יפה, אבל, אם תסתכלו טוב, תראו שהחבלים לא אמיתיים, ושהיא לי באמת קשורה, החבלים זה סתם משהו שמישהו הוסיף, כי תסתכלו בצדדים של הגוף שלה, איפה שהחבלים אמורים ללכת מאחוריה ולהיקשר או משהו, הם נשארים ישרים ולא מתעגלים לפי הגוף של אלאניס אבל מי שעשה את זה, הוא עשה את זה ממש יפה בכל זאת, זו יצאה תמונה מאוד יפה, שאני אוהבת למרות שהיא לא אמיתית =) =\

Lotzifer

New member
טוב.... אני אעלה את הציור מתישהו...

תאמת, הוא לא כ"כ קשור לשיר, סתם בהשראתו...... והתמונה באמת הייתה לי מאוד מוכרת בלי כל החבלים וכו..... אבל מי שעשה את זה מוכשר!

מלכוש

New member
../images/Emo9.gifיש ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

Rוית

New member
זהו, זכרתי את התמונה המקורית!

בגלל זה היה לי מוזר החבלים האלו פתאום
ושלומית אני גם בעד שתעלי את הציור!

Lotzifer

New member
יש בעיה קטנה....

אין לי סורק בבית.... בד"כ אני סורקת אצל אבא שלי בעבודה אבל אף פעם אין לי כוח ללכת לשם..... אז אני כבר אעלה את זה עם עוד ציור של אלאניס שאני צריכה לגמור שהתחלתי בחופש הגדול ואף פעם אין לי מספיק השראה בשביל לגמור אותו..... אבל הוא לקראת סיום..... אז זה יקח קצת זמן....

למעלה