מה אתם חושבים?

dilan angel

New member
מה אתם חושבים?

שלום לכולם! אני חדשה פה!
אני בעצם מעריצה ענקית של דרו בארימור אבל אני גם חולה על אנג'לינה. אני מתה כבר שטומב ריידר 2 יצא כבר!!!!!!!!!!!!
בקיצור,רציתי לדעת מה אתם חושבים על מה שאבא שלה אמר עליה לפני שנתיים (בערך) על זה שיש לה בעיות נפשיות... כאילו תמיד כולם אמרו שהיא כזאת מתוסבכת אבל אם אבא שלה אמר את זה אז זה סימן שבאמת משהו קורה שם... מה אתם חושבים?הוא סתם אמר?או שהיא באמת קצת כזאת מתוסבכת..? אני לא יודעת ממש למי להאמין..

Ma E

New member
ידיד שלי באמריקה ראה אתמול את

הסרט ואמר שהוא לא משהו...

FathomTR

New member
לכל אחד יש תקופות,

היא אפילו אמרה שהיא רוצה להתאבד-והיא שכרה גם שכיר חרב.(כן כן,מי שרוצה לדעת למה דווקא שכיר חרב שיגיד לי אני אסביר) אבל אז הייתה תעלייה של טומב,ומדוקס הילד שלה אז היא יצא מכל התסבוכות שהיו לה. תראי כתבות וזה תראי שהיא אמרה את כל זה

FathomTR

New member
כי אם היא הייתה מתאבדת

אז היו אומרים,"יא אולי הייתי יכול לעזור לה" "איך לא ידענו" והיו לוקחים את זה כאילו הם אשמים אז היא שכרה מישהו שיהרוג אותה. ושזה יראה כהתנקשות ולא כהתאבדות. אז בקיצור השכיר חרב שכנע אותה שלא וזה. אז לא יודע מה נסגר היא החליטה שלא

pinoki

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני מהפורום
בקשר למה שאמרת תראי, אני לא בטוחה בקשר לבעיות הנפשיות, כאילו היו הרבה סיבוכים אבל תמיד ראיתי את אנג'י כמישהי שקולה שיודעת מתי לדבר ומה להגיד, אז אני לא ממש חושבת שמה שהוא אמר זה נכון...

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אממ גמני חושבת בערך אותו דבר.. היא עברה תקופה קשה וזו זכו7תה.. אבל אני בטוחה שאם היא לא היתה יכולה להתמודד עם זה בעצמה אז היא היתה מטפלת בזה.. וכולם עוברים תקופות קשות <וואי איזה נאום זה נשמע> ועוברים את זה וכנ"ל לגביה ועכשיו היא מרוצה עובדת ויש לה ילד.. ובאמת זה לא היה כל כך במקום מצידו של אבא שלה לצאת ככה בהצהרה כשאלה עניינים םרטיים שאם הוא רוצה להגיד לה היה צריך לדבר איתה על זה בפרטיות לא רק שהוא פגע בה הוא גם היה יכול לפגוע בתהליכי האימוץ שהיא עברה עם מדוקס וזה היה דבר שנורא חשוב לה.. אם היא יודעת שהיא מסוגלת להתמודד אז היא באמת מסוגלת ועובדה שהיא בסדר גו אנג'י חח

¥EleVatioN¥

New member
ברוכית הבאית../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

המממפ לדעתי? לכולם יש תקופות כאלה של ייאוש ושבא למות ולסבול וכל זה.... אולי הוא פשוט לא מבין אותה ובגלל זה היא משוגעת בעיניו

למעלה