מה אתם חושבים?

crazy4tc

New member
מה אתם חושבים?

טוב לפני כמה דקות היה לי וויכוח באייסיקיו עם ידיד שלי לגבי דה קולינג וזה לא פעם ראשונה שאני שומעת שאומרים דברים כאלה על דה קולינג אז רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ומה אתם הייתם עונים... אז צירפתי את השיחה... ובלי קללות כן??? ובלי כל מיני בסגנון אני הייתי אומר שיילך לחפש... הכוונה שתגידו מה אתם חושבים לגבי הטיעונים שהוא העלה.... הוא: חח.....דה קולינג סתם הומואים..... אני: :( כמה דברים: 1. הם לא- יש להם חברות 2. ואם הם היו אז מה? הומו זה לא קללה, ואם הם היו הומואים אז זה לא אומר שהם לא מוכשרים!! הוא: התכוונתי שהם דפוקים יעני, שהם לא יודעים לנגן אני: הם יודעים וחצייייייייייייייי הוא: וגם אני לא הומופוב, אין לי שום דבר נגד הומואים אני: אהה :) סורי אם התנפלתי אגב, פשוט יש את האלה שאומרים תמיד איייייכס הם הומואים וכאילו העניין זה המוסיקה!!!!!! הוא: נכון ויש להם מוזיקה מכוערת..... אני: לא נכון!!!!!! אתה אולי מעדיף מטאל אבל יש להם אחלה מוסיקה והם אפילו כותבים ומלחינים לבד!! אוי אופס... אתה לא שומע פופ אז אי אפשר להרשים אותך בזה :D הוא: חח.....אבל זה לא אומר שהם כותבים דברים מורכבים שצריך בשבילם מח, הם כותבים מוזיקה קליטה שכל נערה בת-טיפשעשרה יכולה לאהוב, ואם תשאלי אותי זה בדיוק כמו פופ אני: הם ממש אבל ממש לא!! השירים שלהם בכלל לא ככה אני מודה שיש כל מיני בנות דפוקות שמתות רק אלכס וזה אבל כל הקטע הזה זה סתם תרגיל של החברת תקליטים בשביל להרוויח עוד כסף... ובכלל קח למשל את וואראבר יו וויל גו, השיר הכי מוכר שלהם, כולם חושבים שזה שיר אהבה שובר לבבות וזה בכלל שיר שמדבר על מוות ועל אובדן בן אדם.... הוא: אני ניראה לי שמעתי רק את אדריאן וזה הספיק לי כדי לחוות דעה עליהם אני: איך אתה יכול לחוות דעה רק לפי שיר אחד??? ובכלל מה כל כך רע לפי דעתך בשיר? אני מבינה שזה לא הסגנון שלך ואתה לא חייב לאהוב אבל יש להם כשרון ויש להם שירים עמוקים ומאוד יפים הנה קישור למילים של שיר שלהם שלפי דעתי ממש יפה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=583&art_id=51 הוא: לא יודע, ממה ששמעתי הם לא כל כך מוכשרים אני: למה אתה מתכוון? תפרט הוא: שאין להם מוזיקה עמוקה ומי שם בכלל על מילים?.... אני: אז מה זה שיר עמוק???.. זה ועוד איך מילים!!! אם אתה לא מאמין במילים אז מה כבר יש?? אם ככה אתה יכול לאהוב שירים שחוזרים על אותה מילה 100 פעם?? אחד הקטעים בשירים זה המילים המטאפורות לא יודעת שירים שפשוט... עושים לך את זה (נסה לחשוב על זה בלי כוונה מינית :)) יודע מה? אם אתה לא רוצה מילים אני יכולה גם לשלוח לך שיר הוא: לא משנה אני: חחחחחח טוב :)

אמממ....

הייתי אומרת שהוא קצת מושפע מדעות של אחרים... והוא די נעול על הדעה שלו, ככה שלא נראה לי שתוכלי לשנות את דעתו...אבל חפיף, איפה יינו אם כולם היו חושבים אותו דבר? לא כולם חייבים לאהוב את דה קולינג...יש גם אנשים שהם...קצת יותר בלומים מאיתנו
ויש אישה משפט אחד שלא ממש הבנתי.... "אתה אולי מעדיף מטאל אבל יש להם אחלה מוסיקה והם אפילו כותבים ומלחינים לבד!! אוי אופס... אתה לא שומע פופ אז אי אפשר להרשים אותך בזה :D"" אממ...את רומזת לכיוון שדה קולינג הם פופ?... וגם אם כן, זה ממש לא נכון ש"אמני פופ" מלחינים וכותבים לבד...בעעע אל תתנו לי להכנס לדבר המזוויע <לדעתי...בואו לא נפתח מלח"ע 3...> הזה עכשיו...
לפי דעתי את צריכה לעזוב אותו בעניין הזה, אין לו ראש פתוח, ולא ניראה לי שהוא ישתנה בקרוב... העיקר שאת יודעת מי הם דה קולינג באמת!

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לגמרי לא הבנת אותי... התכוונתי שזה לא חדש בשבילו שיש אנשים שכותבים את השירים שלהם לבד בגלל שהוא לא שומע פופ, אלא שכן שומעים רגילים לזה שכותבים בשבילם... בכל מקרה לא היה אכפת שזה לא הטעם שלו במוסיקה, פשוט הקטע של ה"הם לא כשרוניים"... וגם ההשוואה לפופ שהרבה חושבים שהם פופ...

aYaLoLy

New member
בכל זאת...

דה קולינג המ לא רוק טהור אני לא רומזת לפופ... אבל אי אפשר להשוות את הסגנונ מוזיקה שלהמ ללהקות כמו... נירוונה... איי אופס.. נירוונה המ גראנג'. בכל מקרה המוח שלי לא כל ככ במצב טוב.... כרגע...

T a L L L

New member
ממש לא...

דה קולינג ואירוסמית'? לא אירוסמית' זה האייר מטאל או איך שלא קוראים לזה... בפעם ה283067558 דה קולינג זה General Rock=רוק כללי! או רוק קליל...

הא??

נירוונה? אירוסמית'? לא ניראה לי.... לפי דעתי הם הרבה יותר קרובים ל creed, matchbox20,bon jovi וכאלה... ויש גם שאומרים שהם גירסא יותר מעודנת של ניקלבאק. אבל למה להתווכח? דה קולינג הם דה קולינג ואנחנו שמחים שזה הם!!!

T a L L L

New member
לא מתווכח, מתקן...

טוב? ככה, דה קולינג קרובים למטצ'בוקס 20, לייפהאוס, וכאלה. אבל לא לבון ג'ובי, קריד או ניקלבאק. קריד וניקלבאק זה פוסט גראנג' משו, ובון ג'ובי זה גם האייר מטאל, לפחות פעם.

אמפ....

דווקא לפי דעתי הם כן קרובים לבון ג'ובי,ניקלבאק וקריד.... בון ג'ובי פעם היו אייריש- מטאל או משהו כזה, אבל עכשיו הם הרבהההה יותר מעודנים.... ולמה לא קריד? לפי דעתי כן... טוב, אולי אפשר להסכים שניקלבאק לא, אבל אי אפשר להגיד שהם נורא רחוקים...אני אומרת שTC הם גירסא קצת יותר עדינה שלהם פשוט...

T a L L L

New member
טוב...

בקשר לבון ג'ובי, אולי רק האלבום האחרון Bounce קרוב איכשהו לדה קולינג...וגם לא יותר מדי... וקריד?? אחת הלהקות האהובות עליי, והם יותר כבדים, יותר סולואים, והמילים תמיד קשורות לנצרות וכל זה... וניקלבאק, די רחוקים מדה קולינג, שני הסגנונות הם רוק, אבל הסאונד מאוד שונה.

T a L L L

New member
אני...

לא מוצא קשר בסאונד ובווקאליות של אלכס וסקוט סטאפ... אבל, הקול של סקוט ממששששש מזכיר את הקול של אדי וודר האגדי, סולן פרל ג'אם.

ella e

New member
../images/Emo127.gif

ןלאלכס יש קול שמזכיר (לי בכל אופן) את הקול של הסולן של דה גו גו דולז

T a L L L

New member
טוב...

דבר ראשון, אם לא איכפת לו מהמילים אז הטעם שלו במוזיקה לא משו... למשל, יש את השירים במזרחית [רק חושב על זה יש לי צמרמורת], שאני רק שומע את המילים אני חוטף קריזה מהטיפשות של המילים...ושל האמנים... לשיר טוב לא צריכים להיות מילים עם משמעות כל כך עמוקה, פשוט שיהיו מילים נורמליות. דבר שני, אי אפשר לגבש דעה ע"פ שיר אחד. לדוגמא, היו הרבה אמנים ששמתי שיר אחד וממש לא אהבתי, אפילו שנאתי. אבל אחרי ששמעתי עוד שירים או אפילו שמעתי את השיר עוד כמה פעמים, התחלתי לאהוב את הלהקה או השיר. "הם כותבים מוזיקה קליטה שכל נערה בת-טיפשעשרה יכולה לאהוב" מה רע בשירים קליטים? השירים הקליטים הם אלו שהופכים ללהיטים ולפעמים זה מה שמבדיל בין שיר מוצלח ללא מוצלח. "ממה ששמעתי הם לא כל כך מוכשרים" WTF?! ממה שהוא שמע? אז אל מה הוויכוח אם הוא לא באמת מכיר משהו...?

crazy4tc

New member
באמת הופתעתי מזה שלא אכפת

לו מהמילים... אבל הוא לא שומע מזרחית ככה שהוא עוד בסדר (אם הוא היה שומע מזרחית לא הייתי טורחת להתווכח איתו על זה בכלל) וממה שהוא שמע הוא התכוון לשיר שהוא שמע אבל האמת שאני די התנפלתי עליו בוויכוח הזה ובסוף הוא כזה "טוב אני יזוז לי..."
מסכן... קצת שיגעתי אותו
לא מסכימה איתך ששיר קליט זה שיר טוב, לפעמים אפילו ההפך אבל שיר קליט הוא גם לא בהכרח שיר לא טוב...
לסיום: הסיבה העיקרית לפי דעתי שהוא (ועוד הרבה אחרים) לא שומעים אותם זה בגלל התדמית!!!! זה כל כך עצוב!! בגלל שהם מופיעים באמטיוי והרבה בנות חולות על אלכס (אני לא אומרת שזה רע פשוט יש כאלה שמתעניינות רק באלכס ולא במוסיקה וזה חבל...) אז הם נחשבים ללהקת בנים מזויפת וללא כשרון... אז מצד אחד אני חושבת שתדמית זה סתם שטויות ולא צריך להתייחס לזה אבל מצד שני אם זאת התדמית שלהם כרגע אולי כדאי שהם ישנו אותה??? אני רק חייבת להגיד שזאת התדמית שbmg יצרה להם וזה לא דה קולינג באמת... אז לפי דעתכם הם צריכים להשתנות
תחשבו על זה שזה יעלה להם בהרבה מעריצים!!! זה בעצם היה מה ששאלתי מההתחלה... מקווה שקראתם את כל הנאום שלי עד הסוף

aYaLoLy

New member
../images/Emo31.gif|אפי|../images/Emo79.gif

המ לא צריכימ לשנות... המ עושימ מוזיקה בעיקר כי המ נהנית מזה... ותסכימו איתי שגמ אנחנו נהנימ ממנה.. מעריצ אמיתי יעריכ בעיקר את המוזיקה שהלהקה עושה ולא את התדמית שהלהקה או BMG יוצרימ לה...

T a L L L

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק, לא צריכים להסתכל על ההשלכות או על כל מה שמסביב, רק על המוזיקה עצמה.

Drorrrrrr

New member
כמו שאמרתי לך באייסיקיו

המראה לא חשוב לי חשובות לי המילים וחשובה לי המוסיקה בין אם אלכס בלונדיני או שחורדיני ובין אם אהרון מחבל או לא מחבל, לא אכפת לי אני לא מקשיב לסָפַּר של אלכס אני מקשיב לאלכס.

למעלה