מה אתם חושבים ?

shoshita

New member
מה אתם חושבים ?

מה אתם חושבים על יהודיה שמתאהבת בנוצרי מארופה דרך האיסיקיו והמקרופון שמדברת איתו כבר שנה ?

טאKילה

New member
אהבה..

לא מבינה שפות אהבה לא מבינה צבעים האהבה לא מבינה ארצות כל העולמות אהבה היא אהבה בשפה אחת לב ומלא רגשות..אהבה.

shoshita

New member
תגובה ליהודה

למה נגד? אבל אם אני אוהבת אותו? והוא אוהב אותי? מה בגלל דת אני צריכה לא להיות אם מי שאני אוהבת? נשמע לך הגיוני? אתה לא בוחר במי להתאהב ואני חושבת שזה לא משנה איזה דת אתה העיקר שאתה בן אדם ואתה אוהב . אם היית מתאהב עד עמקי נשמתך בנוצריה נגיד מאיטליה או צרפת והייתם נפגשים ומדברים ונשארים בקשר במשך שנה אז היית עוזב אותה? בגלל שהיא לא יהודיה?

יהודהg

New member
לא קשור לדת

גם אם אני לא דתי זה לא אומר שאין לי ערכים לאומיים תראי איך בכל אירופה חוזרים ללאומיות ואני חושב שיש בזה אלמנט חשוב אני לא אומר שאסור פה ושם סטוץ עם מישהי לא יהודיה אבל אהבה והתחברות ונישואין והקמת משפחה יהודי עם יהודיה בלבד זו דעתי הצנועה

shoshita

New member
תגובה ליהודה

אז לא תתחתן עם הבן אדם שאתה הכי אוהב בעולם כי היא נוצריה? וכול החיים שלך תחייה עם לב שבור כן? הדת שלך כול כך חשובה לך שאתה מוכן לייסר את עצמך בשבילה?

יהודהg

New member
אמרתי לך לא קשור לדת

אני מרוב נסיוני בעניינים בינו לבינה מאמין שאדם יכול להתאהב במישהי אחרת כמובן שזה בשליטתו בראשית הדרך צריך להתחיל בהפעלת מעצורים שכליים לפני שזורמים ונופלים במערבולת

shoshita

New member
יהודה אתה כולך בולשיט

בולשיט אחד גדול אם אתה אוהב מישהי אז זהו לא תאכל להוציא אותה מהראש שלך גם אם תצא עם אלף בנות אחרות וחוץ מזה למה לוותר על דבר טוב בשביל לאום? אויי נשמע לי כזה אדיוטי

למעלה