מה אתם חושבים

betty11072002

New member
מה אתם חושבים

היי שמי בטי ואני בת 33 כמעט גרושה עם ילדה.הכרתי גבר לפני שנה כבן 39 עובד באותו מגזר שלי איש מקסים נפלא אוהב אבל...נשוי עם ילדים. אשתו חולה במחלה שתגרום לה לקבל ביטוח לאומי ואז לטענתו הוא יצא מהבית.הוא עדיין גר איתה בחדר נפרד כדי שיוכל לראות את הילדים טוען שהוא לא קיים איתה יחסי אישות כבר המון שנים ובעצם הוא אפילו לא מדבר איתה אלא דברים רלוונטים לילדים.היא גם לא מתפקדת בבית והוא כל הזמן חוזר כי הוא רוצה מאוד לעזוב את הבית ומה שמונע ממנו זה הנכות שעדיין לא אושרה בביטוח לאומי ע"מ שלא ישלם לה גם מזונות..אני כבר שנה איתו והוא כל הזמן מבטיח ואני מחדירה לראש שאוטוטו אנחנו יחד אבל כל הזמן הנורה האדומה נדלקת ואני אומרת לעצמי בטח עד שיתגרש יקח המון זמן ומה אחכ? אני רוצה ילד נוסף מאיפה הוא יביא את כסף? איך נוכל לחיות כשהוא משלם מזונות ל2 ילדים? אבל הלב אוהב אוהב וקשה לי עם זה. אם אפשר תייעצו לי מה לעשות ?מה דעתכם? להמשיך או להפסיק ולסבול??

רותם111

New member
בטי יקרה, לא נראה לי שאת צריכה את

עצתינו. מקריאת דברייך אני משוכנעת שאת יודעת את התשובה. הרי אין טעם לחיות בסבל.

בטי יקרה

את בטוחה שקצבת ביטוח לאומי לאשה קשורה לתשלום או אי תשלום מזונות? המזונות הם לילדים בד"כ , כך שלשלם הוא יצטרך ככל הנראה בכל מקרה. וגם אם הם לאשה עצמה בנוסף למזונות הילדים הרי יש בוודאי קריטריונים שקובעים את הסכומים גם על פי הכנסתו. מחיר האהבה נמדד בכסף? כנראה שכן , אצלו. לעניות דעתי אהבה לא נמדדת בכסף. או שאוהבים או שלא. הייתי מחפשת גורמים נוספים להתחמקויות שלו חוץ מפנקסנות. אולי זה רומז לך על דברים נוספים באופיו? עשי את השיקולים שלך. לא את השיקולים שלו. את רוצה ילד נוסף , והוא? דיברתם על זה בכלל או שזה יבוא לו בהפתעה? כשסובל לי אני מחפשת את הדרך החוצה. בהצלחה עם כל מה שתבחרי

למעלה