מה אתם חושבים?

מה אתם חושבים?

לכשג'ורג' לוקאס יוציא את פרקי 4,5ו-6 ב DVD באיזו איכות אתם חושבים שהסרט יהיה? ואיזו גרסא הם יהיו המחודשת עם התוספות הדיגיטליות או המקורית?

zViper

New member
מסתבר שאינך יודע זאת עוד?

לוקאס הודיע כבר מראש, שאין בכוונתו להוציא בDVD, לא את המקוריים-הישנים ולא את ההוצאות החדשות, אלא להפיק גרסאות עוד-יותר מחודשות... לא ארחיב עוד בנושא, כי אז בעצם אחזור על עצמי, בדיוק מה שכתבתי בשירשורי בשם:"חשבתי חשבתי ושוב חשבתי..."

מה ס'תומרת?

קודם כל שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורום הזה... דבר שני, מה ס'תומרת כשיצאו ב-DVD? יש לי את כל הסרטים ב-DVD... 4,5,6 הם בגירסה המחודשת...

Padme Amidala

New member
אז קודם כל- ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ודבר שני... ג'ורג' לוקאס מעולם לא הוציא את הטרילוגיה הישנה ב-DVD. הוא מחכה פשוט שיצא הסרט השלישי ל-DVD, ואז הוא יוציא את כל הפרילוגיה. גם את הגרסא המחודשת אי אפשר להשיג... אולי התבלבלת בין לייזר דיסק לדי וי די, או מה שניסית לומר זה שיש לך את 1 ו-2 ב-DVD ופשוט לא הבנתי אותך נכון...

יש לי גם את 1 ו-2

אבל יש לי גם את הטרילוגיה הישנה 4,5 ו-6! ואני ממש לא מתבלבל בין לייזר דיסק ל-DVD, זה עם תפריט והכל, ובתוספות יש את ה-TRAILER של המחודש! אני יכול לצרף צילומים מהטלויזיה אם זה כל כך נשמע לכם מוזר...

Padme Amidala

New member
אז זה כנראה לא של לוקאס...

כי לוקאס מעולם לא הוציא את האורגינלית ב-DVD!

steve2

New member
אחי...תשמע

ההוצאות שיש לך זה הוצאות פירטיות שהוציאו אותם במזרח הרחוק...לוקאס לעולם לא הוציא את הטרילוגיה לא המקורית ולא המחודשת...מה שיש לך זה פשוט זיוף..אבל זיוף טוב...תהנה מזה עד 2006 כשיצא הטרילוגיה בדיוידי..

למעלה