מה אתם חושבים

MyTaoWay

New member
השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך הן

קודם כל אף פעם לא מאוחר ללמוד, אני מחר בת 25
ומתחילה ללמוד לתואר בשנה הבאה... ולא, אם אני צעירה ממך ב2 שנים זה לא אומר כלום, אני מרגישה זקנה
השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך הן: *מתי את חושבת בערך להתחתן *מתי <באיזה גיל בערך> את רוצה להביא את הילד הראשון שלך * האם יש ביקוש במקצוע שאת תלמדי? את כתבת : אני רוצה ללכת ללמוד הנדסת אווירונאוטיקה בטכניון כי אני מאוד אוהבת את תחום התעופה. גם אני אוהבת את תחום הפסיכולוגיה מאודדדדדדד אבל לעולם לא אוכל להיות פסיכולוגית, <אוכל להיות פסיכולוגית טובה> אבל זה לא בישבילי... העצה שלי היא תיצרי איכשהו קשרים עם אנשים בעובדים בעבודה שאת רוצה לעבוד בה-בתחום התעופה, קשרים זה דבר חשוב ! ממליצה לך לראות את זה: http://www.mako.co.il/spirituality-success/articles/Article-d4b655b5981c331006.htm בהצלחה !

littlerunaway

New member
ילדים אני לא מתכוונת להביא

לא עכשיו ולא אף פעם. חתונה לא בזמן הקרוב אבל גם אז אני מאמינה שזה לא מה שיפריע לי. כך שמהבחינה הזאת אין בעיה. אני יודעת שהביקוש במקצוע הזה הוא לא מטורף אבל כבר הבנתי שאין לי שום עיניין במקצועות המבוקשים (ותאמיני לי שחיפשתי ועברתי על כל האפשרויות).

irreplacable

New member
זה תלוי בך

מה התוכניות שלך לעתיד? האם כלכלית את מסוגלת בשנים הקרובות לא לעבוד במשרה מלאה ? האם את הולכת בשנים הקרובות להביא לעולם עדר של ילדים?
אם אין מה שיעכב אותך, אני לא רואה סיבה שלא...

littlerunaway

New member
התוכניות שלי לעתיד

קצת מעורפלות כי קשה לי לתכנן כל כך רחוק קדימה. עדר של ילדים אני בטוח לא מתכננת, אפילו לא עדר קטן של אחד. ומבחינה כלכלית אני גם פחות מודאגת, חסכתי סכום שיספיק לי בתקווה לפחות ל2-3 שנים ראשונות גם אם אני לא אעבוד בכלל. כך שבת'כלס אין שום דבר שעוצר אותי (חוץ מהפסיכומטרי הארור הזה).

irreplacable

New member
לא מכירה את התחום

אבל נשמע מגניב! זה קשור בתפעול של המטוס? מהן אפשרויות התעסוקה אחרי לימודי התואר?

littlerunaway

New member
זה קשור בין היתר בתפעול מטוסים

גם במבנה מטוסים, טילים, בקרה וכו'. מבחינת אפשרויות תעסוקה, הן לא מגוונות כמו הנדסת מכונות למשל, אני יותר מכוונת למקומות כמו רפא"ל (בעדיפות ראשונה אחרי שנתקלתי בפיתוחים שלהם בצבא), אלביט, תעשייה אווירית. התואר לא מבטיח לי עבודה בעתיד אבל בחיי שניסיתי למצוא תואר פרקטי שמעניין אותי ופשוט אין כזה.

NEO83

New member
ללמוד אפשר בכל גיל

השאלה היא האם יש לך את רצון/יכולת/כח ללמוד ....

danap22

New member
ממש לא מאוחר

יש כאלה שמתחילים ללמוד בגילאים מבוגרים יותר! לכי על זה.. ושיהיה לך בהצלחה :)

למעלה