מה אתם חושבים

מה אתם חושבים

על בחור שקצת נמוך? הייתם מורידים? לי זה מפריע אבל מצד שני זה כ"כ נשמע קטנוני! שאפילו להסביר את זה למשדכך, זה לא נעים..

זה לא קטנוני

יש סימן קבוע בזה אם זה דוחה אותך בכל דבר במראה וכן בגובה אז להוריד מיד וגם אם את יודעת שזה ידחה אותך אז גם להוריד ואם זה רק קצת מפריע ולא דוחה אז כדי לנסות ולבדוק בהצלחה

זה תלוי.. אם זה ממש מפריע לך תורידי

אבל אם זה רק "מה יגידו" אז.... יש לי עוד מה לומר עלזה.. אבל זה לא לפורום כזה..

אם זה לא היה מפריע לי

מצידי היה לסגור איתו עוד הערב. וזה מה שעוד יותר מכניס אותי להתלבטות! כי באמת שהכל בסדר גמור חוץ מהדבר הזה שלא נוח לי ללכת איתו או לעמוד לידו כי אז רואים פערים (כשאני עם עקבים סטנדרטים). זה מציק ליייי מה שאחרים יגידו זה כבר תלוי, יש את המבוגרים, שתמיד אני שמחה לשמוע את דעתם אבל הרבה פעמים לא תמיד אני מחליטה לפיהם, הדור השתנה כנראה....... במקרה הזה, הם בעד!! אם אני אשאל סתם מישהו ברחוב אם זה נראה מוזר, הוא יגיד שכן. אבל זה לא מה שמעניין. זה הרגשה שלי שלא נוחה.

תראי, ה` נתן לנו רצונות כטבע..

הרי אנו לא נחפש את השידוך שלנו בפיליפינים או בהרי טורה בורה.. מי אמר? אולי שם השידוך? אלא הקב"ה ברא אותנו עם רצונות, עם טבעים אז תלכי אחר הרצונות שלך. כי זה מי שאת ומה שאת! כל השאר זה לאנשים אחרים.

זה מה שאני

אבל זה פשוט נשמע קטנוני/ילדותי/! ואני טיפה יותר עמוקה מכדי להשמע רק לרצונות שלי. יש הגיון שיותר מלווה אותי ואם אני אומרת 'לא' אז המצפון יעבוד אצלי כמה ימים טובים. אבל זה עדיף לי.כי באמת זה מה שאניי תודה =)

Silly Wisdom

New member
זו בדיוק הסיבה,

שאני מראש מכריזה שמתחת ל1.75 אין מה לדבר. אפילו שאני קצת נמוכה. אצלי זה מהווה דחיה רצינית. עכשיו, תוציאי את הנתון של הגובה מהמשוואה- אמרת שהיית סוגרת איתו?! אז לכי על זה, גובה זה לא הכל בחיים! ואם זה לא דוחה אותך, אלא רק גורם לך קצת הרגשה לא נעימה, תחשבי אם את מסוגלת להתמודד עם זה. אולי בעתיד זה לא יפריע לך. אולי תלכי עם נעליים נמוכות, או שהוא יגביהה קצת. (http://www.benenu.com/) בהצלחה ושה' ינחה אותך בדרך הטובה!

גם אני הכרזתי

אבל זה לא עזר לי. וגם לא עזר לי שאמרתי את ה'לא' מהתחלה, עוד לפני שראיתי את הנקודות הטובות שלו. ועכשיו ההתלבטות יותר קשה. אני אולי נשמעת קטנונית אבח באמת... שאני לא . זה משהו חיצוני אבל מהותי בשבילי כי זה משדר לי משהו נשי קצת.

קליט

New member
להוריד אך ורק בגלל זה - זה לא הכי לעניין מתי שזה מתאים

מכל הבחינות . אם זה מפריע לך ואין מצב להשלים עם זה - אז זו זכותך וחובתך להוריד , ובמיוחד בגיל 20 או 22 את רשאית לברור קצת . את לא חייבת הסבר לשדכן . עדיף שתסבירי לשדכן בקצרה שההצעה לא מתאימה לך מכמה בחינות, ועדיף שתפרטי לו בקצרה - כדי שהוא ימשיך להציע לך , ואל תכנסי איתו לויכוחים . >ברור שבחור נמוך מוריד נקודות מסוימות בתמונה הכללית, תמיד אנחנו בוחנים את ההצעה מכל ההיבטים שלו ואז עושים שיקלול = חשבון של כל הנתונים - ואנחנו מחליטים . בהצלחה !

למעלה